Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 10:04)
As irgi paskaitau ir vis pagalvoju kaip su 42 ima 11 dydi mastau.gif
As vadovaujuosi taip, kad euro 39=usa9, 40=10, 41=11, o jau 42 butu 12 dydis g.gif
Nes as su 39 dydziu (25.5cm) visad imu 9, nebent batai padidinti, tada 8.5.

manau gali visko buti. mano peda 25,5cm irgi bet man laabai daznai tinka 8 dydis, kartais tik 8,5 reikia bet ir tai dar buna prasinesioja ir pagalvoju kad ir 8 butu uzteke. O kartais ir didoki dar 8,5 buna, nors vidpadis 25,5cm ismatavus rolleyes.gif Peda irgi visaip matavau, nu niekaip i 25 cm netelpu. Galiausiai nusprendziau kad mano kokie 25,2-25,3 cm is tikruju.
Taigi manau ir Diteles atvejis panasus gali buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 13, 11:30)

Taigi manau ir Diteles atvejis panasus gali buti  4u.gif

pagal skaičius -tai skirtumas 1cm-0,8cm, o dydis tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 13, 11:30)
manau gali visko buti. mano peda 25,5cm irgi bet man laabai daznai tinka 8 dydis, kartais tik 8,5 reikia bet ir tai dar buna prasinesioja ir pagalvoju kad ir 8 butu uzteke. O kartais ir didoki dar 8,5 buna, nors vidpadis 25,5cm ismatavus  rolleyes.gif  Peda irgi visaip matavau, nu niekaip i 25 cm netelpu. Galiausiai nusprendziau kad mano kokie 25,2-25,3 cm is tikruju.
Taigi manau ir Diteles atvejis panasus gali buti  4u.gif

paprasciausiai peda pasimatuoti atsistojus ant lapo ir apsibrezus, tada viskas aisku smile.gif
nes man idomu, jeigu matu vidpadis 25.5cm, kaip ten telpa tokio dydzio peda biggrin.gif juk logiskai vietos turi buti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 13, 09:57)
žinok, Ditele, aš irgi niekaip nesuprantu-kai tu rašai apie batų dydį g.gif ...arba aš blogai matuoju, pas mane pėda 27,2, na gerai-gal blogai matuoju-lai bus 27,5, bet ir aš perku 11, jei būna-tada 10,5.....o kas įdomiausia tos pigios RL basutės su kaučiukiniu padu, kai perskaičiau, kad tau geros 11, išsigandau, jog man bus didelės....na ir ką-geros, anksciau mania, kad tu mano batu dydzio rodiklis, bet dabar-tikrai nesuprantu g.gif

QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 10:04)
As irgi paskaitau ir vis pagalvoju kaip su 42 ima 11 dydi mastau.gif
As vadovaujuosi taip, kad euro 39=usa9, 40=10, 41=11, o jau 42 butu 12 dydis g.gif
Nes as su 39 dydziu (25.5cm) visad imu 9, nebent batai padidinti, tada 8.5.

biggrin.gif nežinau ir aš kaip čia, todėl ir užklausiau ax.gif .Bet žinau tikrai, kad mano pėda apie 28- 28,3 cm, aviu tikrą EU42 ir kad su per mažais batais tikrai nevaikštau lotuliukas.gif Dauguma batų mano US11 dydžio, išskyrus JCREW balerinkes, kurios yra US12 dydžio, ir ant daugumos mano turimų US11 nurodyta, kad atitinka EU42 arba net didesnį dydį. Buvau gavusi tik keletą porų batų US11 dydžio, kurie buvo mažoki ir teko parduot arba atiduot draugei, avinčiai EU41 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 rugsėjo 2013 - 10:50
QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 11:38)
biggrin.gif nežinau ir aš kaip čia, todėl ir užklausiau ax.gif .

Ditele, bet RL basučių vidpadis nesiekia 28, pas mane rodo be kokių 3mm ax.gif
Atsakyti
Mergaites ,o Kaunas gavo prekytes jau?Loren laiskucius surase ar dar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 10:57)
Mergaites, noriu paklausti, kokius batus ziemai reikia pirkti vaikui tik pradejusiam vaikscioti? mastau.gif Kaip suprantu vtie visi columbia, sorel pusiau guminiai tai netinka, nes turi tvirtai apspausti ir tureti gera uzkulni.

mano pupai pradejus vaikscioti geriausiai pasiteisino ecco mirksiukas.gif
sorel, columbia yra pakankamai gremezdiski, todel vaikui bus tikrai sunku eiti, o ypac kai bus sniego 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 10:57)
Mergaites, noriu paklausti, kokius batus ziemai reikia pirkti vaikui tik pradejusiam vaikscioti? mastau.gif Kaip suprantu vtie visi columbia, sorel pusiau guminiai tai netinka, nes turi tvirtai apspausti ir tureti gera uzkulni.

Aš taip pat prisijungiu prie klausimo drinks_cheers.gif
Mano mergytė irgi jau vaikšto (spalio mėn bus metukai), tai žiemą tikrai jos į jokias roges neįsodinsiu, tik lėkti per pusnis norės. Nes jau dabar lekia nesustodama. Parekomenduokit žieminius batukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 10:37)
paprasciausiai peda pasimatuoti atsistojus ant lapo ir apsibrezus, tada viskas aisku smile.gif
nes man idomu, jeigu matu vidpadis 25.5cm, kaip ten telpa tokio dydzio peda biggrin.gif juk logiskai vietos turi buti daugiau.

matavausi biggrin.gif tai ir sakau kad gaunasi beveik 25,5cm bet matyt nepilnai ir netraukia iki 9 dydzio niekaip, turi matyt reiksmes dar ir gal ir pacios pedos anatominiai ypatumai rolleyes.gif As vis paskaitau kad kitos su 25,5cm peda perka 9 dydi vis pagalvoju kaip nepameta g.gif
Va paskutinis pavyzdys - pirkau ausktakulnius 8,5 dydzio, vidpadis 25,5 cm, o einan klapsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 13, 10:48)
Ditele, bet RL basučių vidpadis nesiekia 28, pas mane rodo be kokių 3mm ax.gif

Neturiu galimybės išmatuot, nes nebeturiu jų-neprilipo jos man, bet avėjau, buvo kaip tik kaip tik, laisvos vietos jau nebuvo likę mirksiukas.gif Beje, aš pati bandžiau aiškintis, kaip šia yra, kai savo turimų batų vidų matavau- visų jų viduje apie 27,7-28 cm rolleyes.gif Tai taip ir likau nesupratus, kaip man jie tinka biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kazin apsimoka pirkti probiotikus? Gal esate kuri pirkusi, ar teigiamas poveikis jautesi?
http://www.vitaminwo...-billion-017990

ir dar plaukuciu augimui 4u.gif
http://www.vitaminwo...-formula-007584
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 13, 10:52)
matavausi  biggrin.gif tai ir sakau kad gaunasi beveik 25,5cm bet matyt nepilnai ir netraukia iki 9 dydzio niekaip, turi matyt reiksmes dar ir gal ir pacios pedos anatominiai ypatumai  rolleyes.gif As vis paskaitau kad kitos su 25,5cm peda perka 9 dydi vis pagalvoju kaip nepameta  g.gif
Va paskutinis pavyzdys - pirkau ausktakulnius 8,5 dydzio, vidpadis 25,5 cm, o einan klapsi  doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi persimatavau net dabar tą savo pėdą net kelis kartus rolleyes.gif Nestandartas kapitalus būsim lotuliukas.gif
Atsakyti