Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Karina123 @ 2013 09 13, 09:27)
Landend ar teisingai supratau 20 +25 off?

Neteisingai, ten arba vienokia, arba kitokia nuolaida:
user posted image

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 13, 10:04)
laba,
turit yoox 10% koduka?

Neturim

QUOTE(bakardi @ 2013 09 13, 10:26)
labas, carters.com nera papildomos nuolaidos?

-20%, negalioja clearance, dorbusters special prekems...
Atsakyti
Kokia dėžutė bus dalinama Kaune? ax.gif Gal 09.06? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas gali parekomenduoti sportinius žieminius batus, geriausia būtų specialiai bėgiojimui, bet gali tikti ir šiaip aktyviems skirti batai. Renkuosi tarp Kamik, sorel, columbia dar žinau solomon yra spec bėgimui. Na jeigu nesunku parašykit kas patogiausia būtų
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2013 09 13, 10:38)
sveikos,

gal kas gali parekomenduoti sportinius žieminius batus, geriausia būtų specialiai bėgiojimui, bet gali tikti ir šiaip aktyviems skirti batai. Renkuosi tarp Kamik, sorel, columbia dar žinau solomon yra spec bėgimui. Na jeigu nesunku parašykit kas patogiausia būtų

Imkit salomon su gore-tex 4u.gif
Jau gyriau ne karta, man labai patinka ju kedai ir kokybe.
Atsakyti
Deja nukudinau savo vyra, tad tenka parduoti verysad.gif
Parduodu vyriska Ralph Lauren Cotton Hooded Rugby dzemperiuka wub.gif dydis is vaiku skyriaus L, atitinka suaugusiuju S (labai noreciau keisti i XL dydi, nes labai grazus dzemperiukas, galvojau net sau pasilikti, bet labai jau per didelis blush2.gif )
user posted image

Ralph Lauren Gingham Cotton Blake Oxford vyriski marskinukai, spalva kaip nuotraukoje (green multi), dydis is vaiku skyriaus L, atitinka suaugusiuju S
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 08:09)
Dideja, o Tu su 41 visada imi US11 ax.gif ?Aš su 42 (pėda apie 28,3 cm) visad iš USA siunčiuos US 11 dydžio batus, tai jei Tau su 41 tinka US 11, tuomet, sakyčiau, kad šie  bačiukai mažinti ax.gif

žinok, Ditele, aš irgi niekaip nesuprantu-kai tu rašai apie batų dydį g.gif ...arba aš blogai matuoju, pas mane pėda 27,2, na gerai-gal blogai matuoju-lai bus 27,5, bet ir aš perku 11, jei būna-tada 10,5.....o kas įdomiausia tos pigios RL basutės su kaučiukiniu padu, kai perskaičiau, kad tau geros 11, išsigandau, jog man bus didelės....na ir ką-geros, anksciau mania, kad tu mano batu dydzio rodiklis, bet dabar-tikrai nesuprantu g.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu paklausti, kokius batus ziemai reikia pirkti vaikui tik pradejusiam vaikscioti? mastau.gif Kaip suprantu vtie visi columbia, sorel pusiau guminiai tai netinka, nes turi tvirtai apspausti ir tureti gera uzkulni.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

norejau paklausti del Nicole Miller paltuku dydziu. Ar man su 85 (krutine), 68 (liemuo), 98(klubai) apimtimi reiktu imti 6 dydi? (i klubus nelabai kreipiu demesio, nes modelis kurio noriu ties klubais platejantis) ar koki? kaip ten su dydzios ? aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 13, 10:57)
žinok, Ditele, aš irgi niekaip nesuprantu-kai tu rašai apie batų dydį g.gif ...arba aš blogai matuoju, pas mane pėda 27,2, na gerai-gal blogai matuoju-lai bus 27,5, bet ir aš perku 11, jei būna-tada 10,5.....o kas įdomiausia tos pigios RL basutės su kaučiukiniu padu, kai perskaičiau, kad tau geros 11, išsigandau, jog man bus didelės....na ir ką-geros, anksciau mania, kad tu mano batu dydzio rodiklis, bet dabar-tikrai nesuprantu g.gif

As irgi paskaitau ir vis pagalvoju kaip su 42 ima 11 dydi mastau.gif
As vadovaujuosi taip, kad euro 39=usa9, 40=10, 41=11, o jau 42 butu 12 dydis g.gif
Nes as su 39 dydziu (25.5cm) visad imu 9, nebent batai padidinti, tada 8.5.
Atsakyti
QUOTE(antantecharm @ 2013 09 13, 10:01)
Sveikos mergaites,

norejau paklausti del Nicole Miller paltuku dydziu. Ar man su 85 (krutine), 68 (liemuo), 98(klubai) apimtimi reiktu imti 6 dydi? (i klubus nelabai kreipiu demesio, nes modelis kurio noriu ties klubais platejantis) ar koki? kaip ten su dydzios ? aciu labai is anksto  4u.gif

Kazkada seniai seniai daug musu pirko gerai nukainotus N.Miller paltukus. tai vat tie yra siaubingai didinti. Turiu S, bet pranesiojau ji visa nestuma smile.gif Sakyciau S atitinka koki M, o gal net ir L dydi.

Loren, kelinta priimat svecius? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 13 rugsėjo 2013 - 10:09
6pm koduko kol kas neturite, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 08:09)
Dideja, o Tu su 41 visada imi US11 ax.gif ?Aš su 42 (pėda apie 28,3 cm) visad iš USA siunčiuos US 11 dydžio batus, tai jei Tau su 41 tinka US 11, tuomet, sakyčiau, kad šie  bačiukai mažinti ax.gif

Aš tuos batukus irgi turiu, tai su 40 euro ėmiau 10 dydį. Jie tikrai visiškai atitinka dydį. Ir šiaip iš JAV praktiškai visada perkuosi 10, jei batukai didinti imu 9,5. Tai konkrečiai tų batukų su 42 euro reiktų 12 imti g.gif

QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 11:04)
As irgi paskaitau ir vis pagalvoju kaip su 42 ima 11 dydi mastau.gif
As vadovaujuosi taip, kad euro 39=usa9, 40=10, 41=11, o jau 42 butu 12 dydis g.gif
Nes as su 39 dydziu (25.5cm) visad imu 9, nebent batai padidinti, tada 8.5.

drinks_cheers.gif
Atsakyti