Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Drugstore.com renkame? Yra papildomas kodukas?
Atsakyti
As irgi prisijungiau prie pigiu crocs doh.gif , jei pagaus dar ka vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 09 11, 13:45)
atitinka, aviu 41 d, emiau USA 11 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu 4u.gif Aciu uz supratinguma!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 11 rugsėjo 2013 - 14:05
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 11, 14:03)
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu  4u.gif  Aciu uz saupratinguma!

laukiam laukiam.. dydziai jau tirpsta sad.gif
Atsakyti
Mergaites mano priimet ar ne labai reik zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2013 09 11, 14:30)
Mergaites, patarkite del modnique juvelyriniu dirbiniu. konkreciai - ziedeliu su deimanciukais ir kitais brangiais akmenukais, auksiniu.
Jeigu siuntetes, gal galima komentaru, kaip kokybe, ar sertifikatai kokie nors prideti, tuo tikslu, kad irodytu brangaus akmenuko buvima ir aukso grynuma. Ar verta siustis is modnique? nes kaina tikrai buna viliojanti... aciu  4u.gif

as pries pora metu esu pirkus laikrodi ale su deimantais lotuliukas.gif (ne per rudaplauke). Pradine kaina buvo 895$. Nusipirkau uz 55$ ir jau tryniau rankytėm lotuliukas.gif nu ką, atkeliavo pabaisa. Kaip tik pasitaikius progai padovanojau anytai lotuliukas.gif nusitryne po savaites ir iskrito visi deimantai lotuliukas.gif mano patirtis tokia, o kaip papuosalai tai negaliu komentuoti rolleyes.gif pirko kiek zinau mergaites ir buvo visai patenkintos, bet man atrodo, kad ne su deimantais ten buvo blush2.gif
Atsakyti
kur ieskoti grazaus pukinio kombinezono 4 metu mergaitei -kelnes ir striuke ? O gal kas netycia ne ta dydi atsisiunte esate smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 11, 15:12)
as pries pora metu esu pirkus laikrodi ale su deimantais  lotuliukas.gif (ne per rudaplauke). Pradine kaina buvo 895$. Nusipirkau uz 55$ ir jau tryniau rankytėm  lotuliukas.gif nu ką, atkeliavo pabaisa. Kaip tik pasitaikius progai padovanojau anytai  lotuliukas.gif nusitryne po savaites ir iskrito visi deimantai  lotuliukas.gif mano patirtis tokia, o kaip papuosalai tai negaliu komentuoti  rolleyes.gif pirko kiek zinau mergaites ir buvo visai patenkintos, bet man atrodo, kad ne su deimantais ten buvo  blush2.gif

Acius! dar labai noriu sulaukti nuomoniu del ziedeliu.... 4u.gif
Atsakyti
kazi kaip sitie baciukai...gal kas turi? mirksiukas.gif 26 cm kojai-10dydis g.gif
http://www.6pm.com/b...brandy-ii-camel
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 11, 15:03)
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu  4u.gif  Aciu uz supratinguma!

tikiuosi Linute siandien nebus "peleda" ir atsikels anksciau, nes liksim be Crocsu visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2013 09 11, 15:07)
Mergaites mano priimet ar ne labai reik zinot 4u.gif

visoms atsakiau smile.gif
Atsakyti