Drugstore.com renkame? Yra papildomas kodukas?
As irgi prisijungiau prie pigiu crocs , jei pagaus dar ka vakare
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu Aciu uz supratinguma!
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 11, 14:03)
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu Aciu uz saupratinguma!
laukiam laukiam.. dydziai jau tirpsta
Mergaites mano priimet ar ne labai reik zinot
QUOTE(nerka @ 2013 09 11, 14:30)
Mergaites, patarkite del modnique juvelyriniu dirbiniu. konkreciai - ziedeliu su deimanciukais ir kitais brangiais akmenukais, auksiniu.
Jeigu siuntetes, gal galima komentaru, kaip kokybe, ar sertifikatai kokie nors prideti, tuo tikslu, kad irodytu brangaus akmenuko buvima ir aukso grynuma. Ar verta siustis is modnique? nes kaina tikrai buna viliojanti... aciu
Jeigu siuntetes, gal galima komentaru, kaip kokybe, ar sertifikatai kokie nors prideti, tuo tikslu, kad irodytu brangaus akmenuko buvima ir aukso grynuma. Ar verta siustis is modnique? nes kaina tikrai buna viliojanti... aciu
as pries pora metu esu pirkus laikrodi ale su deimantais (ne per rudaplauke). Pradine kaina buvo 895$. Nusipirkau uz 55$ ir jau tryniau rankytėm nu ką, atkeliavo pabaisa. Kaip tik pasitaikius progai padovanojau anytai nusitryne po savaites ir iskrito visi deimantai mano patirtis tokia, o kaip papuosalai tai negaliu komentuoti pirko kiek zinau mergaites ir buvo visai patenkintos, bet man atrodo, kad ne su deimantais ten buvo
kur ieskoti grazaus pukinio kombinezono 4 metu mergaitei -kelnes ir striuke ? O gal kas netycia ne ta dydi atsisiunte esate ?
QUOTE(spygliz @ 2013 09 11, 15:12)
as pries pora metu esu pirkus laikrodi ale su deimantais (ne per rudaplauke). Pradine kaina buvo 895$. Nusipirkau uz 55$ ir jau tryniau rankytėm nu ką, atkeliavo pabaisa. Kaip tik pasitaikius progai padovanojau anytai nusitryne po savaites ir iskrito visi deimantai mano patirtis tokia, o kaip papuosalai tai negaliu komentuoti pirko kiek zinau mergaites ir buvo visai patenkintos, bet man atrodo, kad ne su deimantais ten buvo
Acius! dar labai noriu sulaukti nuomoniu del ziedeliu....
kazi kaip sitie baciukai...gal kas turi? 26 cm kojai-10dydis
http://www.6pm.com/b...brandy-ii-camel
http://www.6pm.com/b...brandy-ii-camel
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 11, 15:03)
Merginos, kol kas nauju crocs uzsakymu nepriimame, kol nesupirksime jau atsiustu Aciu uz supratinguma!
tikiuosi Linute siandien nebus "peleda" ir atsikels anksciau, nes liksim be Crocsu visos
QUOTE(daivas31 @ 2013 09 11, 15:07)
Mergaites mano priimet ar ne labai reik zinot
visoms atsakiau