Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tiubiteika @ 2013 09 10, 17:26)
jai antra turėčiau tai pirkčiau atskira nuvažiuoji žiema i parde prasakstai  (arba išrenginėk tai  tada dar kelnes ar ka turi mauti su pėdkelnėmis nepaleisi) kaista tas mažiukas o čia numauti striuke ir bėdos nėra  mirksiukas.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif , nebet sitas kombis butu naudojamas TIK eiti I lauka, nes jeigu I vidu kur uzeiti, tai jau problematiska butu, manau...Neisrengti karsta, o isrengti pilnai vel nei sis, nei tas...
Atsakyti
Aš žiemai irgi jau suruošiau 2 variantus : pūkinį paltuką ir "emu" bačiukus išvykoms, o laukui kombi kelnes ir medžiosiu pūkinę striukę bei žieminukus kokius lengvesnius g.gif
Bet žiemą manajai 1,6 m bus smile.gif

---
Kada tie didieji sale prasideda - lapkritį? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Chloja @ 2013 09 10, 02:39)
Laba diena,merginos 4u.gif

Kazkada esu pirkus puikiu vaikisku rubeliu is www.kohls.com
Ar dar perkate is ten?

nea, neperkame is kohls ax.gif

QUOTE(Enimdreja @ 2013 09 10, 05:51)
rudaplauke, ar dar neatėjo pas jus rugpjūčio 27d. užsakyti mano niekučiai iš amazon, ar kažkaip skaičiukų negavau unsure.gif  ax.gif

nea, jusu prekes is Hong Kongo (pas jus uzsakyme raso prie prekiu), tai tik spalio pradzioje jas tureciau gauti ax.gif

QUOTE(kristute* @ 2013 09 10, 08:38)
As is carters.com 08.12 uzsakymo, dar negavau skaiciuku  ax.gif

jusu uzsakymas jau Lietuvoje pas Ingredd mirksiukas.gif
Papildyta:
labai laukiam www.hautelook.com - truksta iki nemokamo siuntimo ax.gif
Atsakyti
Merginos, parasiau siandien laiskeli, i pasta, labai laukiu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 09 10, 18:52)
jusu uzsakymas jau Lietuvoje pas Ingredd  mirksiukas.gif

thumbup.gif mergaites, labai laukiu skaiciuku 4u.gif spam, junk'email, viskas tikrinta su nekantrumu kiekviena diena, skaiciuku tikrai nesu gavusi g.gif
Atsakyti
kaip galima butu jums nusiusti uzsakymo krepseli, nes jusu az pilna.
uzsisakinesiu is sio tinklalapio http://www.puritan.com/
Atsakyti
Merginos, kur ieskoti Lancome tuso? aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P-ienė @ 2013 09 10, 10:57)
Merginos, parasiau siandien laiskeli, i pasta, labai laukiu atsakymo  blush2.gif

parasiau jums 4u.gif

QUOTE(kristute* @ 2013 09 10, 11:44)
thumbup.gif mergaites, labai laukiu skaiciuku 4u.gif spam, junk'email, viskas tikrinta su nekantrumu kiekviena diena, skaiciuku tikrai nesu gavusi  g.gif

persiunciau paskaiciavimus mirksiukas.gif

QUOTE(Reenka @ 2013 09 10, 12:03)
kaip galima butu jums nusiusti uzsakymo krepseli, nes jusu az pilna.
uzsisakinesiu is sio tinklalapio  http://www.puritan.com/

uzsakymus reikia siusti el.pastu: linelislt@gmail.com (ir paskityti pirmaji temos puslapi reiketu) ax.gif

QUOTE(justinarai @ 2013 09 10, 12:05)
Merginos, kur ieskoti Lancome tuso? aciu smile.gif  4u.gif

lancome.com, macys, saksfifthavenue, sephora ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2013 09 10, 17:26)
jai antra turėčiau tai pirkčiau atskira nuvažiuoji žiema i parde prasakstai  (arba išrenginėk tai  tada dar kelnes ar ka turi mauti su pėdkelnėmis nepaleisi) kaista tas mažiukas o čia numauti striuke ir bėdos nėra  mirksiukas.gif

o man kaip tik labiau patikdavo ištisiniai, kol vaikas normaliai nepradeda eit.
Ta striukė, kai paimi ant rankų susikelia, nešioklėn irgi patogiau kišt su ištisu, o nurengt man nebuvo problemų. o be to jei kelnės šiltos, tai su jom irgi per šilta viduj.
Atsakyti
Gal kuri turite kokia ziemine striuke Michel Kors? labai idomu butu ar Xl dydis su 104cm per krutine didelis buti? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors siuntėtės iš JAV fleitą ar šeip kokį muzikos instrumentą?Iš kokios parduotuvės būtų geriausia ir patikimiausia?
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 09 10, 19:15)
parasiau jums  4u.gif

Aciu dideliausias, is karto smagiau laukti bigsmile.gif
Atsakyti