Mergaitės ir berniukai,
išskrendam ankstyvą ryt rytą. Labai reikalingi gero oro palinkėjimai. - Prognozės kažkokios neteisingos - nedžiuginančios..
O jei rimtai, liekantiems - smagaus ir rezultatyvaus planavimo. Grįšim, "pasirodysiu" šioje temoje vėl. Tad rašau "IKI PASIMATYMO!"
QUOTE(Harienė @ 2014 04 25, 08:52)
Mergaitės ir berniukai,
išskrendam ankstyvą ryt rytą. Labai reikalingi gero oro palinkėjimai. - Prognozės kažkokios neteisingos - nedžiuginančios..
O jei rimtai, liekantiems - smagaus ir rezultatyvaus planavimo. Grįšim, "pasirodysiu" šioje temoje vėl. Tad rašau "IKI PASIMATYMO!"
Gero skrydzio, minksto nusileidimo, puikaus oro, geru emociju ir smagiu atostogu:)
Ačiū.
Turiu klausimą - gal čia lankosi ryt skrendantys su Wizzair'u? Ir dar neturintys autobuso bilietų iš oro uosto į Paryžių? Apsirūpinau viskuo iš anksto, o ką tik paaiškėjo, kad mūsų atvažiuos pasiimti į oro uostą.. Dabar sprendžiu problemą, kur tuos bilietus dėti..
P.S. "pasimatėm" anksčiau, negu buvo planuota, bet su manim taip jau yra, kad aš - planuoju, o Dievas - juokiasi..
Turiu klausimą - gal čia lankosi ryt skrendantys su Wizzair'u? Ir dar neturintys autobuso bilietų iš oro uosto į Paryžių? Apsirūpinau viskuo iš anksto, o ką tik paaiškėjo, kad mūsų atvažiuos pasiimti į oro uostą.. Dabar sprendžiu problemą, kur tuos bilietus dėti..
P.S. "pasimatėm" anksčiau, negu buvo planuota, bet su manim taip jau yra, kad aš - planuoju, o Dievas - juokiasi..
QUOTE(Harienė @ 2014 04 25, 14:37)
Ačiū.
Oro uoste, kai registruosites, gal pasiulykite skrendantiems tuo lektuvu I Paryziu.
Sveiki, Paryžiaus mylėtojai
turiu klausimą, mūsų skrydis su persėdimu Paryžiuje, turėsim kažkur apie 8 val. Ar įmanoma nusigaut iki miesto centro? Oro uostas-Beauvais. Nuorodoj 1 psl. skaičiau, kad autobusas išvyksta po 20 min. O reiktų dar bagažą kažkur palikt, nes nesinoretų tampytis.
Tiesa, gal kam pravers-balandy buvau pažintinėj ekskursijoj, tai apsistodavom premierclass viešbučių tinkle. Trivietis numeris-42 eurai+pusryčiai. Viešbučiu nelabai pavadinčiau,nes nelabai yra kur apsisukt, bet kam reik tik lovos ir kur nusipraust-pats tas.
valanda laiko iki paryziaus keliones, o iki centrines dalies dar metro reiktu nulekt.. kazi ar per toki trumpa laika ka suspesit.
QUOTE(rutulux @ 2014 04 27, 09:39)
Sveiki, Paryžiaus mylėtojai
turiu klausimą, mūsų skrydis su persėdimu Paryžiuje, turėsim kažkur apie 8 val. Ar įmanoma nusigaut iki miesto centro? Oro uostas-Beauvais. Nuorodoj 1 psl. skaičiau, kad autobusas išvyksta po 20 min. O reiktų dar bagažą kažkur palikt, nes nesinoretų tampytis.
Tiesa, gal kam pravers-balandy buvau pažintinėj ekskursijoj, tai apsistodavom premierclass viešbučių tinkle. Trivietis numeris-42 eurai+pusryčiai. Viešbučiu nelabai pavadinčiau,nes nelabai yra kur apsisukt, bet kam reik tik lovos ir kur nusipraust-pats tas.
Be problemu.Jums bus kazkur 3,5-4 val grazaus pasivaiksciojimo mieste.
QUOTE(I.Elija @ 2014 04 27, 16:44)
Tai tada super , reik tik dar temas paskaitinėt, kad susigaudyt kas ir kur. Kokia kaina openturo, kažkaip neužmačiau, tik maršrutus.
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2014 04 27, 16:44)
Tai , reik tik pasiskaitinėt kas ir kaip.
O kokia kaina openturo, kažkaip neužmačiau, tik maršrutus.
Nu ir prirašiau vakar
kiek paskaitinėjau, stotelė, kur sustoja autobusai iš oro uosto yra netoli Eliziejaus laukų, taip?
Sveikutes, keliautojos, sakykit o būna tokių kelionių su gidu iš Lietuvos autobusu organizuojamų i Paryžių?
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 29, 14:56)
Sveikutes, keliautojos, sakykit o būna tokių kelionių su gidu iš Lietuvos autobusu organizuojamų i Paryžių?
Zinoma, kad buna As kaip tik is tokios grizau pries 10 dienu
QUOTE(Irreelle @ 2014 04 29, 15:04)
Zinoma, kad buna As kaip tik is tokios grizau pries 10 dienu
Mano drauge is viso vaziavo i nuostabia kelione autobusu po prancuzijos pilis.Liko suzaveta.