Labuka,
mes jau iš meilės miesto grįžom.. Miestas tikrai vertas dėmesio ir ten grįšim dar tikrai. Pasitvirtino faktas, kad šis miestas yra nedraugiškas šeimoms su mažais vaikais (nors buvom pasiruošę susidoroti su tais sunkumais). Tą patvirtino ir mano draugė tikra prancūzė, kuri su 2 mėnesių vaikeliu baladojosi iš užmiesčio pasimatyti su manim, tą pajutom ir mes ypač metro - tiek nusileisti laiptais teko, tiek per užtvaras perkėlinėti vežimuką teko, kai kur milimetrų atstumu praėjimus bandėm... O topas buvo, kai įlipusi į autobusą, kuris vežė į oro uostą su miegančiu vaiku ant rankų, buvau informuota, kad man priklauso dar viena vieta šalia. Atsisėdau pačiam gale, kad šalia vyras galėtų sėdėti, ant kurio rankų nuleidau miegantį vaiką, o paskui kaip grybai po lietaus atsirado du kinų turistai, kurie užsėdo mūsų laisvas vietas ir vairuotojas MANO vyrą išprašė iš vietos, nes tokios taisyklės - šalia turi būti vieta tuščia..
kad ir kiek akcentavau, kad šalia mūsų prisėdo per daug keleivių, vistiek agresyviai buvo konstatuota arba tu arba tavo vyras turit palikt šią vietą...to pasekoje vaikas buvo išbudintas
Tad, mielieji turistai, būkit aktyvūs ir agresyvūs-jei priklauso tuščia vieta, tai niekam jos neužleiskit
QUOTE(milaaa @ 2014 02 18, 21:06)
Standartinis būdas- iš porte maillot važiuoti autobusu. Kaina į vieną pusę 16 eurų
Hm, jau pabrango - mes mokėjom 17 eurų į vieną pusę.
Ir dar, dėl naktinio atvykimo iki Porte Maillot - mes pasirinkom naktinį autobusą (kaina keleiviui autobuse 2 eurai) - viskas buvo čiki piki, atvykom net per anksti