QUOTE(<...Neringa...> @ 2014 02 11, 00:42)
Na taip, tikrai kiekvienam savo, jums nereikia eliziejaus laukų, o reikia lotynų kvartalo, keista, kad žmogui didžiausia asociacija su Paryžiumi yra lotynų kvartalas
Esu girdėjusi šimtus argumentų, kad Eifelis, Sena...bet ne lotynų kvartalas
Čia gal ta lietuvių prigimtis, kur daug pavalgyt ir pigiai ką nors nusipirkt
tikrai nereikia, viena karta jais pasivaiksciojom, daugiau nera noro, gaila laiko
ir niekur ir niekad nerasiau, kad tai man didziausia asociacija su paryzium
neisvartykit, kaip jums patinka
nezinau, kokia jau ta daugumos lietuviu prigimtis, bet jus matyt, tai puikiai zinot
ir ... visgi vienaip yra kai i ta miesta nuvaziuoji pirma ar antra karta, ir kai nuvaziuoji 5 ar 6 ar n
gal kada nors ir jus galesit palyginti
Almost brukstelsiu
jei pamirsiu primink patizinaikur
jo, mes irgi vaiksciojom po mare kvartala, man patiko, butent tas klaidziojimas tomis gatvelemis, ten irgi sava dvasia, o ypatingai buvo grazios biciuliu nuotraukos(jie irgi myli mare), jie buvo pavasari, kai zydejo triskiauciai migdolai
viskas ziedais apsipyle
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2014 02 11, 00:58)
Na žinote, sakykime pirmą kartą planuojant vykti į Paryžių ir neapsilankyti Eifelį, ar Luvre...tai taip gali kalbėt sakyčiau "išpindėję" žmonės
Ir tikrai ne "pirmakursiams" tokie patarimai
Viskas gerai su tuo lotynų kvartalu, aš tikrai neturiu nieko prieš, nei trupučio, bet nematau reikalo taip aukštint
Dabar gaunasi taip, kad "...ai kas tas Eifelis...bet va lotynai..." Na juokinga
Juk visi pirmą kartą atvykę į Paryžių
tikrai nori pamatyti Eifelį, ar apsilankyti viename iš didžiausių pasaulio muziejų
nebutinai
o kas tas eifilis?
metalinis griozdas pastatytas pasaulinei parodai
tuscias ir bedvasis, tiek kad traktuojamas kaip miesto simbolis ir tiek
ir turiu pastebeti labiau mylimas jaunesniu zmoniu, vyresni i ji kiek abejingiau ziuri
o su luvru... tai irgi
as manau, kad didesne nuodeme i ji eiti ir aplekti per pora valandu/pusdieni
man dusiai mielesnis d'orsay muziejus, mes mylim impresionistus
va ten galima eit ir eiti
dar mb labai susizavejes per lasezo kapinemis, o dauguma i jas net neuzsuka