na aš baigiau jau ziuret ta Kuzei Guney, tai galiu pasakyt, kad ko jau ko, bet veiksmo tai čia bus per akis, nespėsit žiūrėti ) tikrai, kartais net norėjos, kad jo būtų mažiau (na čia juokauju), bet čia įvykiai vijo vienas kitą, taigi buvo įdomu. Pasiknisau po internetą ir nudžiugau-gera žinia Beren Saat ir Kivanc gerbėjoms- jie filmuojasi naujam seriale kartu, pavadinime kažkas apie jazminą. Gal kas irgi kažką skaitėt? Tikiuosi neprisimakalavau aš čia su ta info, bet to naujo serialo laukiu jau dabar
QUOTE(vitalicka @ 2013 10 13, 20:45)
na aš baigiau jau ziuret ta Kuzei Guney, tai galiu pasakyt, kad ko jau ko, bet veiksmo tai čia bus per akis, nespėsit žiūrėti ) tikrai, kartais net norėjos, kad jo būtų mažiau (na čia juokauju), bet čia įvykiai vijo vienas kitą, taigi buvo įdomu. Pasiknisau po internetą ir nudžiugau-gera žinia Beren Saat ir Kivanc gerbėjoms- jie filmuojasi naujam seriale kartu, pavadinime kažkas apie jazminą. Gal kas irgi kažką skaitėt? Tikiuosi neprisimakalavau aš čia su ta info, bet to naujo serialo laukiu jau dabar
oHO, geeeras, na, jeigu tikrai jie vėl kartu vaidins būtinai reikės žiūrėti.
QUOTE(Aylin @ 2013 10 13, 11:56)
nelabai zinau tu lietuvisku pavadinimu.
Turit omeny Calikusu?
Man tai labai sitas serialas. Jeigu atsimenat, musu tevai ziurejo Королек - птичка певчая 1986m. pastatymo, pagal Nuri Güntekin''Çalıkuşu'' knyga , parasyta 1922m. taiga sitas filmas tai Turku klasika.
Papildyta:
O kaip del Kuzey Guney? Tikrai verta ziureti? man jis kazkoks istemptas, daug nereikalingu scenu atrodo. Noretusi daugiau veiksmo. Paziurejau 6 serijas, kazkaip nuobodoka
Turit omeny Calikusu?
Man tai labai sitas serialas. Jeigu atsimenat, musu tevai ziurejo Королек - птичка певчая 1986m. pastatymo, pagal Nuri Güntekin''Çalıkuşu'' knyga , parasyta 1922m. taiga sitas filmas tai Turku klasika.
Papildyta:
O kaip del Kuzey Guney? Tikrai verta ziureti? man jis kazkoks istemptas, daug nereikalingu scenu atrodo. Noretusi daugiau veiksmo. Paziurejau 6 serijas, kazkaip nuobodoka
as 16 ziuriu, tai jau idomu
Na dar vienas filmas Kivanco Tatlitug gerbejoms "Drugelio sapnas"
http://m.youtube.com.....v=AtHirtYl0v0
Jei nepagailesit kokiu 2 val, galite paziureti cia, su rusisku vertimu:
http://duralenta.ru/...kom-yazyke.html
Nebijokite, tai ne serialas
http://m.youtube.com.....v=AtHirtYl0v0
Jei nepagailesit kokiu 2 val, galite paziureti cia, su rusisku vertimu:
http://duralenta.ru/...kom-yazyke.html
Nebijokite, tai ne serialas
QUOTE(vitalicka @ 2013 10 13, 19:45)
Kad kiek teko skaityti, jis filmuosis su Meryem Uzerli, kuri vaidino Nuostabiame amziuje, ar koks ten lietuviskas pavadinimas.
tai kad Meryem laukiasi, kazin ar tie planai nebus atsaukti?
Tai va, ta informacija internete nevisad būna patikima Kaip jau rašiau, kad Kivanc ir Beren filmuosis kartu, tai buvau radus tokią info" "For all you Turkish series fans, youll be happy to know that Kivanc Tatlitug (Muhannad) and Beren Saat (Samar) from Aşk-ı Memnu (al Ishq Al Mamnu) will be starring opposite each other again in an upcoming movie entitled Yaseminler Tüter mi Hâlâ? (No More Jasmine Smoke).
" Na bet čia buvo pavasarinė info. Paskui radau ir apie tą "Nuostabų amžių", nors vėliau jau pasirodė žinių, kad Kivanc nieko net nezino ir filmuotis tame Nuostabiame amžiuje " neketina, nes pavargo po Kuzey Gunei- na maždaug taip )
Tai vat ir nebeaišku čia niekas, pagyvensim pamatysim bet aš tai baisiai norėčiau pamatyt juos vėl su Beren
" Na bet čia buvo pavasarinė info. Paskui radau ir apie tą "Nuostabų amžių", nors vėliau jau pasirodė žinių, kad Kivanc nieko net nezino ir filmuotis tame Nuostabiame amžiuje " neketina, nes pavargo po Kuzey Gunei- na maždaug taip )
Tai vat ir nebeaišku čia niekas, pagyvensim pamatysim bet aš tai baisiai norėčiau pamatyt juos vėl su Beren
Mama prašė surasti turkišką serial Didysis sultanas (Velikij sultan)? Kažkaiman nesigauna Gal padėtumėte? Ačiū
QUOTE(TaGre @ 2013 10 17, 15:30)
Mama prašė surasti turkišką serial Didysis sultanas (Velikij sultan)? Kažkaiman nesigauna Gal padėtumėte? Ačiū
Tai gal "Velykij vek"?
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 17, 15:57)
Tai gal "Velykij vek"?
Ne Šitą ji žiūri, dabar kažkur nugirdo apie Didyjį sultona ir gavau nurodymą rasti online
QUOTE(TaGre @ 2013 10 17, 19:21)
Ne Šitą ji žiūri, dabar kažkur nugirdo apie Didyjį sultona ir gavau nurodymą rasti online
tai gal sitas naujas, bet 2 serijos tera dar. tas Fatichas yra kur Konstantinololi uzkariavo, nu tai kaip ir prie zymesniu
http://bigcinema.tv/...atel-fatih.html
gal ir šitas, ačiū