QUOTE(Milagra @ 2014 03 25, 22:02)
Man jis ir iš veido negražus. Apskritai negražus Bet va tuose piniguose jis kitaip žiūrisi ir ten lyg visai nieko. O Fatmagiulėj tai Na, bet galir aš vaidmenį įsimylėsiu Nors nepanašu kolkas.
O tas "komisaras Šerefas" tai tikras šlykštynė Tie kiti du tai matosi, kad gyvenimą susigadino, bloga jiems, negali ramiai gyventi, tiesiog įklimpę į tą patį š, tai ir vežime tam pačiam važiuoja, o tam tai viskas ok, sąžinė negraužia.
O tas "komisaras Šerefas" tai tikras šlykštynė Tie kiti du tai matosi, kad gyvenimą susigadino, bloga jiems, negali ramiai gyventi, tiesiog įklimpę į tą patį š, tai ir vežime tam pačiam važiuoja, o tam tai viskas ok, sąžinė negraužia.
Jei neisimylejot dar, tai abejoju nes man keliu serijų uzteko Turkai saunuoliai kad visoms dideli pasirinkimą vyru davė: kam Behliuli, kam Kuzeju, kam Savasą,, kam Ezeli, kam Kerima ir t.t.
Ziauriausias ten ir buvo Erdoganas, toks iki galo ir išliko.. Ir Selimo ir VUralo buvo momentu kai tikrai gaila buvo, na,bet Erdoganas tai tyliu....Per jo pavydą ir aroganciją čia viskas