Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(Milagra @ 2014 03 25, 22:02)
Man jis ir iš veido negražus. Apskritai negražus biggrin.gif Bet va tuose piniguose jis kitaip žiūrisi ir ten lyg visai nieko. O Fatmagiulėj tai  doh.gif Na, bet galir aš vaidmenį įsimylėsiu biggrin.gif Nors nepanašu kolkas.

O tas "komisaras Šerefas" tai tikras šlykštynė  doh.gif Tie kiti du tai matosi, kad gyvenimą susigadino, bloga jiems, negali ramiai gyventi, tiesiog įklimpę į tą patį š, tai ir vežime tam pačiam važiuoja, o tam tai viskas ok, sąžinė negraužia.

Jei neisimylejot dar, tai abejoju bigsmile.gif nes man keliu serijų uzteko bigsmile.gif Turkai saunuoliai kad visoms dideli pasirinkimą vyru davė: kam Behliuli, kam Kuzeju, kam Savasą,, kam Ezeli, kam Kerima ir t.t.
Ziauriausias ten ir buvo Erdoganas, toks iki galo ir išliko.. Ir Selimo ir VUralo buvo momentu kai tikrai gaila buvo, na,bet Erdoganas tai tyliu....Per jo pavydą ir aroganciją čia viskas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 25 kovo 2014 - 22:16
Man Kerimas irgi dailus labai, tie plaukai, ir aciu dievui barzdos ner dideles (nu baisu man bardoti vyrai nors tu ka). Selimas - tai kaip ir Didingajam amziui bailus ir isgeriantis, ne be reikalo abiejuose filmuose vienu vardu smile.gif Erdoganas iskart matosi kad bjaurus, ziaurus piktas, iskart vos pamacius toki ispudi susidariau. O pati Fatmagiul - aktore man tai nelabai daili, ir tas jos begimas - nu kaip avis skuodzianti, tokiais sunkiais dideliais zingsniais, kazkaip visai nesiziuri, ir tyli tokia, man asmeniskai visom prasmen nepatinka jin, gal veliau kitaip, gal susigyvensiu su jos vaidmeniu, bet kolei kas man tai jin ne ne. Ziuresiu kiek istempsiu su ja as smile.gif
Atsakyti
Žiūriu, čia visoms ant Fatmagiul pramušė biggrin.gif

Super, įdomiau žiūrėt kartu thumbup.gif

Lauravala bigsmile.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 25, 15:02)
O tas "komisaras Šerefas" tai tikras šlykštynė  doh.gif Tie kiti du tai matosi, kad gyvenimą susigadino, bloga jiems, negali ramiai gyventi, tiesiog įklimpę į tą patį š, tai ir vežime tam pačiam važiuoja, o tam tai viskas ok, sąžinė negraužia.

Visai kitoks jis šiame vaidmeny, aš kai pamačiau jį Kuziejuj, tai užtruko kol priėmiau už Šerefą... O vat "Giuney" mane jau čia užkabino, ta jo -Vuralo- jausminga siela, man jo labai gaila...net įdomu kodėl jo čia taip anksti "išsibodejo", ar pagal išankstinī scenarijų, ar jis Kuziejuj filmuotis turėjo? Milagra, tu su metais gerai gaudais, prisimeni kuris kurių metų filmas?

Atsiprašau čia visų, kad apie Fatmagul, Kuziejaus terminais čia kalbu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 25, 16:06)
O pati Fatmagiul - aktore man tai nelabai daili, ir tas jos begimas - nu kaip avis skuodzianti

Nu negaliu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi avytes ganė, gal iš jų išmoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 22:53)
Visai kitoks jis šiame vaidmeny, aš kai pamačiau jį Kuziejuj, tai užtruko kol priėmiau už Šerefą... O vat "Giuney" mane jau čia užkabino, ta jo -Vuralo- jausminga siela, man jo labai gaila...net įdomu kodėl jo čia taip anksti "išsibodejo", ar pagal išankstinī scenarijų, ar jis Kuziejuj filmuotis turėjo? Milagra, tu su metais gerai gaudais, prisimeni kuris kurių metų filmas? 

Man irgi atrodo, kad reikėjo Kuziejuj filmuotis, tai Vuralo reikėjo skubiai atsikratyti. Man patinka labai Bugra Gulsoy. Superinis aktorius. Ir ta mergina, kur dabar Kurte vaidina, man labai patinka. Zodziu, patinka man tie turkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 23:53)
.net įdomu kodėl jo čia taip anksti "išsibodejo", ar pagal išankstinī scenarijų, ar jis Kuziejuj filmuotis turėjo? Milagra, tu su metais gerai gaudais, prisimeni kuris kurių metų filmas.

Manau, kad dėl to jog KUzejui turėjo filmuotis. O dėl metu, tai Fatmagul filmuotas 2010-2012, o Kuzejus 2012. Bet va komisaras tai abiejuose spėjo nusifilmuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 26, 06:41)
Manau, kad dėl to jog KUzejui turėjo filmuotis. O dėl metu, tai Fatmagul filmuotas 2010-2012, o Kuzejus 2012. Bet va komisaras tai abiejuose spėjo nusifilmuot  smile.gif

Komisaras tik antram sezone Kuziejuj atsirado. O ir filmuot pradėtas Kuziejus 2011, ne 2012. O Fatmagul 2010-2011.
Papildyta:
O aš dabar visai netyčia įlindau į aktorės, kuri vaidino Zeynep, profilį ir apakau - ji 1987 gimimo swoon.gif Aš jai kaip minimum 10 metų daugiau duočiau.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 26, 00:21)

Lauravala  bigsmile.gif  biggrin.gif  cool.gif

As cia cia bigsmile.gif ,skaitineju kol kas tik,ir man taip keista nu kaip galima ta Engina mylet? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 26, 07:55)
As cia cia  bigsmile.gif ,skaitineju kol kas tik,ir man taip keista nu kaip galima ta Engina mylet?  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 26, 10:02)

biggrin.gif jo vietoje,bent koks Giunejus galejo but g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 26, 08:05)
biggrin.gif jo vietoje,bent koks Giunejus galejo but  g.gif

Aha. Arba tas Selimas man visai neblogas. Nu bet Enginas doh.gif biggrin.gif O Bugra Gulsoy tai manau ne veltui gavo pagrindinį vaidmenį Kuziejuj, labai gerai jis Vuralą suvaidino. Labai tinka jam tokie tragiški vaidmenys.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 26, 10:13)
Aha. Arba tas Selimas man visai neblogas. Nu bet Enginas  doh.gif biggrin.gif O Bugra Gulsoy tai manau ne veltui gavo pagrindinį vaidmenį Kuziejuj, labai gerai jis Vuralą suvaidino. Labai tinka jam tokie tragiški vaidmenys.

drinks_cheers.gif
Atsakyti