QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 24, 11:15)
Vaidina vaidina:)Patikek man buvo labai didelis siurprizas ji isvyst Kuzejuj toki gerieti:)))))))))Beje, kaip tik Kuzejuj jis man geriau atrodo:)Gal del to, kad Fatmagulej as jo labiausiai nekenciau:)))))))ir neisivaizdavau jo niekaip kitaip kaip tik arogantisku niekseliu:)Bet juk turkai yra turkai:)Jie viska sugeba:)Tad Kuzejuj jis man ir kaip gerietis gerai ziurisi:)Beje, tas komisaras arba Erdoganas, uz vaidmeni Fatmagulej gavo apdovanojima kaip geriausias antraplanis aktorius (berods taip skamba)
nu kol neparaset, as jo neatpazinau
QUOTE(radera @ 2014 03 24, 14:14)
Apie FATMAGUL. Ziuriu 15 serija, susidariau tokia nuomone, kad fatmagul visai nekalba,vos kelis zodzius pasako,tik tyli ir tyli, o jos broliene kalba ir uz save,ir uz ja. Na,tikiuosi dar prakalbes:) O va ta jos nevestka, pamirsau db varda, tai tikra ragana,pavyduole. O kaip ji sikna kraipo kai eina
, tik vingiuoja visa
. Ir toks ispudis susidare,kad ji mielai sugriesytu su kokiu jaunu patraukliu vyruku, nes jau taip snairuoja i visus grazesnius vyrus, akis tik smailina,klubus krutina. Matyt tas jos durnelis vyras jos nepatenkina:)
nu tyli del tos moralines traumos, pirmoj serijoj juk linksma ir sneki buvo, po ivykio savyje uzsisklende
bet ta nevestka tai man kazkokel patiko, ji daznai budavo vienintele adekvati, ypac gyvenant su durneliu tai tik tokiai ir reikia buti. o ant vyru tai smaila, jo