QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 24, 09:15)
Vaidina vaidina:)Patikek man buvo labai didelis siurprizas ji isvyst Kuzejuj toki gerieti:)))))))))Beje, kaip tik Kuzejuj jis man geriau atrodo:)Gal del to, kad Fatmagulej as jo labiausiai nekenciau:)))))))ir neisivaizdavau jo niekaip kitaip kaip tik arogantisku niekseliu:)Bet juk turkai yra turkai:)Jie viska sugeba:)Tad Kuzejuj jis man ir kaip gerietis gerai ziurisi:)Beje, tas komisaras arba Erdoganas, uz vaidmeni Fatmagulej gavo apdovanojima kaip geriausias antraplanis aktorius (berods taip skamba)
Na, turkai mėgėjai "bėgt" nuo savo vaidmenų, kiek pastebėjau. Turiu omeny, kad nenori vaidint to paties amplua keliuose filmuose/serialuose iš eilės. Ne taip, kaip lotynų amerikiečiai, jei jau gerietis, tai visur, ir atrodo identiškai beveik ir vaidina taip pat
Pvz. kaip Kivanc nuo savo Behliulio iki šiol bėga
Arba skaičiau Murat interviu, kad jam tiek įgriso visos Asi ir Ask ve ceza, kad norėjo išvis daryti ilgą pertrauką, bet kai gavo pasiūlymą Suskunlar, sutiko, nes vaidmuo kardinaliai kitoks ir serijų sąlyginai nedaug. O po jo vis tiek nebevaidina meilėj seilėj (kas man visiškai nepatinka
) Irgi į karą išeina
Papildyta:
Bet kokie rusai apsileidę, kiek galima laukt antros serijos tų pinigų
Per juos buvau priversa fatmangul žiūrėt