Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

Tai koks čia žibalas, dėl skonio nesiginčijama smile.gif Yra va kam ir Ezelis geriausias, kitom Fatmangul. Aš sunkiai su Kuziejum susidraugavau, bet paskui atsiplėšt negalėjau. Džemre ir man nepatiko iš pradžių (aktorė), bet paskui man jos vaidmuo labai geras buvo, tai ir pati aktorė pasidarė miela. Gražuole, aišku netapo. Bet akys jos labai gražios ir išraiškingos.
Atsakyti
Šiaip aš irgi meiles seiles megstu biggrin.gif Na bet jei veiksmo būna ipinta tai nieko biggrin.gif Beje, Kuzejui, man veiksmas patiko, o meile seile ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 14:17)
Ai, man "masovkės" apskritai nepatinka  blush2.gif Gal todėl tiek Kuziejaus, tiek šita tema mielesnė, nėra tos masės viskuo nepatenkintos. Kur daug bobų, ten turgus  cool.gif

Man atrodo iš viso tuos geltoninimus reikėtų uždrausti lotuliukas.gif man tai akis paskausta bespiginant, bandant išsiaiškinti kas gi ten tokio stebuklingo užgeltoninta lotuliukas.gif

Aš tai kažkur viduriuke apie tuos pageltoninimus, taip, gal jeigu aiškiai bandai pasakyti, kas bus ateityje tai nereikėtų taip atvirai toje temoje rašyti, nors iš kitos pusės, šiais lakais jei lendi į internetą, tai tikrai užsišoksi ant kokios informacijos... Taigi ir tos ir tos turėtų buti atidesnės.. Aš įlendu į tą Meilė ir Bausmė, bet su didelia baime kad tik ko nereikalingo nepasakyt, kokia bailė pasidariau... lotuliukas.gif
O kas jau į šio forumo temą , gėda, bet atrodo nuo turkų atšąlu....(bet ne nuo Kivančo lotuliukas.gif ) Kažkaip net naujų serialų neieškau, gerai kad darbai nuo metų pradžios nepaleidžia, tai gal į protą ateisiu.....

Galit įsivaizduot jeigu dar Kurto su vertimu net pirmos serijos nemačiau, tik originalo kalba!!! doh.gif O gal čia kokia anti-turkinė reakcija man? doh.gif lotuliukas.gif Net įdomu, kaip ilgai taip ramiai sėdėsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 20, 16:11)
Šiaip aš irgi meiles seiles megstu biggrin.gif Na bet jei veiksmo būna ipinta tai nieko biggrin.gif Beje, Kuzejui, man veiksmas patiko, o meile seile ne biggrin.gif

"Kuzey Guney" man tai išvis kažkoks fenomenas , kai ramia galva pergalvoji, nei ten kažkokia istorija įspūdinga papasakota, nei ten kažkokie aktoriai gražuoliai, nei ten ta meilė, kažkokia tik platoniška, viskas taip paprasta, nu bet kažką tokio turi filmas, kad mane tiesiogiai užburia.... Nuostabiai aktoriai atliko savo darbą, bent mano akims....Net gėda kažkam pažystamam pasakyti, nes kas mane pažysta, tikrai sakys kad gydytis reikia, visai ne mano stilius kažkokie serialai, o dar kad kažkoks aktorius patiktų?! fool.gif gerai kad vyras dar kaip į normalią žiūri.... Ačiū dievui supratingas. lotuliukas.gif

Bet tikrai nepulsiu tų kurioms jis nepatinka, visų skoniai skirtingi, nuomonės taip pat, taigi smagu pasiskaitinėt įvairius pasisakymus.

Kažkaip tikrai šiame forume taip fainai ramu ir nuoširdu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 21 kovo 2014 - 00:19
QUOTE(Mockava @ 2014 03 21, 01:14)
O kas jau į šio forumo temą , gėda, bet atrodo nuo turkų atšąlu....(bet ne nuo Kivančo lotuliukas.gif ) Kažkaip net naujų serialų neieškau, gerai kad darbai nuo metų pradžios nepaleidžia, tai gal į protą ateisiu.....

Tai,kad tikriausiai is kart visus geriausius praziurejom biggrin.gif , dabar teks nauju laukti,as buvau pradejus "Son bahar" ziureti,bet ne tas..... schmoll.gif ten vyras negrazus,nera i ka akis spitrinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 20, 23:14)
Man atrodo iš viso tuos geltoninimus reikėtų uždrausti lotuliukas.gif  man tai akis paskausta bespiginant, bandant išsiaiškinti kas gi ten tokio stebuklingo užgeltoninta lotuliukas.gif 

"Kuzey Guney" man tai išvis kažkoks fenomenas , kai ramia galva pergalvoji, nei ten kažkokia istorija įspūdinga papasakota, nei ten kažkokie aktoriai gražuoliai, nei ten ta meilė, kažkokia tik platoniška, viskas taip paprasta, nu bet kažką tokio turi filmas, kad mane tiesiogiai užburia.... Nuostabiai aktoriai atliko savo darbą, bent mano akims....

Net gėda kažkam pažystamam pasakyti, nes kas mane pažysta, tikrai sakys  kad gydytis reikia, visai ne mano stilius kažkokie serialai, o dar kad kažkoks aktorius patiktų?!    fool.gif gerai kad vyras dar kaip į normalią žiūri.... Ačiū dievui supratingas. lotuliukas.gif

Aš tai nežlibinu, o pasižymiu tekstą ir perskaitau ryškiai ir aiškiai biggrin.gif

Ir aš nieko nebeieškau ir nebežiūriu naktimis. TV taip ir nepasijungiau, tai ir Meilės ir bausmės nežiūriu. Tik Kurtą ir tuos Nešvarius pinigus po seriją į savaitę, bet ir tai Kurto turbūt nebežiūrėsiu, nepatinka man. Žiūrėčiau dėl Kivanco, bet kad ir jis nepatinka ten. Apie išvaizdą jau net nekalbu, bet kad ir vaidyba neįtikina. O Nešvarių pinigų siužetas užkabino, tai mielai pažiūrėsiu po vieną seriją į savaitę. O šiaip, ačiū D, praeina ir man ta turkų banga ir tuo labai džiaugiuosi smile.gif

Kuziejus mane užkabino savo natūralumu. Kaip tu sakei, atrodo lyg ir nieko ypatingo - nei meilės, nei veiksmo, nei dar kažko, tačiau jautiesi lyg stebėdamas kokių kaimynų gyvenimą, taip viskas paprastai ir tikroviškai. Tie tarpusavio santykiai taip įtraukia. O dar nuostabūs Stambulo vaizdai wub.gif

Aš apskritai nežiūrėdavau praktiškai TV, o staiga tie turkai taip trenkė kaip žaibas iš giedro dangaus. Tai vyras nustebęs buvo dėl mano naktinių seansų biggrin.gif O reikėjo pamatyti jo veido išraišką, kai įsijungiau turkų televiziją tiesiogiai lotuliukas.gif Kai pirmą Kurto seriją rodė biggrin.gif

Gražios dienos, mergaitės! Pas mus ji tobulai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 21, 09:12)
Aš tai nežlibinu, o pasižymiu tekstą ir perskaitau ryškiai ir aiškiai biggrin.gif

as irgi lotuliukas.gif

O šiaip, ačiū D, praeina ir man ta turkų banga ir tuo labai džiaugiuosi smile.gif

O ant manes dar banga uzplaukus, dar daug turiu ka paziuret:)Tik va vasara arteja, tai teks tik retkarciais turbut prie ju grist:)

Gražios dienos, mergaitės! Pas mus ji tobulai graži  wub.gif

Pas mus irgi labai grazi:))))

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 21, 10:12)

Ir tau geros!!!!! Pas mane ji butu tobula,bet vejas didelis

As tai be filmu negaliu biggrin.gif ir pinigus ziuresiu ir medcezir reiks paziuret,kazkaip ipratau vakarais,o dar tie du filmai per tv rolleyes.gif
Papildyta:
Ei mergaites tik neissilakstykit!!! Kaip as be jusu isprusimo apie turkus biggrin.gif,is kur suzinosiu apie naujus filmus??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 21, 10:21)

Ei mergaites tik neissilakstykit!!! Kaip as be jusu isprusimo apie turkus biggrin.gif,is kur suzinosiu apie naujus filmus???  verysad.gif

Jei netingesit rusiskai skaityt, tai cia galima biski naujienu suziuret:)
http://www.ashkimsin...16544-1200.html
Atsakyti
Va va, norejau sakyt, kad pas rusus biggrin.gif Bet geriausia tai vkontakte, t.y. vk.com, nes ten susikure grupes konkreciu filmu ir sitam forume visos naujienos is vk pareina. Ten ir vertimai pirmiausiai atsiranda. Tik as, kadangi turkus apleidau, tai ir pasworda pamirsau biggrin.gif Dabar Lauravala tures naujienas nesti, o as ateisiu paskaityt biggrin.gif
Papildyta:
Pvz. http://vk.com/kurt_seyt_and_shura
http://vk.com/karaparaaskofficial
http://vk.com/muratyildirim
http://vk.com/medcezir
http://vk.com/cagatayulusoy biggrin.gif

Tik prisiregistruot reikia. Bet visur reikia smile.gif
Atsakyti
Jei teisingai supratau, tai turkcinema jau pasirode kara para ask su rusisku igarsinimu:))))*****, gaila, kad tik ryt turesiu proga paziuret schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 21, 02:12)
Aš tai nežlibinu, o pasižymiu tekstą ir perskaitau ryškiai ir aiškiai :

O aš tai tingiu jį žymėt, nebent daugiau truputėlį, bet dažniausiai jei tik koks sakinukas, tai ir žlibinu doh.gif
QUOTE(Milagra @ 2014 03 21, 02:12)

Aciū ačiū! Gal ir pas mus nieko dienelė bus, saulutė dar tik lenda, bet buvau išbėgus laukan tai malonus rytas... Gal pagaliau ir sniego atsikratysim, jau kai kur žemę pradedam regėt clap.gif
QUOTE(lauravala @ 2014 03 21, 03:21)
Ei mergaites tik neissilakstykit!!! Kaip as be jusu isprusimo apie turkus biggrin.gif,is kur suzinosiu apie naujus filmus???  verysad.gif

Nemanau kad išsilakstysim! Smagu čia, tai ir laikysimės kartu, manau kad ne už ilgo vėl kokia turkų karštligė užeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 21 kovo 2014 - 13:42
Kas mate Fatmagul, kada ji suzinos kad keremas jos neprievartavo? dabar jis jai tai sako,bet ji net klausyt nenori, ziuriu 9 serija, mane visai uzkabino:)
Atsakyti