Klausykit, o nuo kurios vietos pas šitą bičą barzda prasideda?
Ko gero, kaip pas dauguma tamsiu bicu nuo visur Beje, MIlagra, klausimukas jums, ar kartais Jus nesat, jokiam rusiškam forume užsiregistravus, nes aš ten viena toki paskaitineju, tai toki pat nica uzmaciau iškart apie Jus pagalvojau
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 21:29)
pala pala tuoj surasiu
Nu nepastebėjau pas kitus nuo vidurio kaklo Aha, esu. Kažkada azarto pagauta užsiregistravau ir rusiškam ir angliškam ir vkontakte Bet nesireiškiu ten, tik paskaitau kartais, kai netingiu ir laiko negaila Ten tempai nenormalūs, reikia kiaurą parą nuo kompo nenueit, norint suspėt ką nors susekt
Šiandien kaip tik negalėjau prisijungt prie vk, nes pamiršau passwordą, tai įlidau į tą forumą ir užpilingavo iškart Norėjau naujos serijos Kara para ask
Beje, į mane, prašom, tu
Papildyta:
Bet tai kiek diskusijų anoj temoj dėl kelių neužgeltonintų žodžių Kažkaip net lįst nesinori ten, kai dėl tokių smulkmenų toks kipišas kyla
Šiandien kaip tik negalėjau prisijungt prie vk, nes pamiršau passwordą, tai įlidau į tą forumą ir užpilingavo iškart Norėjau naujos serijos Kara para ask
Beje, į mane, prašom, tu
Papildyta:
Bet tai kiek diskusijų anoj temoj dėl kelių neužgeltonintų žodžių Kažkaip net lįst nesinori ten, kai dėl tokių smulkmenų toks kipišas kyla
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 22:00)
cia geriau,bent man, prisijuokiau dabar is tavo posto
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 20:52)
Beje, į mane, prašom, tu
Beje, į mane, prašom, tu
As jau ryte spejau paziuret patiko ir ta antra serija, o ir ta forumą pasiskaiciau, tai bendra vaizdą susidariau, nes ten moteriškes, žiūrėdamos online, dar ir versti iškart sugeba. Tempai pas jas tai........Aš ten gal ir pasireiksciau, bet kadangi su rusiška gramatika sunkiai, tai tiek to, apsiribosiu pasiskaitymais
Dėl geltoninimo tai ir ATpildo temoi karai vykoAI aš kai i tokias smulkmenas dėmesio nekreipia tai man dzin
X
QUOTE(lauravala @ 2014 03 20, 20:03)
Ir man
Iš barzdos?
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 20, 20:05)
As jau ryte spejau paziuret patiko ir ta antra serija, o ir ta forumą pasiskaiciau, tai bendra vaizdą susidariau, nes ten moteriškes, žiūrėdamos online, dar ir versti iškart sugeba. Tempai pas jas tai........Aš ten gal ir pasireiksciau, bet kadangi su rusiška gramatika sunkiai, tai tiek to, apsiribosiu pasiskaitymais
Dėl geltoninimo tai ir ATpildo temoi karai vykoAI aš kai i tokias smulkmenas dėmesio nekreipia tai man dzin
X
X
Aš ryte Kurtą žiūrėjau Galvojau susirasiu dabar tą ir vakare pažiūrėsiu, kai vaikai sumigs. Bet rusai tinginiai dar titrų nepadarė per naktį Tai palauksiu kol padarys.
Aš kažkada seniai dar buvau įlindus į kažkokį žiūrėjimo online - diskusijų - tiesioginio vertimo "seansą", tai apakau, mano kompas nespėjo refreshint O jos ten visas smulkmenas sugebėjo ne tik pamatyt, bet ir aprašyt ir išverst Ir žiūri praktiškai visus serialus. Aš nesuprantu kada gyvenimą gyvent
Ai, man "masovkės" apskritai nepatinka Gal todėl tiek Kuziejaus, tiek šita tema mielesnė, nėra tos masės viskuo nepatenkintos. Kur daug bobų, ten turgus
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 22:17)
Ai, man "masovkės" apskritai nepatinka Gal todėl tiek Kuziejaus, tiek šita tema mielesnė, nėra tos masės viskuo nepatenkintos. Kur daug bobų, ten turgus
[/quote
Ir man
Iš barzdos?
Jooooooooo
Papildyta:
Blyn per telefona rasau tai sunkiai gaunas sorry
As kazkaip cia pagalvojau,kad Kurtas Milagrai sposa iskres,ir is fronto be barzdos grys
Papildyta:
Beje Kurto serijos ganetinai ilgos
QUOTE(lauravala @ 2014 03 20, 20:38)
As kazkaip cia pagalvojau,kad Kurtas Milagrai sposa iskres,ir is fronto be barzdos grys
Papildyta:
Papildyta:
Jeeezzz, kaip gerai būtų
Apskritai, žiūrėjau tą Kurtą su titrais šiandien ir galvojau, kad vis tik neįtikina Kivanc šįkart, nepasiduoda jam tas vaidmuo kažkaip. Ta meilė tokia netikra mano akimis. Turbūt ciocia neleidžia jam atsiskleisti, besisukiodama filmavimo aikštelėje. O gal čia tik man taip atrodo Nesižiūri ir tiek.
QUOTE(Milagra @ 2014 03 20, 22:46)
Jeeezzz, kaip gerai būtų
Apskritai, žiūrėjau tą Kurtą su titrais šiandien ir galvojau, kad vis tik neįtikina Kivanc šįkart, nepasiduoda jam tas vaidmuo kažkaip. Ta meilė tokia netikra mano akimis. Turbūt ciocia neleidžia jam atsiskleisti, besisukiodama filmavimo aikštelėje. O gal čia tik man taip atrodo Nesižiūri ir tiek.
Zinok,ta pati norejau parasyt(bet maciau ,kol kas,tik puse antros serijos)ir manes jo meile neitikina ,kazkaip netikra viskas atrodo
Kas ta cioce?
Aš kolias Kurto nemačiau, bet kada nors reiks užmesti aki. Man kaip barzdylu nemėgėjai, tai Kivanc visai normaliai su ja ziurisi. Žodžiu, turkai mane užbūrė kazkuom, nes ir barzdas pamilau ir ilgus plaukus ir rudas akis Nežinau ar senstu ar visai pabludau O aš Kuzejaus temoj stengiuos labai nesireikst, kad gerbėjų nesupykdyt Nes kaip visad mano nuomone kitokia Vis dabaigineju aš ji Prie geriausiu tikrai jo nepriskirsiu, normalus serialas jis man ir tiek Jei nebūtų jame Dzemre, tai butu geresnis. Niekaip nesugebejau jos pamilt Na va, ant nakties žibalo i ugnį ipyliau Labai neteiskit
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 20, 23:16)
Kuzejaus temoj stengiuos labai nesireikst, kad gerbėjų nesupykdyt Nes kaip visad mano nuomone kitokia Vis dabaigineju aš ji Prie geriausiu tikrai jo nepriskirsiu, normalus serialas jis man ir tiek Jei nebūtų jame Dzemre, tai butu geresnis. Niekaip nesugebejau jos pamilt Na va, ant nakties žibalo i ugnį ipyliau Labai neteiskit
.......man jis geras,patiko,bet " Meile ir bausme" man uz ji geresnis, as megstu meiles-seiles...paskui ziurejau "Adini Feriha koydum",man nerealiai patiko,ypac vyrukas