Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(Milagra @ 2014 03 05, 01:27)
Na ką, pažiūrėjau pirmąją Kurt Seyt ve Sura seriją  ax.gif Ir... visai patiko, net ir turkiškai biggrin.gif Bent jau pirmojo bučinio nereiks laukti iki 73 serijos  lotuliukas.gif Viskas tvarkoj su tuo Kurtu, tik vis tiek nenumaldomas noras kyla nuskust pagavus biggrin.gif

Imesk per kur ziurejai,pasicekavinsiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 05, 04:37)
O tu žiūrėk, dar tavo požiūrį į caro ruriko laikus Kurtas pakeis... mirksiukas.gif
Papildyta:
Hmmmm.... Susiradau, tikriausiai apie miegą reikės pamiršt, kol peržiūrėsiu....  doh.gif

Sunkiai turbūt biggrin.gif Bet jei siužetas geras bus, tai pažiūrėsiu cool.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 03 05, 07:17)
Imesk per kur ziurejai,pasicekavinsiu ir as biggrin.gif

Aš žiūrėjau tiesiogiai, kai per Startv rodė. Bet va ir čia galima dalimis pažiūrėti: http://www.startv.co...-sura-1-bolum/2
Atsakyti
Labadienis,
paziurejau ir as ciut to Kurt... nu nieko nieko turetu but, man tokie patinka, tik vat pagrindine aktore, tai nez nez, sviesus plaukai, antakiai ir rudos akys su tamsiom blakstienom, kazkaip berysio gal, antakius galejo tamsesnius palikt smile.gif
As Ciauskute pradejau ziuret, mmm koks fainas, nuo pat pirmos serijos itraukia. , ir aktoriai pagrindiniai labai grazus, ypac Kemran smile.gif As ji jau is Didingojo amziaus nuziurejus labai labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 05, 11:03)
Labadienis,
paziurejau ir as ciut to Kurt... nu nieko nieko turetu but, man tokie patinka, tik vat pagrindine aktore, tai nez nez, sviesus plaukai, antakiai ir rudos akys su tamsiom blakstienom, kazkaip  berysio gal, antakius galejo tamsesnius palikt smile.gif
As Ciauskute pradejau ziuret, mmm koks fainas, nuo pat pirmos serijos itraukia. , ir aktoriai pagrindiniai labai grazus, ypac Kemran  smile.gif As ji jau is Didingojo amziaus nuziurejus labai labai. smile.gif

Man ji irgi nelabai. O dar kai pas rusus prisiskaičiau, kad pastoviai rūko ir snarglius su plikom rankom valosi, tai visai Kivanc'o vargšo pagailo biggrin.gif

Čiauškutės tas aktorius man nelabai. Jis kaip su kauke, išraiška veido praktiškai nesikeičia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 05, 13:03)
Labadienis,
paziurejau ir as ciut to Kurt... nu nieko nieko turetu but, man tokie patinka, tik vat pagrindine aktore, tai nez nez, sviesus plaukai, antakiai ir rudos akys su tamsiom blakstienom, kazkaip  berysio gal, antakius galejo tamsesnius palikt smile.gif
As Ciauskute pradejau ziuret, mmm koks fainas, nuo pat pirmos serijos itraukia. , ir aktoriai pagrindiniai labai grazus, ypac Kemran  smile.gif As ji jau is Didingojo amziaus nuziurejus labai labai. smile.gif

Ciauskute as ziurejau,bet kuo toliau tuo marazmu daugiau,visiskai nusivyliau,o ir serijos ne visos dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 05, 13:10)

Čiauškutės tas aktorius man nelabai. Jis kaip su kauke, išraiška veido praktiškai nesikeičia biggrin.gif

jis ir didingam amziuj nuo pirmo iki paskutinio pasirodymo vaidino ta pacia viena veido israiska, ar tai butu karo scena ar meiles - veidas liko toks pat.
Atsakyti
Na va meile ir bausme nuo kovo 18,cia man turbut gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif ... Reiks butinai pasiziuret ir savo nuomones isreiksti ax.gif
Atsakyti
Geriausias iš visų matytas - "Ddidingasis amžius", taip pat labai patiko " Tūkstantis ir viena naktis" thumbup.gif Kiti dar neužkabino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 05, 16:17)

Sis serialas nerealus thumbup.gif
Atsakyti

Geriausias iš visų matytas - "Ddidingasis amžius", taip pat labai patiko " Tūkstantis ir viena naktis" thumbup.gif Kiti dar neužkabino biggrin.gif

Man patiko visi Turkiski serijalai kuriuos rode per LNK isskyrus ''Atpilda'' Mane irgi ''Didingas Amzius'' uzkabino ,bet paskui kaip vietoj Hiurem vaidints kita Hiurem nusivaziavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 03, 18:45)
Pradėjai gal žiūrėt Medcezir?

Na zinok,nieko gero negaliu pasakyt, "zacepo" nera siame filme,antraeiliai aktoriai idomesni nei pagrindiniai, toks joks,jei ne Cagatajus butu visiskas niekalas biggrin.gif,bent kol kas,nebent tu seriju dar yra N ir visas idomumas priekyje.Kokioje 50 serijoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti