Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 13:02)

aciu ypac uz pirmaja
o man sita is Fatmagul klausom,a ir klausoma. kas nematet, atrodo siaip moemntas o jis buvo ziauriai jaudinantis, persilauzimas santykiuose
http://www.youtube.c...h?v=3-SS9eHLFhU
Papildyta:
o is vyru tai Savasas be konkurencijos man
Atsakyti
Merginos, o gal galit rekomenduot kazka , kur butu senovinis laikmetis, na kaip Didingajam amziui. Nelabai mane veza siuolaikinis laikmetis smile.gif Kaip ten kazkuri rase, noriu caro ruriko laikmecio smile.gif Aciu
Atsakyti
Oi, as ta, kur caro ruriko laiku nemegstu, tai nieko nerekomenduosiu biggrin.gif

O va sitas bicas vaidins su Kivanc naujame seriale. Visai nieko toks rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Zivilka,2014 02 28, 22:25]
aciu ypac uz pirmaja
o man sita is Fatmagul klausom,a ir klausoma. kas nematet, atrodo siaip moemntas o jis buvo ziauriai jaudinantis, persilauzimas santykiuose
http://www.youtube.c...h?v=3-SS9eHLFhU
Nėr lygiu man nei šiam serialui, nei siai porai, nei šio serialo muzikai, o kai BEren su ENginu dainuoja tai išvis pasaka....beje, kadangi per youtube jau ir turkiškai ši serialą perziurejau(nes juk meilei visos kalbos suprantamos bigsmile.gif )tai man apskritai šių aktorių realus balsai, kai jie kalba, nebūtinai dainuoja, irgi labai grazus ax.gif Kalbant apie vyrus, gerai, kad su manim nieks nekonkuruoja pasiimu Kirima schmoll.gif ir vaikstau visad mylima rolleyes.gif jau žinau, kad ir ką beziureciau, niekas man jo nepakeis mirksiukas.gif paverge jis mano dusia nepagydomai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 01, 00:02)
Oi, as ta, kur caro ruriko laiku nemegstu, tai nieko nerekomenduosiu biggrin.gif

O va sitas bicas vaidins su Kivanc naujame seriale. Visai nieko toks  rolleyes.gif
user posted image

Nea ,ne mano skoniui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 28, 22:36)
Nea ,ne mano skoniui  schmoll.gif

Nu paziurek, ar tikrai? lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 02 28, 23:43)
Merginos, o gal galit rekomenduot kazka , kur butu senovinis laikmetis, na kaip Didingajam amziui. Nelabai mane veza siuolaikinis laikmetis smile.gif Kaip ten kazkuri rase, noriu caro ruriko laikmecio smile.gif Aciu

nera tokiu. aisku statyta buvo, bet tik visokie lievakai. kiek ieskojau, nieko verto demesio ner. uztai didingas amzius tokio populiarumo sulauke visam pasaulyj, nes pirmas toks serialas statytas turku. galiu pasioulyti tik kitu tautu jei domina, nes istorionius visus esu perziurejusi

QUOTE(Milagra @ 2014 03 01, 00:02)

O va sitas bicas vaidins su Kivanc naujame seriale. Visai nieko toks  rolleyes.gif
user posted image

o jeee. dievas tikrai yra,
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 01, 00:43)
Nu paziurek, ar tikrai?  lotuliukas.gif
user posted image

biggrin.gif grazu,bet ne....... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,as dabar ziuriu "Adini Feriha koydum",man jis super patinka thumbup.gif REKOMENDUOJU! tik jis su titrais,bet akys igudo biggrin.gif

As irgi ji maciau man irgi labai patiko! thumbup.gif Tik,kad va as ziurejau Angliskais titrais, gal zinot kur Lietuviskais? biggrin.gif (Turbut nera) Kiek girdejau tai ,kad ir ji turetu Lietuvoje rodyti. Kaskur skaiciau,kad yra knyga apie ''Adini Feriha Koydum'' tai pabaiga visai kitokia. Knygos pabaigoja parasyta,kad Emir ir Feriha susituoks, susilauks vaiko (mergaites) o per gimdyma ji mirs. Tai ''typo'' ,kad tas Emir savo dukra pavadints Feriha.. Nesu 100% tikra,bet va cia ka skaiciau.

Yra 5 geriausi Turkiski serijalai .. Atpildas , 1001 Naktis , Uzdrausta meile , Meile ir Bausme ir Adini Feriha koydum Tai tikekimes ,kad rodys po Meile ir Bausme, As pavadinau ja Feriha. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesvarbu ^^^ @ 2014 02 28, 23:28)
Yra 5 geriausi Turkiski serijalai .. Atpildas , 1001 Naktis , Uzdrausta meile , Meile ir Bausme ir Adini Feriha koydum Tai tikekimes ,kad rodys po Meile ir Bausme, As pavadinau ja Feriha. smile.gif

Cia pagal ka geriausi? Kas taip ivertino? Pagal kokius reitingus?
Atsakyti
QUOTE(Nesvarbu ^^^ @ 2014 03 01, 01:28)
Sveikos,as dabar ziuriu "Adini Feriha koydum",man jis  super patinka  thumbup.gif  REKOMENDUOJU! tik jis su titrais,bet akys igudo  biggrin.gif

As irgi ji maciau man irgi labai patiko!  thumbup.gif Tik,kad va as ziurejau Angliskais titrais, gal zinot kur Lietuviskais?  biggrin.gif  (Turbut nera) Kiek girdejau tai ,kad ir ji turetu Lietuvoje rodyti. Kaskur skaiciau,kad yra knyga apie ''Adini Feriha Koydum'' tai pabaiga visai kitokia. Knygos pabaigoja parasyta,kad Emir ir Feriha susituoks, susilauks vaiko (mergaites) o per gimdyma ji mirs. Tai ''typo'' ,kad tas Emir savo dukra pavadints Feriha.. Nesu 100% tikra,bet va cia ka skaiciau.

1001 naktis man vienas skysciausiu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 28, 23:43)
1001 naktis man vienas skysciausiu

Ir man.
Atsakyti