Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 09:56)
Pas Behliuli retkarciais uzsukciau  lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oi linksma čia!! Pasiilgstu aš jūsų! Vat ir šiandien gerų minčių dozė vos ne visai dienai! O tai per tuos sniegus pavasario niekur nesimato!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 17:59)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Oi linksma čia!! Pasiilgstu aš jūsų!  Vat ir šiandien gerų minčių dozė vos ne visai dienai! O tai per tuos sniegus pavasario niekur nesimato!

Kur sniegas,pas mus tai kuo graziausias pavasaris,todel ir nuotaikos tokios lotuliukas.gif
reikia eiti vakariene ruosti,19 val. pasimatymas su Behliuliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 27 vasario 2014 - 17:04
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 10:01)
Kur sniegas,pas mus tai kuo graziausias pavasaris,todel ir nuotaikos tokios  lotuliukas.gif

Taip girdėjau, kad žibutės pradeda žydėti, o vat pas mane čia už jūrų marių sniego pusė metro, dabar -11, o su vėju iki -21, ir tokią lyg ir pūgelę pranašauja...vejuota, nejauku lauke, nors ir bando saulutė šypsotis! Sako tokios žiemos čia nebuvė daugiau nei 20 metų.... Na jau tikrai... Tikros žieminės striukės jau senokai nereikėjo rengtis, o šiemet deja preireikė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 27 vasario 2014 - 17:09
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 18:05)
Taip girdėjau, kad žibutės pradeda žydėti, o vat pas mane čia už jūrų marių sniego pusė metro, dabar -11, o su vėju iki -21, ir tokią lyg ir pūgelę pranašauja...vejuota, nejauku lauke, nors ir bando saulutė šypsotis!

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 15:59)
Oi linksma čia!! Pasiilgstu aš jūsų!  Vat ir šiandien gerų minčių dozė vos ne visai dienai! O tai per tuos sniegus pavasario niekur nesimato!

Prasom dazniau uzsukt pas mus i reabilitacija biggrin.gif Mes irgi pasiilgom, eisim kartu i Savasa ziuret ax.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 16:01)
pas mus tai kuo graziausias pavasaris,todel ir nuotaikos tokios  lotuliukas.gif

Pas mane tada nuolat pasvasaris lotuliukas.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 16:08)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iki Behliulio atsigausi? biggrin.gif

Pas mus tai pasirinkimas visiems skoniams: uzlipi i kalna - sniego pusmetris, nusileidi - alyvos sprogsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 vasario 2014 - 17:19
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 10:18)
Pas mus tai pasirinkimas visiems skoniams: uzlipi i kalna - sniego pusmetris, nusileidi - alyvos sprogsta biggrin.gif

Idealu!
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 10:18)
Prasom dazniau uzsukt pas mus i reabilitacija biggrin.gif Mes irgi pasiilgom, eisim kartu i Savasa ziuret  ax.gif

Laukiu ir aš, jau norėjau vakar temą kurt, bet pagalvojau, kad dar anskti, per daug išplepėsim nenorinčioms...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 16:29)
Laukiu ir aš, jau norėjau vakar temą kurt, bet pagalvojau, kad dar anskti, per daug išplepėsim nenorinčioms...

Aha, ir as jau apie tai galvojau. Bet tu teisi, musu liezuviai ilgi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 18:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Iki Behliulio atsigausi? biggrin.gif

Blem tikiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
noriu pas tave,tokio pavasario dar turbut nemaciau!!!
Atsakyti
Cia linksmai apie vyrukus grazuoliukus prikrizenot ! ax.gif biggrin.gif oj man Savasas tai negaliu wub.gif pirmauja kaip sakant biggrin.gif
tik kas gal leptelsit ar pabaiga Meiles ir Bausmes Gera?
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 22, 17:59)
taip, sitas nerealus tikrai
uff as jau kituose serialuose buvau pastebejus, juokingai taip
man is turkisku serialu prilipo issireiskimas inshallah (duok dieve, duos dievas) , kazkaip patogiau skamba. sunus su manim didnga amziu ziuri, tai jam aisku, o kai prie ko kito lepteliu, tai kaip i durne paziuri

as ta gospoza Giuli dar ziuriu , i pabaiga jau. neblogas neblogas

Kaip juokas sueme del to "inshalah" pagalvojus apie kitu reakcija biggrin.gif ir man panasiai buvo ant liezuvio jau biggrin.gif
nu galvoju turkai neblogai verziasi I musu sirdis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2014 02 27, 17:07)
Cia linksmai apie vyrukus grazuoliukus prikrizenot ! ax.gif  biggrin.gif oj man Savasas tai negaliu  wub.gif pirmauja kaip sakant biggrin.gif
tik kas gal leptelsit ar pabaiga Meiles ir Bausmes Gera?

Nu va, dar viena Savašą įsimylėjus! Tai gerai! Man mažiau konkurencijos lotuliukas.gif O pabaiga gera tikriausiai be reikalo geltoninu, nes jau ir ankščiau buvo "leptelta" , o ir aplamai apie visus serialus kalbam taigi dalinamės nuomonėmis, eh, bet kad neaprėktų čia kuri manęs, lotuliukas.gif nors gal reikėtų temą keisti ne "turkų serialai", bet i" Turkų vyrai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 02:18)
nors gal reikėtų temą keisti ne "turkų serialai", bet i" Turkų vyrai"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 16:51)
noriu pas tave,tokio pavasario dar turbut nemaciau!!!

Pas mus ziemos isvis nebuvo siemet ant zemes. Kalnuose tai taip, o apacioj laukem laukem sniego su vaikais ir nei laso.

QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 00:18)
Nu va, dar viena Savašą įsimylėjus! Tai gerai! Man mažiau konkurencijos  lotuliukas.gif 

nors gal reikėtų temą keisti ne "turkų serialai", bet i" Turkų vyrai"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu tik nepamirsk, kad cia kazkas Kuzieju atsert ir pasilikt ruosesi nail.gif Kai jus Behliuli dalinotes biggrin.gif

Va! Puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 vasario 2014 - 09:52