Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 12:30)
nu jo suprantama biggrin.gif
as ten net nebuvau,ir nznojau,kad atskira tema yra  g.gif
as kraustysiuos nuo kompo prie teliko,jau ziuriu um,dabar dar dasides m ir b,tai istisas turku saensas  lotuliukas.gif

Nera dar, bet kai prades rodyti, tai bus biggrin.gif
O kada prades? As vis dar nesusitvarkiau reikalu, kad lietuviska televizija matyciau. Idomu kiek dar laiko turiu smile.gif
Reikia skubet. Ir Savasas, ir Behliulis - nu geris, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 14:35)
Nera dar, bet kai prades rodyti, tai bus biggrin.gif
O kada prades? As vis dar nesusitvarkiau reikalu, kad lietuviska televizija matyciau. Idomu kiek dar laiko turiu smile.gif
Reikia skubet. Ir Savasas, ir Behliulis - nu geris, ne kitaip biggrin.gif

A supratau

rodo,kad greit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif,manau jei ne si,tai kita pirmadieni tikrai.

nu nebloga puokste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 12:39)
A supratau

rodo,kad greit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif,manau jei ne si,tai kita pirmadieni tikrai.

nu nebloga puokste  wub.gif

scare.gif iki sio nespesiu tikrai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 14:47)
scare.gif iki sio nespesiu tikrai  doh.gif  unsure.gif

kol jie susitiks ilgam,dar turi kokiu pora savaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 06:39)

Aš ezelio nežiūriu, bet kažkur skaiciau, kad apie 60 serija dabar, tai turėtų dar kokia savaitė, kita būt? Kiek supratau Ezelio yra 71 serija..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 15:50)
Aš ezelio nežiūriu, bet kažkur skaiciau, kad apie 60 serija dabar, tai turėtų dar kokia savaitė, kita būt? Kiek supratau Ezelio yra 71 serija..

as taip pat neziuriu,bet manyciau max dar savaite.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 07:56)
as taip pat neziuriu,bet manyciau max dar savaite.

Deja atrodo dar dvi, net įsijungiau Atpildą, šiandien tikrai 60 serija, taigi jei 71, išeina dar dvi savaitės kol pamatysit Savašą :-). Ir aš ir aš jo žiūrėsiu..... Idealūs vyrai gi nesimėto! Nors Kuziejaus į jį nekeisčiau lotuliukas.gif bent kol kas lol
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 14:24)
Deja atrodo dar dvi, net įsijungiau Atpildą, šiandien tikrai 60 serija, taigi jei 71, išeina dar dvi savaitės kol pamatysit Savašą :-).  Ir aš ir aš jo žiūrėsiu.....

Idealūs vyrai gi nesimėto! Nors Kuziejaus į jį nekeisčiau  lotuliukas.gif bent kol kas lol

Va, atejo Mockava ir sustate viska i vietas biggrin.gif Liuks! Spesiu tada smile.gif

biggrin.gif As tai nezinau, nezinau kuri labiau myliu biggrin.gif Gal ir iskeisciau rolleyes.gif Bet butu neblogai su abiem prasisukt kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 16:24)
Deja atrodo dar dvi, net įsijungiau Atpildą, šiandien tikrai 60 serija, taigi jei 71, išeina dar dvi savaitės kol pamatysit Savašą :-).  Ir aš ir aš jo žiūrėsiu..... Idealūs vyrai gi nesimėto! Nors Kuziejaus į jį nekeisčiau  lotuliukas.gif bent kol kas lol

Visko gali but,jei neprakarpe...
As i kuri ziuriu to ir noriu,ot be nuomones pasidariau,susisuko galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 02 27, 09:22)
Visko gali but,jei neprakarpe

Jau net tiek gal neturėtų iškarpyt, kad net serijom filmą trumpintų, nors ką gali žinoti ...

Bet jau jūsų abiejų ir ištikimybė lotuliukas.gif vieną žiuriu kito noriu lotuliukas.gif Aš saviškio dar neišduodu, nors dabar pergalvojau gal idealas būtų:
Kuziejaus išvaizda, atsakomybė ir teisingumas
Behliulio šarmas ir aistra, na žinoma ir išvaizda ax.gif
Savašo pagarba ir meilė moteriai, aplamai šeimai.

Va čia tai vyras būtų! lotuliukas.gif nors imk plastelino ir lipdyk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 27 vasario 2014 - 16:54
Atsakomybes ir teisingumo tai Savasui tikrai netruksta, as gal tik ugio jam prideciau, nes man mazokas gali but lotuliukas.gif Bet siaip tai wub.gif

Pas Behliuli retkarciais uzsukciau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 27, 17:45)
Bet jau jūsų abiejų ir ištikimybė  lotuliukas.gif  vieną žiuriu kito noriu  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Gerai butu tokio plastelino thumbup.gif

Ziurek kiek nori,o valgyti reikia namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 27 vasario 2014 - 17:00