QUOTE(Zivilka @ 2014 01 30, 08:10)
Milagra, pradejau as vakar ta seriala ziureti, nu manes taip labai neuzkabino. man rodos cia grynai nukopijuota nuo to holivudinio filmo. aisku tas filmas ziauriai geras ir sukreciantis, bet as nesu isitikinus ar noriu toliau ta pati ziureti istesta iki serialinio ilgio. be to filme kazkaip buvo itaigiau parodyta, kodel tokia neapykanta tiem kalejimo budeliams kilo, cia kazkaip, nu sumuse pora kartu, gatvej gal ne tiek musdavosi, nu zodziu per 1,5 serijos neitikino. ar verta toliau ziureti, gal idomeja ir pradeda skirtis nuo filmo?
ai, dar Murato sukuosena nepatinka, noriu ,kad tokia kaip Savašo būtų
aš irgi neberandu ka ziureti
ai, dar Murato sukuosena nepatinka, noriu ,kad tokia kaip Savašo būtų
aš irgi neberandu ka ziureti
As, matai, nemacius to filmo, tai man viskas kitaip atrodo. Suprantu tave, nes as, pvz. negaliu ziureti filmu, kuriu knygas esu skaicius. Man nesiziuri visiskai, nes kai skaitai susikuri savo vizija, kuri dazniausiai skiriasi nuo to, kaip parodyta filme. Man patiko, kad siek tiek kitoks sis serialas nei paskutiniai mano ziureti, gal jau truputi atsibodo tos meiles - seiles, cia to nera, daugiau socialinis aspektas paliestas. Zinoma, kazkiek perlenkta.
Ar idomes net nezinau. Tik ziauriai viskas supinta. Aisku, jei tu macius kita varianta, tai tau gal ir viskas zinoma ir aisku, tada ir to kabliuko nebera. Jei neuzkabino, manau ir neuzkabins.
Sukuosena man jo irgi nepatinka, is pradziu sunku buvo ziureti, juokinga, bet paskui akys priprato. Cia kaip ir Kivanc su barzda