Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(radera @ 2014 01 24, 04:51)
As dar galiu pasakyti, kad mane labiausiai suzavejo Son Bahar- paskutine viltis, taip ziurejau, kad net pagrindini isimylejau, juokauju, bet kad nakti ji sapnavau-tai tiesa, pagrindinis toks kaip savazas-teisingas, vyriskas, zodziu, patikes labiausiai is visu turkisku.

Kai atrasiu laiko reikės pažiūrėti, aciū už rekomendacijas. Dabar reikia pertraukėlės, bijau kad pražudys mane tie turkai su savo serialais lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jei jau taip kalbant, tai Behliulis realiausias personazas, toks tipiskas savanaudis miznius biggrin.gif Bet man labai patiko ziureti i toki tikra vyra, kuri tikrai noretusi sutikti gyvenime, kaip Savasas. Na, suklydo ir jis karteli kita - melavo gi ir slepe tam tikrus dalykus, netgi prisigere viena karta ir atsibudo svetimoj lovoj lotuliukas.gif Sutinku, kad jis truputi pagrazintas, bet visgi man meile tarp Savas ir Yasemin man parodyta zymiai realesne, nei Kuzey ir Cemre ax.gif kai taip stipriai myli, tai nori nenori uzsimerki ir nematai jokiu kliuciu, tiki savo zmogumi ir kad ir kaip noretum, negali nuo jo nusisukti. Man labai patiko wub.gif O ne taip kaip Kuzia lauzesi ten visas 65 serijas biggrin.gif
Mafijos man irgi buvo kiek per daug, kaip ir Kuzey Guney, beje.
Finise, as nezinau ar pralenke sis serialas Kuzey Guney, bet Uzdrausta meile, panasu, kad pralenke. O ir Murat Yildirim savo zavesiu, talentu ir charizma jei nepralenke, tai tikrai atsistojo ant to pacio laiptelio kaip ir Kivanc Tatlitug. As irgi net sapnavau ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitinejau Imdb apie ta Sonbahar, tai neziuresiu tikriausiai jo. Tas pagrindinis aktorius Asi vaidino, tai toki joki ispudi paliko ax.gif
Atsakyti
Son bahar fainas serialas
Atsakyti
Jetus, kada jus ir spejot visus juos perziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 01 24, 09:34)
Finise, as nezinau ar pralenke sis serialas Kuzey Guney, bet Uzdrausta meile, panasu, kad pralenke. O ir Murat Yildirim savo zavesiu, talentu ir charizma jei nepralenke, tai tikrai atsistojo ant to pacio laiptelio kaip ir Kivanc Tatlitug. As irgi net sapnavau ji  lotuliukas.gif

Ha ha ha! Nenoriu aš nei vieno iš jų sapnuoti! Reikia kažkokią priverstinę pertrauką nuo šių turkų daryt man, nes tikrai nuo proto nušokt galima! Ir dar dėl ko? Dėl kažkokių kažkieno išgalvotų peronažų!! doh.gif
Net įdomu, kaip ilgai atsilaikysiu nežiūrėjusi, 3 dienas? Savaitę? Dvi? Ah tie turkai, turkai... lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
son bahar cia tas pats liubov i nakazanija?pagrindinis ten lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 01 24, 22:16)
Ha ha ha! Nenoriu aš nei vieno iš jų sapnuoti! Reikia kažkokią priverstinę pertrauką nuo šių turkų daryt man, nes tikrai nuo proto nušokt galima! Ir dar dėl ko? Dėl kažkokių kažkieno išgalvotų peronažų!! doh.gif
Net įdomu, kaip ilgai atsilaikysiu nežiūrėjusi, 3 dienas? Savaitę? Dvi? Ah tie turkai, turkai... lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Va butent, ir as nenoriu lotuliukas.gif Sugadino man gyvenima tie turkai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SpriNta @ 2014 01 24, 22:19)
son bahar cia tas pats liubov i nakazanija?pagrindinis ten lb grazus wub.gif

Ne, kitas cia. Neziuresiu sito tikrai. As tik i grazius vyrus ziuriu, kuriuos verta sapnuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 01 25, 00:49)
Papildyta:
As tik i grazius vyrus ziuriu, kuriuos verta sapnuot biggrin.gif

Na na, kur ju dar vaiksto ? lotuliukas.gif Mazu as koki susapnuosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 24 sausio 2014 - 23:57
QUOTE(lauravala @ 2014 01 24, 22:55)
Na na, kur ju dar vaiksto ?  lotuliukas.gif Mazu as koki susapnuosiu  ax.gif

Nezinau, palauksiu biggrin.gif Laiko turiu biggrin.gif
Atsakyti
Na ir man "cekava" pasidarė, įlindau pažiūrėt kas ten per aktorius... Neee, ir vėl man ne, jis man atrodo medvilniu princesej ( ar kažkaip panasiai vadinas) vaidino, tai pažiūrėjau su juo kelias serijas ir nelabai man sis vyrukas... Antakiai vos ne puse veido dengia, tikras turkas... lotuliukas.gif
Muratas jau simta kart fainesnis..
Oi gerai kad jus nežinot kur gyvenu, o tai užsiundytumėt mane čia turkų mafija, visi gražūs padidarytų lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai Murat Yildirim lb grazus smile.gif vienas is graziausiu turku aktoriu.Ir zmona gan simpatiska:)Dar savotiskai traukiantis Kenan Imirzalioglu smile.gif bei Guney`jus man grazus,tik zemas ko (turbut) smile.gif
as prie tu,kuriom patink tamsesni smile.gif
labiausiai patiko Kuo kalta Fatmagiul,paskiau Ezelis, paskiau eina visi like:meile ir bausme,uzdrausta meile,kuzey guney,1001naktis.
Atsakyti