Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(lauravala @ 2014 01 13, 11:08)
Tai naujo filmo su Kivanc irgi neziuresi??????????  blink.gif  lotuliukas.gif
Man nieko tokie,nors didingas amzius nei per kur

Zinok, abejoju kazkodel blush2.gif Ne viska su juo ziurejau. Pvz Menekse ir Halil visiskai nekabino, tai vos kelias serijas permeciau. O karas, maras ir dar Rusijoj, tai man visai blogiu blogis doh.gif

Baigiau Asi. Atsikankinau, tskant biggrin.gif Vis laukiau laukiau kada jau pramus, bet taip ir nepramuse. Nuo 52 gal serijos igarsinimas normalus pasidare, bet vaizdas blink.gif Zodziu, prasukinedama siaip ne taip damusiau. Bet visumoj vertinu kaip eilini meksikietiska muila su pamestais vaikais, is mirusiu prisikelusiais tevais, kersto planais, mirtinom ligom ir pan. Neidomu. Ir dar per prasta vaizda i Murata negali normaliai pavepsoti lotuliukas.gif beje, usus, jis greit nusiskuto, aciu Dievui biggrin.gif

Ka dabar ziuret? Nes nera ka veikt naktim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 sausio 2014 - 13:25
QUOTE(Milagra @ 2014 01 15, 14:24)
Zinok, abejoju kazkodel  blush2.gif Ne viska su juo ziurejau. Pvz Menekse ir Halil visiskai nekabino, tai vos kelias serijas permeciau. O karas, maras ir dar Rusijoj, tai man visai blogiu blogis  doh.gif

biggrin.gif rimtai? as tai skirstau arba idomus arba ne, filmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau žiūrėti "Kame Fatmagul kaltė ?" Labai patiko thumbup.gif Žiūrėdavau naktim doh.gif Žaviuosi kaip puikiai suvaidinta, viskas taip natūraliai, tikroviškai. Ir bežiūrint, ir dabar po pabaigimo sukėlė daug minčių, jausmų wub.gif . Džiaugiuosi atradusi šią temą ir perskaičiusi rekomendacijas. Dabar pati rekomenduoju, kas dar nematėte - pažiūrėkite. O pati einu išsirinksiu kitą serialą naktiniams seansams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 01 15, 12:44)
biggrin.gif rimtai? as tai skirstau arba idomus arba ne, filmas  lotuliukas.gif

Nepatikesi, bet ir as biggrin.gif
As apskritai esus labai isranki tam, ka ziuriu. Mano vyras vis dar negali patiketi, kad as ziuriu serialus biggrin.gif O dar turku lotuliukas.gif Kas, jo galva, apskritai nesuvokiamas dalykas biggrin.gif As ir pati apakus. Bet suprantu, kad tai yra uzsisedejimo buityje isdava. Tai va, mano "karjeroje" yra tikrai geri 3 serialai - Uzdrausta meile, Kuzey Guney ir Meile ir bausme. O dar prabegom periurejau Gumus ir Asi. Tai Gumus visai puse galo, o Asi nevertas demesio. Nu ir viena argentinieciu esu ziurejusi.

Dabar lauksiu rekomendaciju. Kadangi esu visiskas XXI amziaus produktas, asfalto vaikas, tai nemegstu caro ruriko laiku filmu, karo-maro, kaimo gudumos ir pan. biggrin.gif Tai tokiu nesiulykit blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 01 15, 15:24)
Pabaigiau žiūrėti "Kame Fatmagul kaltė ?" Labai patiko  thumbup.gif Žiūrėdavau naktim  doh.gif Žaviuosi kaip puikiai suvaidinta, viskas taip natūraliai, tikroviškai. Ir bežiūrint, ir dabar po pabaigimo sukėlė daug minčių, jausmų  wub.gif . Džiaugiuosi atradusi šią temą ir perskaičiusi rekomendacijas. Dabar pati rekomenduoju, kas dar nematėte - pažiūrėkite. O pati einu išsirinksiu kitą serialą naktiniams seansams lotuliukas.gif

Nu kaip manes Fatmagul nekabina ,tris kartus buvau isijungus ir net pirmos serijos nedabaigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 01 15, 15:01)
Nu kaip manes Fatmagul nekabina ,tris kartus buvau isijungus ir net pirmos serijos nedabaigiau  g.gif

Ir manes..
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 01 15, 15:56)
Nepatikesi, bet ir as biggrin.gif
As apskritai esus labai isranki tam, ka ziuriu. Mano vyras vis dar negali patiketi, kad as ziuriu serialus biggrin.gif O dar turku  lotuliukas.gif Kas, jo galva, apskritai nesuvokiamas dalykas biggrin.gif As ir pati apakus. Bet suprantu, kad tai yra uzsisedejimo buityje isdava. Tai va, mano "karjeroje" yra tikrai geri 3 serialai - Uzdrausta meile, Kuzey Guney ir Meile ir bausme. O dar prabegom periurejau Gumus ir Asi. Tai Gumus visai puse galo, o Asi nevertas demesio. Nu ir viena argentinieciu esu ziurejusi.

Dabar lauksiu rekomendaciju. Kadangi esu visiskas XXI amziaus produktas, asfalto vaikas, tai nemegstu caro ruriko laiku filmu, karo-maro, kaimo gudumos ir pan. biggrin.gif Tai tokiu nesiulykit  blush2.gif  biggrin.gif

As dabar ziuriu meile ir bausme,tai iki 6 serijo prasukinedama ziurejau,dabar lyg ir nieko.
Man kazin cia vienai visu filmu vyrai grazus g.gif lotuliukas.gif
Po UM ir KG,sunku rasti gera filma .
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 01 15, 15:11)
Man kazin cia vienai visu filmu vyrai grazus  g.gif  lotuliukas.gif

Man tai ne visu, bet randu, randu graziu biggrin.gif nail.gif cool.gif Kaip ir baisiu randu biggrin.gif
Muratas man wub.gif Apie jau isnarstyta seniai Kivanc jau net nebekalbu biggrin.gif
Va, pvz. man tas is Fatmangul tai baisus labai scare.gif Arba Ezelis wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 01 15, 17:52)
Man tai ne visu, bet randu, randu graziu biggrin.gif nail.gif  cool.gif Kaip ir baisiu randu biggrin.gif
Muratas man  wub.gif Apie jau isnarstyta seniai Kivanc jau net nebekalbu biggrin.gif
Va, pvz. man tas is Fatmangul tai baisus labai scare.gif Arba Ezelis wacko.gif

Muratas tai tas Savazas? Jei tas, tai man jis irgi wub.gif As kalbu apie man matytus filmus,tai visuose vyriokai wub.gif
Tikriausiai del to Fatmagul ir nekabina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 15 sausio 2014 - 17:00
QUOTE(lauravala @ 2014 01 15, 15:56)
Muratas tai tas Savazas? Jei tas, tai man jis irgi  wub.gif  As kalbu apie man matytus filmus,tai visuose vyriokai  wub.gif

Tikriausiai del to Fatmagul ir nekabina  lotuliukas.gif

Aha, Savas wub.gif Ir tas vardas toks grazus, kas labai reta mano ausiai turkiskuose filmuose biggrin.gif Ir charakteris tobulas. Ir vaidina tobulai. Akimis kaip kalba. Ech... wub.gif biggrin.gif Vat vien del jo ir su Asi kankinausi biggrin.gif

Turbut biggrin.gif Nemegstu ziuret i negrazius vyrus cool.gif O dar jei jie salia tokios aktores kaip Beren Saat, tai visai nesiziuri. Beje, is inercijos permeciau filma (ne seriala), kur vaidino Murat Yildirim su Beren Saat, bet nepatiko, nes jis is tu caro ruriko laiku biggrin.gif Ji ten prostitute vaidino ir buvo scenu tokiu, sakyciau, issaukianciu kaip musulmoniskai saliai. Drasi aktore.

Ai, o dar del Fatmangul. Muratas turejo labai daug aiskintis, nes pareiske, kad niekad nesifilmuotu tokiam seriale/filme, kuriame naudojama prievarta pries moteri. Tai ji visi labai puole, kad tipo sukritikavo savo kolegas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 sausio 2014 - 18:24
QUOTE(Milagra @ 2014 01 15, 19:22)
Aha, Savas  wub.gif Ir tas vardas toks grazus, kas labai reta mano ausiai turkiskuose filmuose biggrin.gif Ir charakteris tobulas. Ir vaidina tobulai. Akimis kaip kalba. Ech...  wub.gif  biggrin.gif Vat vien del jo ir su Asi kankinausi biggrin.gif

drinks_cheers.gif vardas ir man istrigo,dar Atila , man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 16 sausio 2014 - 00:06
QUOTE(lauravala @ 2014 01 15, 23:04)
drinks_cheers.gif  vardas ir man istrigo,dar Atila , man  patiko.

Nors jo reiksme Karas, tai visai neromantiska laugh.gif
Atsakyti