Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

QUOTE(Amapatria @ 2014 01 12, 13:31)
Atsakau už Zivilką-kiek serijų -neaišku,nes filmas kūriamas ir kas savaitę įdedama po seriją.Turkų kalba yra jau 15 serijų.Luktelk ,įkels rusai ir kitas,juk švenčia vis dar Naujus metus biggrin.gif

g.gif aiskuma,buciau zinojus buciau nepradejus,o daba kablys nugaroj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalicka @ 2013 12 29, 14:48)
Bet Čiauškutė irgi įdomu-visai kitas stilius, kostiuminė drama-autetnitškai atkartoti rūbai, buitis, įdomi meilės istorija. Pagrindinis aktorius - Burak Ozcivit- mane irgi sužavėjo, bet jis visiška priešingybė Kivanc smile.gif)
Tik va, kad šiuo metu yra tik trylika serijų, nes serialas kuriamas, kas savaitę papildomas vis nauja serija.

Pritariu 100% del pagrindinio aktoriaus,man jis wub.gif wub.gif wub.gif varvinu seiles,kas vakara lotuliukas.gif ,siame filme abu pagrindiniai aktoriai labai grazus.
Tik as naivuole blush2.gif pagalvojau,kad cia visas filmas 13 seriju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 01 12, 15:39)
Pritariu 100% del pagrindinio aktoriaus,man jis  wub.gif  wub.gif  wub.gif varvinu seiles,kas vakara  lotuliukas.gif  ,siame filme abu pagrindiniai aktoriai labai grazus.
Tik as naivuole blush2.gif pagalvojau,kad cia visas filmas 13 seriju  doh.gif

kadangi esu skaičiusi knygą(deja,serijalas labai nutolęs nuo jos turinio),manau,kad dar nepasiektas vidurys,bet jau netoli....
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 01 12, 15:45)
kadangi esu skaičiusi knygą(deja,serijalas labai nutolęs nuo jos turinio),manau,kad dar nepasiektas vidurys,bet jau netoli....

Reikes ir man prisiverst knyga paskaityt.
Atsakyti
Baigiau ziureti В чем вина Фатмагюль?. Patiko.
Neperseniausiai ziurejau Госпожа Дила 1 sezona. Pasirodo, kad jau verciamas ir 2 sezonas, jau idetos kelios serijos: http://kinozal.tv/de....php?id=1154180 . Tai dabar ziuriu sita. Tik gaila, kad vel reikes laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa50: 12 sausio 2014 - 19:47
baigiau ziuret posledniaja nadezhda, seriju nedaug palyginus bet istemptas, niu nebutu serialas, dar vienas serijalas su gera pabaiga smile.gif toks biskeli melancholiskas bet ziuret galima, labiau patiko fatmagul
Atsakyti
Labas visoms pamilusioms turkiškus serialus. Galiu parekomenduoti dar vieną gan trumpą (tik 34 serijos) serialą "Opasnaja liubov". Man labai patiko, toks jausmingas. Visa meilės kalba perduodama žvilgsniais, prisilietimais. Ir paverkt teko ir pasijuokt, labai gerai suvaidino aktoriai, ypač pagrindinis.
Iš pat pradžių galvojau bus nekoks, pirmą seriją žiūrėjau kaip sakoma "prosta tak", nu bet įtraukė ax.gif
Tikrai rekomenduoju, nepasigailėsit.
Atsakyti
QUOTE(Fati32 @ 2014 01 13, 09:17)
Labas visoms pamilusioms turkiškus serialus. Galiu parekomenduoti dar vieną gan trumpą (tik 34 serijos) serialą "Opasnaja liubov". Man labai patiko, toks jausmingas. Visa meilės kalba perduodama žvilgsniais, prisilietimais. Ir paverkt teko ir pasijuokt, labai gerai suvaidino aktoriai, ypač pagrindinis.
Iš pat pradžių galvojau bus nekoks, pirmą seriją žiūrėjau kaip sakoma "prosta tak", nu bet įtraukė  ax.gif
Tikrai rekomenduoju, nepasigailėsit.

aš tą dabar žiūriu 7-ą seriją, tai kai psakiau, kol kas nelabai kabina, bet žiūrėsiu. gal kad pagrindiniai aktoriai man ne žiauriai simpatiški.
su Liubov i nakazanije nėr kas lyginti. man jis dabr aukščiau už visus matytus.

a, tai Asi nežiūrėsiu, kol nors kokybiškai neatsiras.
o Čiauškutės aš kaip tik nežiūriu. ir pagrindinis aktorius kaip aktorius man visai nepatinka, Didingam amžiuj kaip pradėjo savo vaidmenį, taip ir baigė po kokių ten 15-os metų su ta pačia vienoda veido išraiška. nu nevertinu aš tokių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 13, 08:47)
a, tai Asi nežiūrėsiu, kol nors kokybiškai neatsiras.

o Čiauškutės aš kaip tik nežiūriu. ir pagrindinis aktorius kaip aktorius man visai nepatinka,

Didingam amžiuj kaip pradėjo savo vaidmenį, taip ir baigė po kokių ten 15-os metų su ta pačia vienoda veido išraiška. nu nevertinu aš tokių  schmoll.gif

Ir neverta. As dabar ziuriu, nes nei pakarta, nei paleista. Nesuprantu kodel jis taip isgirtas. Baisiniai gi reitingai buvo, antras praktiskai po Uzdraustos meiles tuo metu. O mano akimis visiskas s.... Dar kentejau kentejau, bet kai Muratas su usais is Paryziaus grizo, tai visai susinervinau doh.gif lotuliukas.gif Nes vien tik del jo praktiskai kankinuosi biggrin.gif
Zodziu, mano nuomone, su Liubov i nakzanije nera net ko lyginti.

drinks_cheers.gif As knyga skaicius, tai nenoriu gadintis ispudzio.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 13, 10:47)
o Čiauškutės aš kaip tik nežiūriu. ir pagrindinis aktorius kaip aktorius man visai nepatinka, Didingam amžiuj kaip pradėjo savo vaidmenį, taip ir baigė po kokių ten 15-os metų su ta pačia vienoda veido išraiška. nu nevertinu aš tokių  schmoll.gif

Soriukas,as ne taip tave supratau,antra kart kai paskaiciau,tai tu ten apie KG rasei,kad ziuri 16 serija mirksiukas.gif
As vakar isijungiau Liubov i nakazanije,tai taip nera ka lyginti su Ciauskute, nes jie visikai skirtingi,zanras visiskai kitoks.Ciauskute toks naivokas filmas,bet ir laikai tada buvo tokie,negaliu pasakyti,kad wow filmas,bet man nieko,daziuresiu tikrai smile.gif
Didingo amziaus as neziuriu,nekabina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 01 13, 09:59)
As vakar isijungiau Liubov i nakazanije,tai taip nera ka lyginti su Ciauskute, nes jie visikai skirtingi,zanras visiskai kitoks.Ciauskute toks naivokas filmas,bet ir laikai tada buvo tokie,negaliu pasakyti,kad wow filmas,bet man nieko,daziuresiu tikrai smile.gif
Didingo amziaus as neziuriu,nekabina  schmoll.gif

Manes apskritai nekabina tokie caro ruriko laiku filmai. Nemegstu ir taskas, nemoku net paaiskint kodel. Nei jokie sultonai, nei ciauskutes, nei siaip akmens amzius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 01 13, 13:04)
Manes apskritai nekabina tokie caro ruriko laiku filmai. Nemegstu ir taskas, nemoku net paaiskint kodel. Nei jokie sultonai, nei ciauskutes, nei siaip akmens amzius  cool.gif

Tai naujo filmo su Kivanc irgi neziuresi?????????? blink.gif lotuliukas.gif
Man nieko tokie,nors didingas amzius nei per kur
Atsakyti