Dar pasiziurekite AKT 680/IX LiXelium nerūdijantis ir nesibraižantis
Papildyta:
o cia kazkas domejosi tai imesiu
Papildyta:
Ir imetu indukcine imontuojama orkaite
http://www.youtube.c...h?v=VWrAbvB6xFk
kokie cia modeliai ?
Sveiki,
skaitinėju temą, taip gražiai patarinėjat visiems, o aš jau baigiu visai susipainiot . Gal sakau galit ir man patarti.
Man reikia į naują virtuvę visos naujos buitinės technikos, t.y.
įmontuojamos elektrinės orkaitės - domintų vidutinis variantas, kokybės, funkcijų ir kainos santykiu, spalva metalinė, arba juoda.
Katlentė indukcinė - juoda, vidutinis variantas.
Garų surinkėjas- juodas arba metalinis.
Mikrobanginė krosnelė, tiesa neapsisprendžiu, kas naudingiau, ar montuojamą ar paprastą, nes montujamos brangesnės pasirodė - taip pat juoda, arba metalinė vidutinis variantas.
Net nežinau ar rinktis vienos firmos, ar skirtingų svarbu, kad būtų normalus funkcijų ir kainos atžvilgis.
Indaplovę įmontuojamą, manau, kad norėčiau su 3 stalčiukais. 60 cm. pločio.
skaitinėju temą, taip gražiai patarinėjat visiems, o aš jau baigiu visai susipainiot . Gal sakau galit ir man patarti.
įmontuojamos elektrinės orkaitės - domintų vidutinis variantas, kokybės, funkcijų ir kainos santykiu, spalva metalinė, arba juoda.
Mikrobanginė krosnelė, tiesa neapsisprendžiu, kas naudingiau, ar montuojamą ar paprastą, nes montujamos brangesnės pasirodė - taip pat juoda, arba metalinė vidutinis variantas.
Net nežinau ar rinktis vienos firmos, ar skirtingų svarbu, kad būtų normalus funkcijų ir kainos atžvilgis.
Sveiki,
Ka ekspertai buitines tecnikos galetu pasakyti apie Whirpool ACM 808 BA? Niekur nerandu atsiliepimu jokiu.
Papasakokit butent tarp situ pagrindinius skirtumus. Linkstu labiau link baltos,bet niekad nieko neturejus whirpool. Elektrolux iki dabar naudoju,neturiu jokiu priekaistu,bet daba norisi kazkokiu nauju f-ju. Spalvos flexible zonos ir kainos padorios
Ka ekspertai buitines tecnikos galetu pasakyti apie Whirpool ACM 808 BA? Niekur nerandu atsiliepimu jokiu.
QUOTE(Kikker @ 2013 10 08, 12:29)
Optimaliausios ,populiariausios už 1500 Lt yra
Whirlpool ACM 808BA/S - labai įspūdinga arba
Electrolux EHI6540FOK
Whirlpool ACM 808BA/S - labai įspūdinga arba
Electrolux EHI6540FOK
Papasakokit butent tarp situ pagrindinius skirtumus. Linkstu labiau link baltos,bet niekad nieko neturejus whirpool. Elektrolux iki dabar naudoju,neturiu jokiu priekaistu,bet daba norisi kazkokiu nauju f-ju. Spalvos flexible zonos ir kainos padorios
Kaip šis variantas?
Zanussi ZEV6041XBA kaitlentė ir Zanussi ZOU21301XK?
Ačiū, kuo giliau į mišką, tuo medžių daugiau Įsivaizdavau, akd butinę techniką susirinksiu per dieną prie kompo prisėdus
Zanussi ZEV6041XBA kaitlentė ir Zanussi ZOU21301XK?
Ačiū, kuo giliau į mišką, tuo medžių daugiau Įsivaizdavau, akd butinę techniką susirinksiu per dieną prie kompo prisėdus
QUOTE(Ratė @ 2013 11 30, 20:04)
Sveiki,
Siulau stai tokius Jums varijantus
Orkaite SIEMENS HB43GS540
Orkaitės talpa: 62 l
Energijos sąnaudų klasė: A
7 kepimo programos
Galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean
Dviejų lygių teleskopiniai bėgeliai
SoftClose - švelnus durelių uždarymas
Kilmės šalis: Ispanija
Kaitlente Electrolux EHI6540FOK
Sensorinis valdymas
Rėmelio tipas: Šlifuotas
Kaitviečių skaičius (vnt): 4 (+Bridge funkcija)
Bendra galia (kW): 7.4
Kilmės šalis:Vokietija
Gartraukis Elica ELITE14 LUX GRIX/A/60
Ventiliacijos trauka: 650 m³/h
Plotis: 60 cm
Varikliai: 1 x150 W turbina
Darbo greičiai: 3
Valdymas: Mechaninis (mygtukais šone)
Spalva: Nerūdijančio plieno
Kilmės šalis:Italija
Indaplove BOSCH SMV48M10EU
Energijos klasė: A++
Vandens sąnaudos ciklui (l): 10
Indaplovės talpa (indų komplektų): 14
4 programos - 4 plovimo temperatūros
VarioSpeed, 1/2 įkrova
Stalčius įrankiams VarioDrawer
Pagaminta Vokietijoje
Imontuojama mikrobangine SIEMENS HF15M561
Talpa: 17 l
Galingumas: 800 W
Elektroninis valdymas
4 atitirpinimo ir 3 gaminimo programos
Papildyta:
QUOTE(Dellema @ 2013 12 01, 12:16)
ACM808BAS spalva ne balta bi jaugiau tokia sidabrine ,smelio labai
o Electrolux EHI6540FOK juoda
Skirtumu dideliu tarp ju nera tik firmos
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2013 12 01, 18:10)
Kaip šis variantas?
Zanussi kaitlentė ir Zanussi ZOU21301XK?
Zanussi kaitlentė ir Zanussi ZOU21301XK?
Nelabai suprantu kam pirkti tokius komplektus tikrai nelabai ka sutaupysite,
Ten orkaite tik tris kepimo programas turi
QUOTE(Dellema @ 2013 12 01, 14:16)
Ne balta ta Whirlpool ...
Balta Electrolux EHI6540FOW.
Galite ten "linkti"
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2013 11 30, 14:35)
mergaites, reikia patarimo
kokios dangos dujines kaitlentes yra praktiskiausios . Renkuosi is ELEKTOLUX. Skaitineju skaitineju ir jau nebezinau ...
ant juodu pavirsiu sako labai matosi visokios dulkeles, tai pradejau ieskoti metalo spalvos,siandien parduotuveje jaunas konsultantas mb sake, kad tokios valant labai susibraizo
stiklo pavirsiai irgi sako labai susibraizo ir dar visos dulkeles matosi
juodo metajo kazi braizosi? nors dulkeles ir matosi
stiklokeramikos turbut labai brangios
kokios dangos dujines kaitlentes yra praktiskiausios . Renkuosi is ELEKTOLUX. Skaitineju skaitineju ir jau nebezinau ...
ant juodu pavirsiu sako labai matosi visokios dulkeles, tai pradejau ieskoti metalo spalvos,siandien parduotuveje jaunas konsultantas mb sake, kad tokios valant labai susibraizo
stiklo pavirsiai irgi sako labai susibraizo ir dar visos dulkeles matosi
juodo metajo kazi braizosi? nors dulkeles ir matosi
stiklokeramikos turbut labai brangios
Stiklokeraminis pagrindas ilgaamžiškiausias ir geriausiai valosi PRP626B70E. Mažiausiai "matosi" gal ant balto emaliuoto. Būna ir balta stiklokeramika
Bet čia kaina tiems, kieno atlyginimai ne per maži...
Sveiki,
Apziurejau vakar gyvai whirpool Acm 808,tai spalva man labai patiko,kaip Kikker rase smeline labiau nei pilka kaip aprasymuose sako.EHi6540 FOW valdymas labiau patinka,bet kaina nepatinka
O kaip su whirpool nebuna daznu taisymu? Bijau nusvilti
Apziurejau vakar gyvai whirpool Acm 808,tai spalva man labai patiko,kaip Kikker rase smeline labiau nei pilka kaip aprasymuose sako.EHi6540 FOW valdymas labiau patinka,bet kaina nepatinka
QUOTE(Dellema @ 2013 12 02, 10:34)
Sveiki,
Galiu pasakyti kad gedimu pasitaiko tiek Electrolux,AEG tiek kitų firmų todėl pirkite tik su ORIGINALIU WHIRLPOOL garantiniu.
Žinau tik tiek kad analogu WHIRLPOOL 808 niekas neturi
QUOTE(Kikker @ 2013 12 02, 12:34)
Žinau tik tiek kad analogu WHIRLPOOL 808 niekas neturi
Analogų neturi kokia prasme? Spalvos? Kad ir šis Bosch'as bus panašios spalvos.
Be to pseudo "FlexiCook" aišku kaip pas Whirlpool'a, bet kam jis toks;
išviso reikalingas..
QUOTE(Nerty @ 2013 12 02, 13:51)
Analogų neturi kokia prasme? Spalvos? Kad ir šis Bosch'as bus panašios spalvos.
http://i1154.photobu...zps072d21e9.jpg
išviso reikalingas..
http://i1154.photobu...zps072d21e9.jpg
išviso reikalingas..
Jūsų žiūrėtas varijantas manau nelabai panašus į WHIRLPOOL (spalva)
o "FlexiCook" manau reikalingas
http://www.youtube.c...h?v=ILPB0QJpdps
QUOTE(Kikker @ 2013 12 01, 21:46)
Gartraukis Elica ELITE14 LUX GRIX/A/60
Ventiliacijos trauka: 650 m³/h
Plotis: 60 cm
Varikliai: 1 x150 W turbina
Darbo greičiai: 3
Valdymas: Mechaninis (mygtukais šone)
Kilmės šalis:Italija
Šį gartraukį išbandysiu savaitgalį. Galėsiu pakomenuot