Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(Super_mociute @ 2013 11 23, 23:34)

Antra Marta paklausiu kokiu ieskote ismatavimu
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 24, 08:04)
Antra Marta paklausiu kokiu ieskote ismatavimu

Kikker, visų pirma ne manęs klausėt, visų antra perskaitykit mano postą, matmenys seniai nurodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 11 23, 15:46)
Sveiki,
Skubiai noriu patarimo, sugedo viryklė, noriu pirkti naują, bet nieko neišmanau. Viršus turi būti dujinis, orkaitė elektrinė, matmenys 85×60×60, kaina iki 1500Lt, bet nenoriu pirkti iš internetinių parduotuvių (nepasitikiu), ką patarsit?! Esu iš Kauno.
Beje, kur kreiptis, kad pajungtų tą viryklę, kas ją turėtų pajungti?!
Dėkui, laukiu patarimų, nes rytoj planuoju važiuoti pirkti.. 4u.gif

Kazkaip plaleidau tuos Jusu ismatavimus ........ ax.gif
Jai jau nepasitikite internetinemis parduotuvemis tada Kaune siulau nuvaziuoti i Avitela,Senukus arba Odmina ir susiziureti modeliuka
BOSCH HGV645223S
Dar Topo centre siulau zvilgtelti i Gorenje
Gorenje K65303AW
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 24, 14:09)
Kazkaip plaleidau tuos  Jusu ismatavimus ........ ax.gif
Jai jau nepasitikite internetinemis parduotuvemis tada Kaune siulau nuvaziuoti i Avitela,Senukus arba Odmina ir susiziureti modeliuka
BOSCH HGV645223S
Dar Topo centre siulau zvilgtelti i Gorenje
Gorenje K65303AW

Matot noriu imti išsimokėtinai, o internetinėse kažin ar duos..Be to, ir paprastoj perkant turiu pristatyti VMI deklaraciją ir nuomos sutartį (iš jos gaunu pajamas). Beje, o kokios internetinės patikimos?!
Buvau Topo centre, Gorenje slovakiška berods, Bosh turkiška, jos geros?!
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 11 24, 14:22)
Matot noriu imti išsimokėtinai, o internetinėse kažin ar duos..Be to, ir paprastoj perkant turiu pristatyti VMI deklaraciją ir nuomos sutartį (iš jos gaunu pajamas). Beje, o kokios internetinės patikimos?!
Buvau Topo centre, Gorenje slovakiška berods, Bosh turkiška, jos geros?!

Siai dienai lizingu galite pirkti ir internetu bet tai uztruks siek tiek daugiau laiko nei parduotuveje.
Galiu pasakyti kad siai dienai visada rekomenduoju Gorenje arba Bosch virykles kurios yra 60x60
Rekomenduoju tada susirasti firma kuri prekiauja Kaune ne tik internetu bet ir turi savo parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 24, 14:33)
Siai dienai lizingu galite pirkti ir internetu bet tai uztruks siek tiek daugiau laiko nei parduotuveje.
Galiu pasakyti kad siai dienai visada rekomenduoju Gorenje arba Bosch virykles kurios yra 60x60
Rekomenduoju tada susirasti firma kuri prekiauja Kaune ne tik internetu bet ir turi savo parduotuve.

O galit rekomenduoti, kurios internetinės parduotuvės turi Kaune parduotuvę?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 11 24, 14:35)
O galit rekomenduoti, kurios internetinės parduotuvės turi Kaune parduotuvę?!  blush2.gif

Labai tikiuosi kad dar kas pasijungs ir parasys Kaune esancias geras,patikimas internetines parduotuves .Asmeniskai esu ne is Kauno todel parekomentuoti nelabai galiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 24, 14:41)
Labai tikiuosi kad dar kas pasijungs ir parasys Kaune esancias geras,patikimas internetines parduotuves .Asmeniskai esu ne is Kauno todel parekomentuoti  nelabai galiu ax.gif

Na, dėkui ir už tai...Radau varlė.lt turi Kaune parduotuvę, bandysiu ryt joje apsilankyti..
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 11 24, 15:14)
Na, dėkui ir už tai...Radau varlė.lt turi Kaune parduotuvę, bandysiu ryt joje apsilankyti..

Jai pirksite Gorenje siulau pirkti Topo centre nes galios oficiali Gorenje garantija,jai pirksite Bosch tada nesvarbu kur pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 23, 14:40)
Dar gerai būtų kad išmatavimus parašytumete ir kokios spalvos norėsite 4u.gif

Plotis 49cm , aukštis 84 cm. Buciau labai dekinga uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2013 11 24, 15:31)
Plotis 49cm , aukštis 84 cm. Buciau labai dekinga uz patarimus

Jai gerai supratau ieskote 50x60x85(A/P/G)?Spalva ar aktuali?
Atsakyti
Nezinau, ar sita parduotuve Kaune, bet as internetu pirkau indaplove, sautaupiau 150 Lt nei buciau pirkusi parduotuveje ir i kiema atveze. As kalbu apie www.eurobuitis.lt, esu patenkinta, viska pristate operatyviai ir pinigus sumokejau itk gavusi preke.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 11 24, 15:34)
Jai gerai supratau ieskote 50x60x85(A/P/G)?Spalva ar aktuali?

Spalva butu geriausia balta, mat ir saldytuvas toks
Atsakyti