Mane domina orkaitės su mikrobangės funkcija, pirolize. Kokia būtų gera už protinga kainą?
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 18, 09:57)
Mane domina orkaitės su mikrobangės funkcija, pirolize. Kokia būtų gera už protinga kainą?
Nėra tokių.
QUOTE(Danguolė @ 2013 09 17, 21:56)
arba tai tokia 58 cm pločio
http://www.aeg.lt/Pr...
kaitlentės labai Neribotos galimybės gaminti maistą šios indukcinės viryklės kaitvietės automatiškai prisitaiko prie jūsų PUODŲ, užtikrinant tolygius gaminimo rezultatus nepriklausomai nuo puodų dydžio arba padėties .
Kainos tikrai nėra mažos nuo -/+1600-2000 Lt
Sudomino ši kaitlentė, bet neradau interneto platybėse už mažesnę nei 1750 lt kainą. Gal galit pasidalinti, kur galima įsigyti pigiau?
http://www.aeg.lt/Pr...
kaitlentės labai Neribotos galimybės gaminti maistą šios indukcinės viryklės kaitvietės automatiškai prisitaiko prie jūsų PUODŲ, užtikrinant tolygius gaminimo rezultatus nepriklausomai nuo puodų dydžio arba padėties .
Kainos tikrai nėra mažos nuo -/+1600-2000 Lt
Sudomino ši kaitlentė, bet neradau interneto platybėse už mažesnę nei 1750 lt kainą. Gal galit pasidalinti, kur galima įsigyti pigiau?
Sveiki,
Anksčiau jos buvo pigesnės bet jas AEG pabrangino tai šiai dienai -/+ 1750 tai jau labai gera kaina
O kaip toks variantas su dujine kaitlente?
Orkaitė Whirlpool AKP 402 IX + kaitlentė Whirlpool AKT 414 NB
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 18, 07:57)
SIEMENS HB86P675S
QUOTE(ingitta @ 2013 09 18, 11:26)
sveiki,
ar yra lietuvos rinkoje orkaiciu su Dual Cook funkcija? (perskaiciau ne liet tinklalap, tai gal visai idomus dalykas), taciau per paieska google.lt neradau jokiu variantu. gal pakomentuosit sia technologija? aciu
ar yra lietuvos rinkoje orkaiciu su Dual Cook funkcija? (perskaiciau ne liet tinklalap, tai gal visai idomus dalykas), taciau per paieska google.lt neradau jokiu variantu. gal pakomentuosit sia technologija? aciu
Tai labiau Anglijoje populiarios orkaitės.
QUOTE(speedy @ 2013 09 18, 10:05)
Tai labiau Anglijoje populiarios orkaitės.
tai manytumet kad neapsimoka ja dometis?
nes pagal mane, tai kaip ir 2 autonomines orkaites vienoje - butu visai logiska, energijos taupymo ir gaminimo ivairiomis temperaturomis vienu metu galimybemis.
QUOTE(Moliūgėlė @ 2013 09 18, 09:09)
O kaip toks variantas su dujine kaitlente?
Sveiki
Kaitlentė AKT414NB visai šaunus varijantas ,bet ar tiks jums plieno orkaitė gal reikėtu juodos spalvos gal šią AKZM 784/NB
Papildyta:
QUOTE(ingitta @ 2013 09 18, 09:26)
sveiki,
Jai neklystu SAMSUNG kažkada tokias orkaites gamino Lietuvoje bandė tokia pardavinėti ir kažkaip jos neprigijo lietuvoje nes mes kepame didelius kepsnius ir mums reikia daug erdvės. Šeip manau labai neblogas varijantas jai kepi nedidelį kiekį. ir aišku gali kepti prie dviejų skirtingų lygių temperatūros
QUOTE(Kikker @ 2013 09 18, 10:06)
Sveiki,
Anksčiau jos buvo pigesnės bet jas AEG pabrangino tai šiai dienai -/+ 1750 tai jau labai gera kaina
O gal galit rekomenduti kažką panašaus, bet pigiau? Man svarbu, kad kaitviečių dydis būtų universalus ir apvadas.
QUOTE(ingitta @ 2013 09 18, 12:08)
tai manytumet kad neapsimoka ja dometis?
nes pagal mane, tai kaip ir 2 autonomines orkaites vienoje - butu visai logiska, energijos taupymo ir gaminimo ivairiomis temperaturomis vienu metu galimybemis.
Energijos sutaupysite, bet kiek vietos vienoje, atskirai paimtoje dalyje - 30 litrų. Žinoma, išėmus tą atskiriančią detalę, bus normalaus dydžio orkaitė, bet nebus ekonomijos.
Jei tai Jus tenkina, nėra problemų nusipirkti tokią Anglijoje ir atsisiųsti.
Arba užsakyti, kad atvežtų iš Lenkijos, modelis BQ1D6G144