Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(speedy @ 2013 11 06, 09:28)
o Siemens ER626PT70E apskritai "exclusiv'as".

Pavasarį kai rinkausi kaitlentę, šis exclusivas buvo kritęs man į akį. Bet poto susimąsčiau - kiek naudosiuos ir ar iš vis naudosiuos tuo laikmačiu. Gerai apmąsčius nusprendžiau, kad ne man tas navarotas. Juo labiau, kad skirtumas beveik 600 lt. Bet įdomumo dėlei nusiunčiau užklausas į kelias vietas. Vienas atsakymas buvo - šiuo metu nėra, palaukite. Bet negalėjo nurodyti kiek reikėtų palaukti. Visi kiti atsakė tiesiog nėra ir neaišku kada bus. Ir visi siūlė paprastesnį modelį ER626PB70E
Tai įtariu, kad arba tas exlusivas tuo metu buvo labai populiarus, todėl jo pritrūko arba atvirkščiai.
Nenoriu nieko atkalbėt. Tiesiog realiai pagalvokit kokių jums reikia funkcijų.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 13:44)
Pavasarį kai rinkausi kaitlentę, šis exclusivas buvo kritęs man į akį. Bet poto s. Ir visi siūlė paprastesnį modelį ER626PB70E

o jus sita ir turit? kaip ji ir kaip tos groteles aplink, nes dabartine mano dujine tai staigiai apauga riebalais ir neina issveist tu visu kampuku schmoll.gif tai mane baisiai nervina

o kas del to exkliuzivo tai jau pabrangiai orkait bus uzteks jos reikia pigesnio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 13:50)
o jus sita ir turit? kaip ji ir kaip tos groteles aplink, nes dabartine mano dujine tai staigiai apauga riebalais ir neina issveist tu visu kampuku  schmoll.gif tai mane baisiai nervina

o kas del to exkliuzivo tai jau pabrangiai orkait bus uzteks jos reikia pigesnio varianto ax.gif

Manau orkaite turėsite labai wub.gif gal pasiūlyti prie jos

Electrolux EGT6142NOK
BLOMBERG GCN63415X
BOSCH PPP616B21E
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 13:50)
o jus sita ir turit? kaip ji ir kaip tos groteles aplink, nes dabartine mano dujine tai staigiai apauga riebalais ir neina issveist tu visu kampuku  schmoll.gif tai mane baisiai nervina

Ne, turiu kitokį modelį. Bosch PRP626B70E

Kodėl tokį pasirinkau galit sužinoti temoje
KAITLENTES 7 TEMA, maždaug nuo 22 puslapio kelis puslapius pirmyn paskaityk.

Man irgi atrodo, kad geriau protingesnę ir brangesnę orkaitę turėt. Deja, negalvojau apie tai kai pirkau kaitlentę, o dabar gailiuosi. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 lapkričio 2013 - 18:39
QUOTE(speedy @ 2013 11 06, 12:31)
Galite pažiūrėti Bosch HBG341420S, kaina kažkur 1700+.
Instrukcijoje rašo: "galite perkelti laiką, kada Jūsų patiekalas turi būti baigtas ruošti. Orkaitė įsijungia automatiškai ir bus paruošta pageidaujamu laiku. Pavyzdžiui, ryte savo patiekalą įdėsite į orkaitę ir nustatysite taip, kad patiekalas būtų paruoštas pietums."

patiko ši Bosch orkaitė ax.gif pasidomėsiu kainom smile.gif . Ačiū. Gal tada ir bosch kaitlentę geriau rinktis nei electrolux g.gif ??
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 11 06, 12:21)
Kaitlente nebūtina pirkti tos pačios firmos kaip Electrolux,galite pasirinkti jums jūsų norimus poreikius
Papildyta:

Esate gave klaidinga informaciją
Orkaitė http://www.gorenje.l...kaites?c=423442 turi programavima ir net atminties funkcija

Labai gaila, kad parduotuvėse dirba nekompetetingi darbuotojai g.gif . Jei nežino tai bent jau pasidomėtų, o paskui atrašytų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 20:37)
Ne, turiu kitokį modelį. Bosch PRP626B70E

Kodėl tokį pasirinkau galit sužinoti temoje
KAITLENTES 7 TEMA, maždaug nuo 22 puslapio kelis puslapius pirmyn paskaityk.

Man irgi atrodo, kad geriau protingesnę ir brangesnę orkaitę turėt. Deja, negalvojau apie tai kai pirkau kaitlentę, o dabar gailiuosi.  unsure.gif

tikrai pritariu tai minčiai, kad geriau protingesnę ir geresnę orkaitę turėt, nei paskui gailėtis ax.gif . Prieš 9 metus aš tuo metu įsigijau tikrai nepigų variantą Whirpool AKZ501 (kartu su kaitlente) ir nesigailėjau - nei buvo gedimų ir puikiai kepė. Tik dabar pradėjo gesti kaitlentė schmoll.gif
Atsakyti
PPP616B21E - tokia, tik juoda ir mažesnės apimties puodų laikikliai.
Atsakyti
QUOTE(Daivuukas @ 2013 11 07, 08:28)
patiko ši Bosch orkaitė ax.gif pasidomėsiu kainom smile.gif . Ačiū. Gal tada ir bosch kaitlentę geriau rinktis nei electrolux g.gif ??
Papildyta:
Labai gaila, kad parduotuvėse dirba nekompetetingi darbuotojai g.gif . Jei nežino tai bent jau pasidomėtų, o paskui atrašytų schmoll.gif

Galite pasirinkti ir BOSCH kaitlentę

BOSCH PKN645D17 -su mėmeliu
BOSCH PKF651F17E-nuožulnūs krašteliai
BOSCH PKF675F17E - Metalo juostelės/Nuožulnus kraštelis REKOMENDUOJU thumbup.gif
Atsakyti
esu išsirinkusi orkaitę:
1. Siemens HB56GS560, kaina virš 2000 LT; viskas mane ten tenkina,bet...
yra kitas modelis
2 , Siemens HB43GS540, kaina virš 1000 Lt
Žmonės gerieji pasakykite už ką aš mokėsiu tą beveik 1000 Lt daugiau pirkdama 1 variantą..??? būkit geri nekopijuokite oficialių aprašymų, aš jau juos studijuoju pora savaičių... doh.gif
už 3 papildomus kaitinimo būdus..EcoClean abiejose...už tą grafinį ekraną...
ar visgi 1 variantas man taupiau naudos el.energiją...
galiu skirti ir 2000, jeigu jie tikrai bus efektyviai išleisti , o ne vien ekranėliui...
lengviau vaikus pagimdyti ir užauginti, nei tą orkaitę išsirinkti...
Atsakyti
Sveiki,
Kuris variantas butu geresnis:
BLOMBERG HKS 81420 ar
ELECTROLUX EKC54500OW?

Gal dar yra vertu demesio variantu uz panasia kaina (iki 1200Lt)?
Atsakyti
Kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, taip ir man su mano norais dėl orkaitės ir kaitlentės. Turbūt dar nieko gyvenime taip ilgai ir smulkmeniškai nesu rinkusis blush2.gif .
Likau prie 3 variantų, iš kurių noriu turėt geriausią variantą lyginant kokybės ir kainos santykį 4u.gif :
Fagor 6H-760AB
Gorenje 75SY2W
Bosch HBG341120S

fagor 2VFT-400AS
gorenje ECT680AC
bosch PKF675F17E

Ką manot?
Manau tai bus paskutinis rinkimasis 4u.gif - ryt važiuosiu į parduotuvę.

Atsakyti
QUOTE(Woozle @ 2013 11 07, 10:52)
esu išsirinkusi orkaitę:
1. Siemens HB56GS560, kaina virš 2000 LT; viskas mane ten tenkina,bet...
yra kitas modelis
2 , Siemens HB43GS540, kaina virš 1000 Lt
Žmonės gerieji pasakykite už ką aš mokėsiu tą beveik 1000 Lt daugiau pirkdama 1 variantą..??? būkit geri nekopijuokite oficialių aprašymų, aš jau juos studijuoju pora savaičių... doh.gif
už 3 papildomus kaitinimo būdus..EcoClean abiejose...už tą grafinį ekraną...
ar visgi 1 variantas man taupiau naudos el.energiją...
galiu skirti ir 2000, jeigu jie tikrai bus efektyviai išleisti , o ne vien ekranėliui...
lengviau vaikus pagimdyti ir užauginti, nei tą orkaitę išsirinkti...

HB56GS560 skirsis nuo HB43GS540 tuom kad turi 40 automatinių programų,grafinis ekrano menių,4 stiklai orkaitėjė,3D karštas oras,
Atsakyti