Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 16:52)
Dekui dabar aisku, taip nemazas prekybos centras ir turbut as buvau pirmoji apie tai uzklausus.
  biggrin.gif Suprantu, kad jie bus tik viename aukstyje, o jei prireiktu kazin ar imanoma dasipirkti papildomus?  schmoll.gif

Galėsite papildomai įsigyti
AEG TR3LV-Teleskopiniai bėgeliai, trims skardoms
AEG TR2LS-Teleskopinis įrenginys dviems skardoms
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 05, 17:45)
EOC6851AAX matyt nėra analogų  4u.gif
Nes yra garinės orkaitės bet neturi pirolizės savaiminio valymosi sistemos  g.gif
Žodžiu modeliukas gaminamas Italijoje į Lietuvą vežamas tik pagal spec užsakymą kaina apie -/+ 2950 Lt 4u.gif

tai dar pasitikslinimui, ar teisingai supratau, kad si orkaite siuo metu yra tikrai geriausias variantas?
Atsakyti
tiesa dar del kaitlenciu, mum reikia dujines tai ka is ju reiketu rinktis jei jau orkaite elektrolux'o tai ir dujini virsu sios firmos ziureti ar geriau koki kita?
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 10:54)
tiesa dar del kaitlenciu, mum reikia dujines tai ka is ju reiketu rinktis jei jau orkaite elektrolux'o tai ir dujini virsu sios firmos ziureti ar geriau koki kita?

Nebūtinai Electrolux, pvz. Bosch PRP626B70E labai geras dujinis paviršius, o Siemens ER626PT70E apskritai "exclusiv'as".
Apie orkaitę Electrolux EOC6851AAX.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 11 05, 10:31)
Tik žinokite: baltos indukcinės ir baltos neindukcinės - skirtingi dalykai  biggrin.gif
Papildyta:

Orkaitės: jos geros visos už savo kainą. BP731460NM ir BP731462NM skiriasi kažkiek dizainas.
Kaitlentės: AEG Hk654200XB - su rėmeliu, rinkčiausi be rėmelio Electrolux.
Papildyta:

Gera orkaitė.

speedy nepirksiu aš tos baltos kaitlentės, nes per mažai turiu informacijos apie jas - tik jūsų ir kikker pasisakymai blush2.gif ,ir jūs abu sakote skirtingai deja blush2.gif gaila neparašė nei viena naudotoja, kurios jas turi 4u.gif labai tikėjausi daugiau patarimų..
Jau buvau išsirinkusi gorenje BO 75SY2W, daviau užklausą parduotuvei dėl kainos, bet man atsakė, kad tai " Šios orkaitės bo75sy2w .... joje nėra tokios f-jos, kaip programos pabaigos nustatymo..programavimo, išankstinio laiko nustatymo.. " kažką panašiai jie atsakę ir apie bosch HBA23Bi22S.. atseit šiose orkaitėse nerasite programavimo, o aš norėčiau jo blush2.gif
sutrikau blink.gif ir nežinau ką pirkti g.gif
kaip tada siemens ? g.gif pasirodo šios firmos didžiausias pasirinkimas baltos spalvos
HB23AB212S
HB33GB250
HB33G1241S
HB33A1241S
HB33L1240S
HB73G4241S..
Labai norėčiau dėl orkaitės ir kaitlentės (manau electroluxEHF46547FX) "sutiplti" į 2500-2800 Lt blush2.gif
TAD DAR KARTĄ PRAŠAU PAGALBOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuukas: 06 lapkričio 2013 - 10:11
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 08:54)

Kaitlente nebūtina pirkti tos pačios firmos kaip Electrolux,galite pasirinkti jums jūsų norimus poreikius
Papildyta:
QUOTE(Daivuukas @ 2013 11 06, 10:07)
speedy nepirksiu aš tos baltos kaitlentės, nes per mažai turiu informacijos apie jas - tik jūsų ir kikker pasisakymai  blush2.gif ,ir jūs abu sakote skirtingai deja  blush2.gif  gaila neparašė nei viena naudotoja, kurios jas turi 4u.gif  labai tikėjausi daugiau patarimų..
Jau buvau išsirinkusi gorenje BO 75SY2W, daviau užklausą parduotuvei dėl kainos, bet man atsakė, kad tai " Šios orkaitės bo75sy2w .... joje nėra tokios f-jos, kaip programos pabaigos nustatymo..programavimo, išankstinio laiko nustatymo.. "  kažką panašiai jie atsakę ir apie bosch HBA23Bi22S.. atseit šiose orkaitėse nerasite programavimo, o aš norėčiau jo blush2.gif
sutrikau blink.gif  ir nežinau ką pirkti g.gif
kaip tada siemens ? g.gif pasirodo šios firmos didžiausias pasirinkimas baltos spalvos
HB23AB212S
HB33GB250
HB33G1241S
HB33A1241S
HB33L1240S
HB73G4241S..
  Labai norėčiau dėl orkaitės ir kaitlentės (manau electroluxEHF46547FX) "sutiplti" į 2500-2800 Lt blush2.gif
TAD DAR KARTĄ PRAŠAU PAGALBOS  4u.gif

Esate gave klaidinga informaciją
Orkaitė http://www.gorenje.l...kaites?c=423442 turi programavima ir net atminties funkcija
Atsakyti
QUOTE(Daivuukas @ 2013 11 06, 12:07)
speedy nepirksiu aš tos baltos kaitlentės, nes per mažai turiu informacijos apie jas - tik jūsų ir kikker pasisakymai   blush2.gif ,ir jūs abu sakote skirtingai deja  blush2.gif  gaila neparašė nei viena naudotoja, kurios jas turi 4u.gif  labai tikėjausi daugiau patarimų..
Jau buvau išsirinkusi gorenje BO 75SY2W, daviau užklausą parduotuvei dėl kainos, bet man atsakė, kad tai " Šios orkaitės bo75sy2w .... joje nėra tokios f-jos, kaip programos pabaigos nustatymo..programavimo, išankstinio laiko nustatymo.. "  kažką panašiai jie atsakę ir apie bosch HBA23Bi22S.. atseit šiose orkaitėse nerasite programavimo, o aš norėčiau jo blush2.gif
........

Galite pažiūrėti Bosch HBG341420S, kaina kažkur 1700+.
Instrukcijoje rašo: "galite perkelti laiką, kada Jūsų patiekalas turi būti baigtas ruošti. Orkaitė įsijungia automatiškai ir bus paruošta pageidaujamu laiku. Pavyzdžiui, ryte savo patiekalą įdėsite į orkaitę ir nustatysite taip, kad patiekalas būtų paruoštas pietums."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 lapkričio 2013 - 10:32
QUOTE(speedy @ 2013 11 06, 10:28)
Nebūtinai Electrolux, pvz.Siemens ER626PT70E[/url] apskritai "exclusiv'as".

kuom ji tokia ipatinga? mes noretume, kad butu kuo maziau tu groteliu aplink, yra tokios kur tik virs tu degikliu mazos pasideda as galvoju gal priziuret tokia patogiau g.gif

Speedy, o lietuviu ar anglu kalba tokio filmuko nera? doh.gif nu kur tuos priedus roe dar graibiaus, bet jau kur apie programas tai visai ne bum bum blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukasm: 06 lapkričio 2013 - 11:32
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 13:13)
kuom ji tokia ipatinga? mes noretume, kad butu kuo maziau tu groteliu aplink, yra tokios kur tik virs tu degikliu mazos pasideda as galvoju gal priziuret tokia patogiau  g.gif

Ypatinga tuo, kad turi liekamosios šilumos indikatorius ir laikmatį su išjungimo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 11 06, 12:32)
Ypatinga tuo, kad turi liekamosios šilumos indikatorius ir laikmatį su išjungimo funkcija.

oho kaip mandrai, net nesitiki, kad tokiu dalyku gali buti ir dujinese kaitlentese, bet kainyte tai kandziojasi unsure.gif ka is pigesniu variantu pasiulytumet gero?
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 13:34)
oho kaip mandrai, net nesitiki, kad tokiu dalyku gali buti ir dujinese kaitlentese, bet kainyte tai kandziojasi  unsure.gif  ka is pigesniu variantu pasiulytumet gero?

Todėl ir exclusiv'as. Be to jų (ir minėtojo Bosch) pagrindas stiklokeramika (o ne stiklas, kaip didžiosios daugumos).
Papildyta:
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 06, 13:13)
.....
Speedy, o lietuviu ar anglu kalba tokio filmuko nera?  doh.gif  nu kur tuos priedus roe dar graibiaus, bet jau kur apie programas tai visai ne bum bum blush2.gif

Programos aprašytos čia.
Atsakyti
Nera ko bijote daugumos tai yra grūdinto stiklo.
Gana neblogai žiūrisi šios kaitlentės
BOSCH PPP616B21E 4u.gif
Atsakyti