Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(Daivuukas @ 2013 11 04, 18:47)
dabar aišku ax.gif
tiesiog manau, kad geriau 10 kartų pasiklausti ir tada pirkti,o  ne susigalvojai ir nusipirkai blush2.gif esu tai ne kartą suklydus, tad stengiuosi daugiau domėtis ax.gif

Tik žinokite: baltos indukcinės ir baltos neindukcinės - skirtingi dalykai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2013 11 05, 00:15)
Sveiki, renkames orkaite ir indukcine kaitlente. Kokie esminiai skirtumai tarp AEG ir Electrolux? Ar verta permoket kelis simtus del AEG?
Ar reikalingas termometras ir automatines programos/receptai?
Renkames tarp AEG BP731460NM , BP731462NM sios analogiskos,nerandu jokiu skirtumu ir EOC457510X.
Kaitlente tarp AEG Hk654200XB ir EHH46540FK.

Orkaitės: jos geros visos už savo kainą. BP731460NM ir BP731462NM skiriasi kažkiek dizainas.
Kaitlentės: AEG Hk654200XB - su rėmeliu, rinkčiausi be rėmelio Electrolux.
Papildyta:
QUOTE(ensueno @ 2013 11 05, 03:16)
renkuosi orkaite norejau pasiteirauti apie si pasirinkima: siemens hb23gb540 ar gera?man reikia paprastos su svarbiausiomis funkcijomis  rolleyes.gif

Gera orkaitė.
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 11 04, 22:15)
Sveiki, renkames orkaite ir indukcine kaitlente. Kokie esminiai skirtumai tarp AEG ir Electrolux? Ar verta permoket kelis simtus del AEG?
Ar reikalingas termometras ir automatines programos/receptai?
Renkames tarp AEG BP731460NM , BP731462NM sios analogiskos,nerandu jokiu skirtumu ir EOC457510X.
Kaitlente tarp AEG Hk654200XB ir EHH46540FK.

Esminių skirtumų tarp Electrlolux ir AEG tikrai nėra,skirsis tik dizainas. 4u.gif Kiekviena šeimininkė renkasi orkaitė pagal poreikius i gaminimo tradicijas.Yra žmonių kurie megsta kepti kepsmius orkaitėjė ir jiems gal būk yra reikalingas termozondas,kitiems tai visai nereikalingas daiktas. g.gif
Ta pati situacija ir su automatinėmis programomis:)
Papildyta:
QUOTE(ensueno @ 2013 11 05, 01:16)
Sveiki 4u.gif

renkuosi orkaite norejau pasiteirauti apie si pasirinkima: siemens hb23gb540 ar gera?man reikia paprastos su svarbiausiomis funkcijomis  rolleyes.gif

Siūlau pasižiūrėti dar štai šią SIEMENS HB43GS540
Atsakyti
Sveiki visi. Esu labai dekinga speedy uz pagalba perkant kaitlente ir orkaite.Labai prasau pagalbos savo draugei.Jos galimybes labai ribotos, nes perkant orkaite ir indukcine kaitlente nori tilpti i 2000lt.Pageidavimas-balta arba juoda spalvos, orkaites su didelem skardom ir siaip kas tik gali buti geriausia uz tokia kaina,nepriklausomos viena nuo kitos, imontuojamos. Nelabai turi galimybiu rinktis, bet gal imanoma patart?Gamina daug ir po daug, nes semoje 4 vaikuciai. Iki siol naudojasi AEG ir yra labai patenkinta.Senoji virykle veikia, bet jau 17 metu....parvezta is vokietijos, berods...
Dar ir gartraukio reiketu galingesnio iki 400lt. Esam dekingos.
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2013 11 05, 11:40)
Sveiki visi. Esu labai dekinga speedy uz pagalba perkant kaitlente ir orkaite.Labai prasau pagalbos savo draugei.Jos galimybes labai ribotos, nes perkant orkaite ir indukcine kaitlente nori tilpti i 2000lt.Pageidavimas-balta arba juoda spalvos, orkaites su didelem skardom ir siaip kas tik gali buti geriausia uz tokia kaina,nepriklausomos viena nuo kitos, imontuojamos. Nelabai turi galimybiu rinktis, bet gal imanoma patart?Gamina daug ir po daug, nes semoje 4 vaikuciai. Iki siol naudojasi AEG ir yra labai patenkinta.Senoji virykle veikia, bet jau 17 metu....parvezta is vokietijos, berods...

Siūlau pasižiūrėti
Electrolux EOB3430COK +Electrolux EHH6340FSK+Allenzi S2 60BL
Electrolux EOB43430OW +Electrolux EHH6340FSK+ELICA ELITE14 LUX WH/A/60
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 03, 10:08)
Siai dienai jau ziureciau Nauja medeliuka Gorenje K55320AW
Matmenys, mm (A/P/G): 850/500/600
6 funkcijos: viršus+apačia, grilis, grilis+ventiliatorius, lengvas valymas, konvekcija, šilumos palai
Puodų laikikliai-ketaus thumbup.gif
Eektroninis valdymas

Jusu ziureta Viryklė GORENJE K 475 W Sena modeliukas
6 kepimo funkcijos
Puodų laikikliai- emaliuoti
Mechaninis laikmatis

Jai reikalinga plati ,matmenys, mm (A/P/G): 850/600/600 tada Jusu ziureta GORENJE K 65303 AW arba http://www.gorenje.l...rykles?c=232289

Ačiū už patarimus, išsirinkome Gorenje K55320AW
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2013 11 05, 13:40)

Electrolux (EOB43430OK - juoda, EOB43430OW - balta) ir Electrolux EHH6340FSK tikrai tilps į 2000 lt.
Gartraukis: montuojamas į spintelę ar kabinamas ant sienos?
Atsakyti
Buvau nusižiūrėjusi orkaitę Electrolux EOC45651OX, ten vienas iš parametrų nurodytas, kad yra teleskopiniai bėgeliai, tačiau realiai apžiūrint jokių bėgelių ten nebuvo, įprasti bėgeliai kaip ir pas visas, pardavėja nelabai suprato kas tendar turi būti ir pakomentavo jog tokių tikrai šitame modelyje nėra. g.gif Galaš realiai nelabai supratau kaip jie turi atrodyti,arskiriasi kuo nuo prastų ?
Atsakyti
iklimpau ir aš į paieškas su orkaitėmis, buvau užsispyrusi pirkti dujinę, bet jau nuomonę pakeičiau tad ieškau elektrinės, čia beskaitant jūsų mintis ir patarimus visai pasimečiau doh.gif iš visų man labai jau patinka Electrolux EOC6851AAX; ši, bet kitas jūsų siūlomas bevartydama žiūriu, kad jos pigesnės tai sakau gal tokiu atveju neverta pirkt tokios brangios? g.gif buvau litexpo parodoj ir ten teko mėginti orkaitę su garais ir kitą su pirolizę tai ar teisingai suprantu, kad šioje yra ir tas ir tas?

gal merginos dar turit kokių pasiūlyt variantų geresnių? pigesnių su tom pačiom funkcijom ar dar platesnėm? tiesiog mėgstu gaminti ir kaifuoju tai darydama, tad noriu gero daikto į savo pirmuosius namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 15:49)
Buvau nusižiūrėjusi orkaitę Electrolux EOC45651OX, ten vienas iš parametrų nurodytas, kad yra teleskopiniai bėgeliai, tačiau realiai apžiūrint jokių bėgelių ten nebuvo, įprasti bėgeliai kaip ir pas visas, pardavėja nelabai suprato kas tendar turi būti ir pakomentavo jog tokių tikrai šitame modelyje nėra.  g.gif  Galaš realiai nelabai supratau kaip jie turi atrodyti,arskiriasi kuo nuo prastų ?

Jie yra supakuoti ir įdėti į orkaitės vidų,panašu kad pardavėja dirba dideliame prekybos centre ir visiškai nesupranta ko jūs norite iš jos ir apie kokius jūs kalbate bėgelius. 4u.gif
Siūlau visgi apsilankyti mažoje parduotuveje kurioje pardavėjai parodys įdėtus bėgelius šioje orkaitėje
Turėtu būti taip tik bus vieno lygio teleskopiniai bėgeliai
user posted image
Atsakyti
Dekoju.Gartraukis kabinamas ant sienos
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 11 05, 15:56)
iklimpau ir aš į paieškas su orkaitėmis, buvau užsispyrusi pirkti dujinę, bet jau nuomonę pakeičiau tad ieškau elektrinės, čia beskaitant jūsų mintis ir patarimus visai pasimečiau  doh.gif iš visų man labai jau patinka Electrolux EOC6851AAX; ši, bet kitas jūsų siūlomas bevartydama žiūriu, kad jos pigesnės tai sakau gal tokiu atveju neverta pirkt tokios brangios? g.gif buvau litexpo parodoj ir ten teko mėginti orkaitę su garais ir kitą su pirolizę tai ar teisingai suprantu, kad šioje yra ir tas ir tas?

gal merginos dar turit kokių pasiūlyt variantų geresnių? pigesnių su tom pačiom funkcijom ar dar platesnėm? tiesiog mėgstu gaminti ir kaifuoju tai darydama, tad noriu gero daikto į savo pirmuosius namus  ax.gif

EOC6851AAX matyt nėra analogų 4u.gif
Nes yra garinės orkaitės bet neturi pirolizės savaiminio valymosi sistemos g.gif
Žodžiu modeliukas gaminamas Italijoje į Lietuvą vežamas tik pagal spec užsakymą kaina apie -/+ 2950 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 05, 16:34)
Jie yra supakuoti ir įdėti į orkaitės vidų,panašu kad pardavėja dirba dideliame prekybos centre ir visiškai nesupranta ko jūs norite iš jos ir apie kokius jūs kalbate bėgelius. 4u.gif
Siūlau visgi apsilankyti mažoje parduotuveje kurioje pardavėjai parodys įdėtus

Dekui dabar aisku, taip nemazas prekybos centras ir turbut as buvau pirmoji apie tai uzklausus.
biggrin.gif Suprantu, kad jie bus tik viename aukstyje, o jei prireiktu kazin ar imanoma dasipirkti papildomus? schmoll.gif
Atsakyti