Sveiki,
Renkamės indukcinę kaitlentę, norime platesnės negu 60 cm. Nusižiūrėjome electrolux EHL8840FOG. Ar verta ji savo kainos, ar būtų galima rasti kažką geriau (kaina 2500-2700 lt)?
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2013 09 12, 13:46)
imontuojama 60 cm
http://schlosser.lt/preke/cb-615/
http://schlosser.lt/preke/cb-602/
Papildyta:
QUOTE(adonel @ 2013 09 12, 14:01)
Sveiki,
Renkamės indukcinę kaitlentę, norime platesnės negu 60 cm. Nusižiūrėjome electrolux EHL8840FOG. Ar verta ji savo kainos, ar būtų galima rasti kažką geriau (kaina 2500-2700 lt)?
Dar pasiūlysiu štai ši pasižiūrėkite
http://www.whirlpool...ente-acm-795-ba
NAUJIENA
Jutiklinis kaitviečių valdymas slankikliu, 6-ojo pojūčio kaitviečių kontrolė, "Flexible" zona- galimybė gaminti iš kart per 2 kaitvietes, Booster funkcija greitas užvirimas kiekvienai kaitvietei, automatinio užvirinimo, žemų temperatūrų, pauzės funkcijos, elektroninis laikmatis kiekvienai atskirai kaitvietei, apsauga nuo vaikų veiksmų, liekamojo karščio indikatoriai, puodų atpažinimo indikatorius, apsauginis automatinis išsijungimas, garsinis signalas.
Labas rytas..
Kokią įmontuojamą dujinę kaitlentę galite patarti iki 500 - 600 LT ?
Svarbiausia kad būtų Apsauga nuo dujų nuotėkio. Kokia firma yra patikimesnė renkantis dujines kaitlentes ? Į ką reikia dar atkreipti dėmesį renkantis kaitlentę?
Esu visiškai žalia šioje srityje, norėčiau patarimų
Svarbiausia kad būtų Apsauga nuo dujų nuotėkio. Kokia firma yra patikimesnė renkantis dujines kaitlentes ? Į ką reikia dar atkreipti dėmesį renkantis kaitlentę?
QUOTE(GravityGirl @ 2013 09 13, 09:15)
Labas rytas..
Na dujinis paviršius toks prietaisas kad jame labai jau nėra kas gestu, todėl varijantų yra tikrai nemažai pvz štai:
Electrolux EGG46242NX
Whirlpool ARK361 IX
STARKKE THB558CW
STARKKE THG617CF ir t.t
Šiai dienai jau beveik dauguma kaitlentės turi apsaugą nuo dujų nuotekio.
QUOTE(GravityGirl @ 2013 09 13, 11:15)
Labas rytas..
Pradžiai pasirinkite koks pagrindas bus: metalinis ar stiklinis?
QUOTE(speedy @ 2013 09 13, 11:32)
Pradžiai pasirinkite koks pagrindas bus: metalinis ar stiklinis?
Pagrindas bus metalinis, tas nerudijancio plieno atrodo taip vadinasi.
Kadangi reiks ir orkaites veliau, tai noriu tuo paciu paklausti kaip jums sis derinukas ?
SIEMENS HB43GS540
Siemens EC645PB90E
Labai jau parduotuveje man ji isgyre.
O gal jus ka nors pasiulytumete kita alternatyva, neprastesne ir uz mazesne kaina.. ? ?
QUOTE(GravityGirl @ 2013 09 13, 13:35)
Pagrindas bus metalinis, tas nerudijancio plieno atrodo taip vadinasi.
Kadangi reiks ir orkaites veliau, tai noriu tuo paciu paklausti kaip jums sis derinukas ?
SIEMENS HB43GS540
Siemens EC645PB90E
O gal jus ka nors pasiulytumete kita alternatyva, neprastesne ir uz mazesne kaina.. ? ?
SIEMENS HB43GS540
Siemens EC645PB90E
Labai neblogas derinukas ,šai dienai orkaitė gaminta Ispanijoje turi dviejų lygių teleskopiniai bėgeliai, 7 kepimo programos .Galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean
SoftClose - švelnus durelių uždarymas
Paviršius turi ketaus laikiklius,uždegimas,apsauga nuo dujų nuotekio
Žodžiu gana tvarkingas nebrangus dėrinukas
QUOTE(adonel @ 2013 09 13, 15:01)
Ačiū už atsakymus! visgi pagalvojame, kad pataupysim ir įsigysim electrolux EHL7640FOK
šaunus pasirinkimas
Ar ant elektrinės keraminės kaitlentės galima dėti sunkias špižines keptuves?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
QUOTE(adrija @ 2013 09 13, 20:05)
Ar ant elektrinės keraminės kaitlentės galima dėti sunkias špižines keptuves?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
Sveiki,
galima