Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(bambukas @ 2013 10 15, 16:34)
Patarkite mergaites esu pasimetusi jau smile.gif

AEG BP7314621M  -1800Lt.

Visi modeliukai atrodo super geri.

QUOTE(bambukas @ 2013 10 15, 22:12)
Apie kurios kaina klausiate, pasakysiu kur radau biggrin.gif

AEG
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 10 15, 21:16)

http://rublis.lt/?ht...21m-aeg-orkaite

kol renkuosi nebeliko, bet uzklauskite gal tures?
Atsakyti
QUOTE(bambukas @ 2013 10 15, 22:21)
http://rublis.lt/?ht...21m-aeg-orkaite

kol renkuosi nebeliko, bet uzklauskite gal tures?

O jus realiai matėt, kad ta prekė buvo pardavime? g.gif
Aš šioje svetainėje jau mačiau tokius "fokusus", kurie skatina pirkti. Pvz.dabar čia AEG BP5013021M už 1510. Po kurio laiko rodys, kad jau išparduota ir kaina kokiu šimtu mažesnė. g.gif Čia marketinginis žaidimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas @ 2013 10 15, 15:34)
Patarkite mergaites esu pasimetusi jau smile.gif

EOC6851AAX kaina 2800Lt.
AEG BP7314621M  -1800Lt.
SMEGSCP112PZ8 -2500Lt.
Visi modeliukai atrodo super geri.

Va dar sita modeliuka Gorenje BOP88ORAW nebloga lyg radau, ir viskas manau jau bus pabaiga pasirinkimo smile.gif help smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(bambukas @ 2013 10 16, 09:30)
Va dar sita modeliuka Gorenje BOP88ORAW  nebloga lyg radau, ir viskas manau jau bus pabaiga pasirinkimo smile.gif help smile.gif)))

Gorenje - dėl dizaino nebent.
Vis tiek geriausias pasirinkimas AEG ... kad ir šimtu litų brangiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas @ 2013 10 16, 07:30)
Va dar sita modeliuka Gorenje BOP88ORAW  nebloga lyg radau, ir viskas manau jau bus pabaiga pasirinkimo smile.gif help smile.gif)))

Labai šaunus varijantas REKOMENDUOJU thumbup.gif
Talpa: 60 l, A klasė, sensorinis valdymas, 12 funkcijų; atitirpinimas, apatinis kaitinimas, apatinis ir viršutinis kaitinimas, ventiliatorius, karštas oras, didelis/mažas grilis, greitas įkaitinimas, indų pašildymo ir šilumos palaikymo funkcijos, mėsos kepimo termozondas, Eco Clean" emalė, savaiminis išsivalymas (Aqua Clean), UCD - ypač vėsios durelės - keturgubas stiklas, orkaitės aušinimo sistema, durų užraktas, 1 orkaitės grotelės, gili emaliuota kepimo skarda, negilios emaliuotos skardos.
Teisingai viena forumiete pastebejo ,jai kepsiu tradiciškai vištytę kam tie dideli litrai orkaitėję?????
Beabejo Visi reikalingi kvapų filtrai yra šioje orkaitėje thumbup.gif
Neabejokite turėsite labai labai šaunią orkaitę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 spalio 2013 - 09:21
Gal galėtumėte plačiau pakomentuoti, kodėl reikėtų už BOP88ORAW mokėti 600-700 litų daugiau (lyginant su AEG BP7314621M)?
Ar ji turi aktyvų kvapų filtrą, kad sumažintų nepageidautinus kvapus?
Ar jos durelių stiklas permatomas, kad vizualiai būtų galima įvertinti kepimo eigą?
Kuo geriau 60 litrų talpa (Gorenje) nei 74 litrų (AEG)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 spalio 2013 - 09:12
Speedy, jūs gi turėtumėt žinot.
Aiski kad turi kvapų filrus ,ar orkaitės talpa tai jau visas pažangumas orkaitėje???
Kai kepa viskas ten šiečiasi ir tikrai visą eigą zmogus gali matytį .Dar karta parašysiu REKOMENDUOJU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 16, 10:10)
Ar jos durelių stiklas permatomas, kad vizualiai būtų galima įvertinti kepimo eigą?

O norit pasakyt, kad nepersimato stiklas? g.gif
Pas mane senesnis modelis, ir nors nuotraukose atrodo, kad stiklas neskaidrus, bet taip nėra ax.gif Įjungus orkaitę kuo puikiausiai viskas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 16, 09:28)
Pas mane senesnis modelis, ir nors nuotraukose atrodo, kad stiklas neskaidrus, bet taip nėra ax.gif Įjungus orkaitę kuo puikiausiai viskas matosi smile.gif

Viskas ten gerai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 16, 11:28)

Tos Gorenje taip "mėgstamos" kad neatsimenu kurių modelių stiklas buvo praktiškai sunkiai permatomas net įjungus 4u.gif
Todėl ir pasitikslinau.

QUOTE(Kikker @ 2013 10 16, 11:23)

Taigi ir nesuprantu: už ką ten mokėti 600-700 lt viršaus g.gif
O dėl talpos, tai labai priklauso nuo požiūrio:
QUOTE(Kikker @ 2013 10 10, 14:55)
Bet tokia didelę šeimyną turite wub.gif ir ateis tą diena kada reikės kepti ne vieną vištyte o dvi ir pritrūksite tos vienos ką tada g.gif visgi kai didesnė talpa patogu kai kepsite porą skartu 4u.gif ar kepsite Kalėdom žąsį oj kaip reikės tos vietos mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 16, 10:38)
Tos Gorenje taip "mėgstamos" kad neatsimenu kurių modelių stiklas buvo praktiškai sunkiai permatomas net įjungus  4u.gif
Todėl ir pasitikslinau.

Nežinau kodėl kažkas jų nemėgsta, bet man tai orkaitė kaip orkaitė ax.gif
Žinot, vyrams atrodo vienaip, jiems bele keptų ir pigi būtų, moterims, bent jau man, dar ir išvaizda kažkiek svarbi blush2.gif

QUOTE(speedy @ 2013 10 16, 10:38)
Taigi ir nesuprantu: už ką ten mokėti 600-700 lt viršaus  g.gif

Už gražias akis...oij, ne taip pasakiau...už gražią rankeną biggrin.gif
Atsakyti