Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 8

QUOTE(slyva @ 2013 10 09, 17:47)
Aciu uz pasiulymus, bet sian buvau gyvai paziureti electroluxu, tai man sirdis labiau linksta prie aeg, gal kad dabar tokia turiu... blush2.gif
O ka reiskia sitie  pribumbasai?smile.gif
Kaitlentes tai man su remeliu reikia.....
Jauciu pasiliksiu prie aeg....

del ko renkates su remeliu? as niekaip neapsisprendziu ar su ar be imt.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 10, 00:26)
del ko renkates su remeliu? as niekaip neapsisprendziu ar su ar be imt.

Del labai paprastos priezasties - gaminant man nuolat isbega koks puodas blush2.gif tai be remelio man viskas ant stalvirsio ir grindu nubegtu biggrin.gif dabar turiu su remeliu ir vis pasidziaugiu, kad koks jis geras daiktas biggrin.gif bet cia nuo gaminimo iprociu matyt priklauso...
O dar girdejau, kad tas remelis ir nuo keramikos skilimo apsaugo....
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 10, 08:29)
Del labai paprastos priezasties - gaminant man nuolat isbega koks puodas blush2.gif tai be remelio man viskas ant stalvirsio ir grindu nubegtu  biggrin.gif dabar turiu su remeliu ir vis pasidziaugiu, kad koks jis geras daiktas biggrin.gif bet cia nuo gaminimo iprociu matyt priklauso...

Jei "gaminant man nuolat isbega koks puodas", tada gal ir yra kokios nors prasmės. Bet tie rėmeliai valymui nepadeda. Tenka darbuotis šluoste vos ne kaip tarpdančių siūlu, jei gero rezultato reikia.
Jei puodas pabėga kartais - kažin ar verta. Kaip ir dėl a-la apsaugos nuo skilimo. Tas rėmelis pas AEG vargu ar ką gali apsaugoti mechaniškai, kaip ir kiti rėmeliai ... čia labiau prietarai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 spalio 2013 - 06:55
QUOTE(slyva @ 2013 10 10, 06:29)
Del labai paprastos priezasties - gaminant man nuolat isbega koks puodas blush2.gif tai be remelio man viskas ant stalvirsio ir grindu nubegtu  biggrin.gif dabar turiu su remeliu ir vis pasidziaugiu, kad koks jis geras daiktas biggrin.gif bet cia nuo gaminimo iprociu matyt priklauso...

Na nuo skilimo gal apsaugos tik kampukus,gal teko buti dideliouse prekybiniuose centruose kaip Senukai ,Topo centras tikriausiai matete nuskilusius kaitlenciu kampukus tai va namuose to nebus,tikrai kaip bebutu labai gerai kad yra remelis jis sulaiko 200 ml skyscio,be remelio gaminami dėl dizaino,yra kaitlenčių kurias reikia idėti i akmens masė tai su rėmeliu jau tokios netinka.

Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 10 09, 17:47)
Aciu uz pasiulymus, bet sian buvau gyvai paziureti electroluxu, tai man sirdis labiau linksta prie aeg, gal kad dabar tokia turiu... blush2.gif

Naudokite laikmačio „OptiSight™“ ekraną tiesioginei informacijai ir geresnei kontrolei. Jis leidžia jums planuoti iš anksto ir užprogramuoti konkretų orkaitės įjungimo arba išjungimo laiką.
Ir pasižiūrėkite kaip veikia ThermiC°Air karščio sistema
http://www.youtube.c...h?v=8HyRmKDQqgo 4u.gif
todėl čia ne marketingas ,todėl AEG „MaxiKlasse™“ orkaitės su „OptiSight™“galėsite atidžiai stebėti visą kepimo procesą ir džiaugtis puikiais rezultatais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 spalio 2013 - 09:14
QUOTE(slyva @ 2013 10 09, 19:47)

Išvaizda gali būti ir lemiamas veiksnys pasirenkant biggrin.gif
O tie pribumbasai kitaip pavadinti yra ir pas Electrolux. Lietuviškai tai būtų elektroninis ekranėlis ir didesnis ventiliatorius.
Atsakyti

Patiko AEG tai ir ieškokite „MaxiKlasse™turėsite labai labai šaunų pasirinkimą .O jai ne prie širdies kitos firmos manau net nevertą dairytis nes Jūs ją naudosites tik Jūs matysite toje orkaitėje išsvajotąją pagalbininkę 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba renkantis thumbup.gif nes tamsus miskas su ta buitine technika...
Dad klausimas del orkaites, ju buna skirtingo dydzio talpos, pvz 62l ir 72l ar pan. Tai vyras klausia, gal neapsimoka mums tos didesnes imt, jei mazai gaminsim, kepsim kokia vistyte o sils 10l didesne orkaite g.gif neekonomiska tipo...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 10, 12:43)
Aciu uz pagalba renkantis thumbup.gif nes tamsus miskas su ta buitine technika...
Dad klausimas del orkaites, ju buna skirtingo dydzio talpos, pvz 62l ir 72l ar pan. Tai vyras klausia, gal neapsimoka mums tos didesnes imt, jei mazai gaminsim, kepsim kokia vistyte o sils 10l didesne orkaite g.gif neekonomiska tipo...biggrin.gif

Bet tokia didelę šeimyną turite wub.gif ir ateis tą diena kada reikės kepti ne vieną vištyte o dvi ir pritrūksite tos vienos ką tada g.gif visgi kai didesnė talpa patogu kai kepsite porą skartu 4u.gif ar kepsite Kalėdom žąsį oj kaip reikės tos vietos mirksiukas.gif
Manu kad
AEG BP5013021M labai šaunus bus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 spalio 2013 - 12:57
QUOTE(slyva @ 2013 10 10, 14:43)

Rinkitės tą kur gražesnė, o tie +/10 litrų "oro nedaro" toje vietoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 10, 14:03)
Rinkitės tą kur gražesnė, o tie +/10 litrų "oro nedaro" toje vietoje. biggrin.gif

Nesuprantu ar cia del to grozio is manes juokiates, bet ot ir paimsiu grazesne biggrin.gif
Atsakyti
Nesijuokiu. Tai gana rimtas ir dažnai pasitaikantis pasirinkimo kriterijus.
PVZ. Praktiškai nėra kitų priežasčių pirkti (su retomis išimtimis) SMEG buitinę techniką arba Gorenje ORA ITO serijos produktus - tik dėl grožio.
Tiesiog toks pasirinkimas.
Atsakyti
Manau kad labai šaunus pirkėjai kurie pasirenka orkaites firmos Gorenje ,nes tai labai unikali inovacija remiantis tradicinę senovės krosnių kontrukcija.Puikiai atrodančios,viduje sklauto formos orkaitės dizainu panašios į tradicines malkomis kūrenamas krosnis tai užtikrina geresnius kepimo rezultatus 4u.gif
Nemanau kad sedi Slovėnijoje kažkokie neišmaneliai inžinieriai ir kuria tik dizainą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 spalio 2013 - 13:41