Renkuosi pirmą indukcinę kaitlentę, todėl nelabai žinau kas joje turi būti.
Kaina turėtų būti iki ~1800 lt.
Seniau buvau nusižiūrėjus Electroluc EHL7640FOK, bet dabar galvoju kuom ta platesnė kaitlentė pranašesnė už standartinio pločio
ir už tokią kainą ar jau šita gera ar yra ir geresnis variantas?
Sveiki prireike ir man indukcines kaitlentes.. Turiu Gorenje orkaite esu baisiai patenkinta sakau gal koks modelius ir kaitlentes vertas ir gorenje demesio?
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 07, 20:36)
O kuom geresnė Electrolux EOC45651OX už AEG BP5013021M?
Electrolux EOC45651OX turi viską kas yra AEG BP5013021M ir papildomai turi įsmeigiamą termometrą mėsai kepti.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 10 07, 21:29)
kuri yra gera indukcine kaitlente ,kaip jusu virsuje paminetos,tik su remeliu? ir gal reikia ziureti ,kad Vokietijoj gaminta butu, ar jokio skirtumo. Ar tas metalinis remelis geriau ?
BOSCH PIE611F17E.
Electrolux EHH46540FK.
Abi labai geros už savo kainą - geriausios.
Man, asmeniškai, rėmelis kaitlentei - kaip šuniui balnas. Čia buvo diskusijose visokių argumentų, kaip kam. Aš 5+ metų naudoju be rėmelio.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 23:36)
Sveiki prireike ir man indukcines kaitlentes.. Turiu Gorenje orkaite esu baisiai patenkinta sakau gal koks modelius ir kaitlentes vertas ir gorenje demesio?
BOSCH PIE611F17E.
Electrolux EHH46540FK.
Papildyta:
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 07, 22:07)
Seniau buvau nusižiūrėjus Electroluc EHL7640FOK, bet dabar galvoju kuom ta platesnė kaitlentė pranašesnė už standartinio pločio
Electrolux EHL7640FOK - labai geras pasirinkimas.
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 07, 18:36)
O kuom geresnė Electrolux EOC45651OX už AEG BP5013021M?
Geresne tikrai nebus turi ji tik papildoma funkcija termozonda ir tiek to gerio
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 10 07, 19:29)
kuri yra gera indukcine kaitlente ,kaip jusu virsuje paminetos,tik su remeliu? ir gal reikia ziureti ,kad Vokietijoj gaminta butu, ar jokio skirtumo. Ar tas metalinis remelis geriau ?
Remelis kaip bebutu sulaiko 200 ml skyscio todel gamina ir tokius varijantus bet be remelio dailiau atrodo (su nuozulniais krastais)
Papildyta:
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 07, 20:07)
Nelbai rasite geresne nei jusu issirinkta nes turesite neribotų galimybių indukcinė kaitlentė suteiks jums laisvę dėti ant kaitlentės bet kokio dydžio puodus,keptuves traskintuvus . Jums tereikia užtikrinti, kad puodas dengtų vieną iš keturių pažymėtų taškų. Turėdami tokių neribotų galimybių, galite nevaržomi gaminri
QUOTE(Forz @ 2013 10 08, 09:56)
Kurios firmos geresnės viryklės Gorenje ar Indesit? Pirktume kur viršus dujinis, o orkaite elektrinė.
Beabejo Gorenje siūlau pasižiūrėti jų naujienas
GORENJE K55320AW -balta
GORENJE K55320AX -plienas
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 21:36)
Ši Gorenje tikrai labai verta dėmesio,man asmeniškai ji labai patinka
http://www.gorenje.l...irsiai?c=311139
4 kaitvietės, galia 7,4 kW, sensorinis valdymas, laikmatis, automatinio užvirimo funkcija, likutinės šilumos indikatorius, apsauginis užraktas, Power-Boost funkcija (4 kaitvietės), itin tylus veikimas, StayWarm - šilto maisto palaikymas, SoftMelt, StopGo funkcija
QUOTE(Kikker @ 2013 10 08, 10:14)
Ši Gorenje tikrai labai verta dėmesio,man asmeniškai ji labai patinka
http://www.gorenje.l...irsiai?c=311139
4 kaitvietės, galia 7,4 kW, sensorinis valdymas, laikmatis, automatinio užvirimo funkcija, likutinės šilumos indikatorius, apsauginis užraktas, Power-Boost funkcija (4 kaitvietės), itin tylus veikimas, StayWarm - šilto maisto palaikymas, SoftMelt, StopGo funkcija
Atrodo viskas graziai.. bet kaina 1000lt brangiau nei sakykim anksciau pasiulytas Electrolux EHH46540FK.. ir atrodo skirtumu dideliu nerandu, noreciau nors i koki 1500lt tilpti...
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 10:27)
Atrodo viskas graziai.. bet kaina 1000lt brangiau nei sakykim anksciau pasiulytas Electrolux EHH46540FK.. ir atrodo skirtumu dideliu nerandu, noreciau nors i koki 1500lt tilpti...
Na kaip bebūtų Goenje ne ik už kokybę bet ir už dizainą pasiprašo pinigėlių.Kiek esu girdejusi kai kurios indukcinės kaitlentės tikrai tyliau dirba nei pigios Electrolux todėl dar vienas pliusas i Gorenje kokybę,bet kaip sakoma permokėti mes nenorime todėl kodėl gi nepaziūrėjus štai ir šį varijantą
Electrolux EHI6540FOK man jis daug šaunesnis nei EHH46540FK
QUOTE(Kikker @ 2013 10 08, 10:34)
Na kaip bebūtų Goenje ne ik už kokybę bet ir už dizainą pasiprašo pinigėlių.Kiek esu girdejusi kai kurios indukcinės kaitlentės tikrai tyliau dirba nei pigios Electrolux todėl dar vienas pliusas i Gorenje kokybę,bet kaip sakoma permokėti mes nenorime todėl kodėl gi nepaziūrėjus štai ir šį varijantą
Dabar kalbant bendrai.. o koks skirtumas tarp tu kvadratiniu ar apvaliu kaitvieiciu?? Jei is principo kaista vis tiek tik tas plotelis ant kurio padeta??
Ir dar man keista kas cia gali tyliau ar garsiau dirbti??
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 10:46)
Dabar kalbant bendrai.. o koks skirtumas tarp tu kvadratiniu ar apvaliu kaitvieiciu?? Jei is principo kaista vis tiek tik tas plotelis ant kurio padeta??
Taip yra.... nes indukcinės kaitlentese yra aušinimo ventiliatorius tai va jos tikrai dirba garsiau.Jai paprastos stiklo kraminės neskleidžia garsų ,indukcijos veikimą girsėsite.
Skirtumas tarp kvadratinių ir apvalių toks kad galesite deti ne tik apvalius puodus bet ir bet kokios kitos formos indus tai daug laisvesnis pasirinkimas pvz tokie puodai
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 12:27)
Gorenje kainodara Lietuvoje dažnai būna gerokai "pro šoną"
Kaitlentės būtent ta sritis...
Optimaliausias kaitlenčių pasirinkimas iki 1500 lt:
BOSCH PIE611F17E.
Electrolux EHH46540FK.
Juk niekas nepirks škodos už BMW kainą
Optimaliausios ,populiariausios už 1500 Lt yra
Whirlpool ACM 808BA/S - labai įspūdinga arba
Electrolux EHI6540FOK
Whirlpool ACM 808BA/S - labai įspūdinga arba
Electrolux EHI6540FOK