QUOTE(begemote @ 2013 12 16, 21:16)
Labas vakaras
Mes rytoj einame DISCo darytis, mat jau praejo 2m nuo pirmojo. Labai noreciau, kad pavyktu is pirmo karto, tik bijau, kad Juratei per greit nusibos ir ji prades mane tempti is kabineto, nes taip buna poliklinikoj, jau po kokiu 5min ji issitempia mane, paliekam teti gyditojos isklausyti Bet gal ten daugiau zaislu, tai jai bus idomiau. Daryti, tai ji tikrai nieko nedarys ko prasoma, nes nurodymu ji nevykdo
O kaip jusu vaikuciai laikosi?
Mes rytoj einame DISCo darytis, mat jau praejo 2m nuo pirmojo. Labai noreciau, kad pavyktu is pirmo karto, tik bijau, kad Juratei per greit nusibos ir ji prades mane tempti is kabineto, nes taip buna poliklinikoj, jau po kokiu 5min ji issitempia mane, paliekam teti gyditojos isklausyti Bet gal ten daugiau zaislu, tai jai bus idomiau. Daryti, tai ji tikrai nieko nedarys ko prasoma, nes nurodymu ji nevykdo
O kaip jusu vaikuciai laikosi?
Tai dziaukites jei per karta nepadarys - rezultatai issamesni bus Ir nenuvertinkit vaiko, kad nieko nedarys - o mazu ims ir darys
Mes gerai laikomes - Milda nuolat ant "ribos" - nei serga, nei sveika Baigem pirma trimestra, ruosiames kaledoms - mokykla, tai ne darzelis... Ner jokiu vaidinimu, jokiu renginiu - mat jie jau "dideli" Gerai kad lanko dramos bureli - tai ten ir kaukes bus ir spektakliuka vaidins Tik kad Kaledu senelio nebus
O kaip jus - Kaledoms pasiruose?