QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 16:03)
o jei butu nesileidusi tvarkyt?
butum nevedusi?
mano autistas viska supranta LABAI tiesiogiai.
todel tokie grasinimai jau senai uzmirsti. galiu grasint tik tokiais veiksmais, kuriuos realiai ir atliksiu.
o tokie kaip paliksiu viena, nesivesiu pas mociute ar pan.... atsisuktu pries mane pacia, nes nei vieno palikciau nei ka.
butum nevedusi?
mano autistas viska supranta LABAI tiesiogiai.
todel tokie grasinimai jau senai uzmirsti. galiu grasint tik tokiais veiksmais, kuriuos realiai ir atliksiu.
o tokie kaip paliksiu viena, nesivesiu pas mociute ar pan.... atsisuktu pries mane pacia, nes nei vieno palikciau nei ka.
be abejo reiktu ir nevesti Negalima vaikui grasinti tuo - ko nevykdysite - nes pasirodysite jo akyse "nerimtas zmogus" - kam tada klausyt?
"iseit" pas mociute galit, ilgai nebukit - tegu pakaukia palikti prie duru 10 min, paskui "gryzkit" - jie nesupranta kiek laiko praejo, kol jusu nebuvo, o is "mociutes" galit "parsinesti" saldainiu ir demonstratyviai issivirus arbateles suvalgyt juos, jiems neduot, nes mociute dave "tik jums", nes jie nebuvo... o nebuvo - nes nesirenge
Nors as linkus negrasint - geriau teigiamai skatinti - juk galim ta pati sakyt - jei nedarysi - negausi, arba jei padarysi - gausi - bent man dazniausiai suveikia