Superines nestukines kelnes is storojo trikotazo. Labai myletos, nenunesiotos, neistampytos, nenublukusios, puikios bukles. Dydis L, tinka 172cm ugiui (toks mano). Vidines siules (nuo klyno) ilgis 78cm 15e Per AZ Vilnius, galiu siust gavejo saskaita.
Labai mielas, ne itin storas megztukas-tunika, is neikiriau blizganciu siulu. Puikios bukles. Dirzelis is tokios pat medziagos uzsiriza po krutimi. Ilgis mazdaug iki blauzdu vidurio. Dydis L. 15e
Labai šilta, idealios būklės, tamsiai pilka H&M MAMA minkštutė liemenė besilaukiančiai. Labai universalus dydis - rašo XL dydis, bet man tiko su S Sudėtis - medvilnė, poliamidas, alpakos vilna, angoros vilna Ilgis 84 cm, per pažastis 49 cm, dar gali nemažai temptis
Nauja, su etikete Seppala palaidinė, medvilnė, poliesteris, elastanas. Idealiai tinka po liemene
Parduodu uz simboline kaina H&M skinny dzinsus nestukei. Bukle gera, nes trikotazas kai kur pasviesejas nuo kremu (tik vidineje puseje, tiek isoreje). O pacios kelnytes (dzinsas), nenutrintos, nepadilusios. Dzinsas tamprus. Viso kaina su paprastu siuntimu 4eur; registruotu 4,50eur. Per LP EXPRESS24 - 4,50eur
Pavasariškas H&M megztukas. Nėra storas, puikios sudėties (65% acrylic, 20% nylon, 15% wool). Dydis S, tačiau tikrai tiktų ir didesniam dydžiui, nes modelis laisvas, ilgas, aš, nešiodama įprastą xs dydį, pranešiojau iki pat gimdymo. Gražiai atrodo su tympomis ar skinny džinsais. Minimaliai dėvėtas.