Naujos HM MAMA kelnes/ treggings nestukei . EUR38, UK12dydis. Manau tiktu S ar net XS nesiojanciom, tuomet butu kaip kelnes, o M vilkinciai butu aptemptos kaip timpos (kaip modeliui nuotraukoje). Medziagyte labai tampri. Kaunas. Kaina 15eur
Vasariškas komplektukas nėštukei L dydžio. 12eur
Bridžai - timpos spec. nėštukei HM L dydžio. 3/4 ilgio, puikiai tiko vasara. (Timpu atskirai neparduodu, nebent, kas pageidautu tunikos atskirai.)
Puiki lengva tunika - suknutė nėštukei. 7.25eur
Nugaroje yra dirziukas.
Ilgis - 91cm, plotis po krūtine - 44.5cm, apačioje - 80cm.
Puiki lengva tunika nėštukei Vila. 6eur
Lengvutė, dviguba, maloni. L dydžio.
Ilgis - 77cm, plotis po rankovemis - 48cm, apacioje - 62cm.
Daugiau visko cia:
Būsimai mamytei ir vaikiukui
Bridžai - timpos spec. nėštukei HM L dydžio. 3/4 ilgio, puikiai tiko vasara. (Timpu atskirai neparduodu, nebent, kas pageidautu tunikos atskirai.)
Puiki lengva tunika - suknutė nėštukei. 7.25eur
Nugaroje yra dirziukas.
Ilgis - 91cm, plotis po krūtine - 44.5cm, apačioje - 80cm.
Puiki lengva tunika nėštukei Vila. 6eur
Lengvutė, dviguba, maloni. L dydžio.
Ilgis - 77cm, plotis po rankovemis - 48cm, apacioje - 62cm.
Daugiau visko cia:
Būsimai mamytei ir vaikiukui
Labai šilta, idealios būklės, tamsiai pilka H&M MAMA minkštutė liemenė besilaukiančiai. Labai universalus dydis - rašo XL dydis, bet man tiko su S Sudėtis - medvilnė, poliamidas, alpakos vilna, angoros vilna Ilgis 84 cm, per pažastis 49 cm, dar gali nemažai temptis
Nauja, su etikete Seppala palaidinė, medvilnė, poliesteris, elastanas. Idealiai tinka po liemene
Komplekto kaina - 14 eurų, Vilnius, siunčiu
Nauja, su etikete Seppala palaidinė, medvilnė, poliesteris, elastanas. Idealiai tinka po liemene
Komplekto kaina - 14 eurų, Vilnius, siunčiu
Juoda liemenelė maitinančiai 80C
H&M liemenėlė maitinančiai. Išplauta, dėvėta 1 kartą, maža man. 80C
Labai patogi, miela kūnui. Būklė ideali, galima sakyti nauja.
Kaina 10,20 eu
Juoda bliuzkutė neštukei ar maitinančiai mamai L dydis
Geros būklies bliuzkutė neštukei ar maitinančiai mamai. Labai maloni medžiagytė - 95 proc. medvilnė. Vos vos pasiburbuliavusi.
Kaina 4 eur.
Bliuzkutė maitinančiai mama L dydis
Labai mylėta ir super patogi bliuzkutė, ilgesnė tokia. Dekolte zonoje yra įsiūta knopkiukė, kad kai nemaitinama laba daug nesimatytų. Dydis L. Yra viena taško dydžio dėmelė ant pilvo, beveik nepastebima.
Kaina 3,5 eur
Bliuzkutė maitinančiai mamai S-M dydis
Puikios būklies bliuzkutė maitinančiai mamai. Dydį rašo S, bet aš nešioju L ir man puikiai tiko. Labai maloni medžiagytė, dvisluoksnė. Labai gražiai atrodo.
Kaina 6 eur.
H&M liemenėlė maitinančiai. Išplauta, dėvėta 1 kartą, maža man. 80C
Labai patogi, miela kūnui. Būklė ideali, galima sakyti nauja.
Kaina 10,20 eu
Juoda bliuzkutė neštukei ar maitinančiai mamai L dydis
Geros būklies bliuzkutė neštukei ar maitinančiai mamai. Labai maloni medžiagytė - 95 proc. medvilnė. Vos vos pasiburbuliavusi.
Kaina 4 eur.
Bliuzkutė maitinančiai mama L dydis
Labai mylėta ir super patogi bliuzkutė, ilgesnė tokia. Dekolte zonoje yra įsiūta knopkiukė, kad kai nemaitinama laba daug nesimatytų. Dydis L. Yra viena taško dydžio dėmelė ant pilvo, beveik nepastebima.
Kaina 3,5 eur
Bliuzkutė maitinančiai mamai S-M dydis
Puikios būklies bliuzkutė maitinančiai mamai. Dydį rašo S, bet aš nešioju L ir man puikiai tiko. Labai maloni medžiagytė, dvisluoksnė. Labai gražiai atrodo.
Kaina 6 eur.
HM mama sijonukas su vilna, kaina 10 eur 5 eur
puikios bukles, kaip naujas
siltas, sudetyje turi vilnos
dydis M, visas ilgis 70 cm
HM mama dzinsinis sijonukas, kaina 6 eur 4,50 eur
nenutrintas, puikios bukles, pats dzinsas kaip naujas, sudurime su juosmeniu tampioje gumoj keliose vietose yra defektai
visas ilgis 59cm
klubai tilps iki 100 cm
puikios bukles, kaip naujas
siltas, sudetyje turi vilnos
dydis M, visas ilgis 70 cm
HM mama dzinsinis sijonukas, kaina 6 eur 4,50 eur
nenutrintas, puikios bukles, pats dzinsas kaip naujas, sudurime su juosmeniu tampioje gumoj keliose vietose yra defektai
visas ilgis 59cm
klubai tilps iki 100 cm
H&M maternity S dydžio nauja (tik be etikečių) nuostabios spalvos suknelė
Sudėtis - viskozė.
Kaina - 35 .
Sudėtis - viskozė.
Kaina - 35 .