Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 09 05, 18:26)
kurioj galerijoj?
parnesciau smile.gif

prospekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 09 05, 18:26)
kurioj galerijoj?
parnesciau smile.gif

PROSPEKTO

Paslauga už paslaugą: jei kartais vienu metu į parodą brausimės, būk gera, neskaičiuok su chronometru, ar reikiamą sekundžių/minučių kiekį Iks prie kiekvienos nuotraukos praleido ir - jei ne - nepaskųsk Say biggrin.gif

Et, nespėjau sudaryti sandėrio ↑, cry smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 rugsėjo 2013 - 18:37
Kaip gaila,kad man sostine ne ranka pasiekiama doh.gif

po ND tuštma, trūksta veiklos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 09 05, 20:20)
Kaip gaila,kad man sostine ne ranka pasiekiama  doh.gif
po ND  tuštma, trūksta veiklos  ax.gif

Pas Say kreipkis, taigi tokią dovaną gavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 09 05, 20:20)
Kaip gaila,kad man sostine ne ranka pasiekiama  doh.gif
po ND  tuštma, trūksta veiklos  ax.gif

Trūksta veiklos? g.gif Nagi buvo savaitgalio tema, jei nepadarei per savaitgalį,pabandyk kitą dieną tai įgyvendinti. Ne dėl mūsų,o dėl savęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 09 05, 16:07)
smagu girdėti smile.gif
lauksiu kokio nors iks'inio traktato cool.gif

Pirmas įspūdis - vos nenukritau nuo kėdės smile.gif Ir taip beveik bekrisdama dar spėjau pagalvoti: ir tai Gottė!?!, kuri tik anądien deklaravo užplaukusi ant visiškos kūrybinės seklumos.?! Turbūt sapnuoju.
Dievaži, įspūdis buvo pritrenkiantis. Ūmus nokautas. Nuostaba. Kažkokie staigiai veikiantys nuodai.
Džiaugiuos - nemirtini smile.gif Bet ilgo veikimo.
Antrasis įspūdis (namuos) - per plauką santūresnis. Blaivesnis. Gal ir kūdesnis keliais mg smile.gif
Auto stiprus, nėra abejonių. Jau seniai kažko toookio nematė šios sienos. Neeilinis. Ieškotas. Išjaustas. Bravūriškai atviras. Toks net truputį be odos (bent taip įsivaizduočiau sumanymą). Nelinksmas. Kiek šokiruojantis. Begėdiškai vampyruojantis žiūrovo jausmus...
Fenomenalu (man) - tasai stiklas, kone pjaunantis venas, tokia subtili ir įtaigi beveik suicidinio skausmo užuomina, tokia saldžiai pavojinga, kelianti ir šiurpą, ir pasigėrėjimą. Mane įtikina tasai balansavimas ant peilio ašmenų, tasai negailestingumas sau(lyrinei herojei), tasai fizinio skausmo siekimas, malšinant sielos žaizdas...
Man daugiau nieko nereikia, aš sukrėsta, paliesta, nuščiuvusi. Tad... papildomi dirgikliai (praviros lūpos, skausmo refrenas veide) manęs jau neužkabina, nesutrikdo, gal net mažumėlę verčia atsitraukti, išsivaduoti iš tų klampių kerų, gal net verčia imti viskuo mažiau tikėti. Ir tada šį auto imu matyti jau kiek kitaip, kaip jauno žmogaus truputį egzaltuotą, truputį įsimylėtą, truputį hiperbolizuotą kančią, kuri man (nieko negaliu su savimi padaryti) kiek mažiau įdomi nei versija Nr. 1 smile.gif
Žodžiu: sveikinu, stipru, paveiku, labai įdomu, labai ilgam sustabdo, labai sujaukia mintis. Už tą stiklą beveik paminklą pastatyčiau smile.gif JB vis tik juodo ir neviltingo kaip nakties man norėtųsi (šitas, ypač fonas, man kažkodėl kiek atelje primena rolleyes.gif )... Bet juk istorija TAVO, Tau geriau matyti smile.gif

P.S. Man ir antrasis variantas (flickre) labai patiko smile.gif Tebegalvoju, ar tik ne > smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 rugsėjo 2013 - 20:20
Del to savaitgalio...buvau kaip tik kaime...kai paskelbe tema pirma mintis buvo...tukstantis metu vienatves ir sodybu tustejimo metas....
bet nebuvau atsiskaiciusi ND...o taip norejosi kakzka kazkaip doh.gif
paslankiojau,pasliauziojau aplink...toks niekaip mano nerezisuotas kadras. Zalias, zalios bandymas, pamatyti tai kas uz kadro

foto beveik neredaguota,nekarpyta, nes neturiu rimtesnes redagavimo programos kaip Picasa

sodybu tustejimo metas....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 05 rugsėjo 2013 - 20:16

blush2.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2013 09 04, 19:05)
sveikutes,
prazuvele pasirodo blush2.gif
atbegu su 4 nd blush2.gif
user posted image

Atsakyti
Iks, dabar jau aš vos nenukritau nuo kėdės...jaučiuosi kaip išrengta nuoga prieš auditoriją biggrin.gif rimtai, per daug visko čia įžvelgei...ir per daug taikliai cool.gif tongue.gif

ačiū ir tau ir visoms už komentarus, pastabas, patarimus, išties, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 09 05, 20:15)
Iks, dabar jau aš vos nenukritau (...)

biggrin.gif
Atsakyti
Gotte, man labai patiko. Toks kitoks tavo auto, labai stiprus. 4u.gif

QUOTE(Vedda @ 2013 09 05, 21:09)
sodybu tustejimo metas....

Kodel toks apdirbimas foto? Sioje foto visiskai nesijaucia sodybos tustejimo, net nesimato, kad cia sodyba, truksta erdves, net labai. 4u.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2013 09 05, 21:10)

zinok as 50-50 doh.gif tos uzuolaidos labai erzina ir sudaro virtimo ispudi. Gerai, duodu taip, lauk kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 09 05, 21:44)

Kodel toks apdirbimas foto? Sioje foto visiskai nesijaucia sodybos tustejimo, net nesimato, kad cia sodyba, truksta erdves, net labai. 4u.gif

apdirbimas, g.gif na norejau tokios senos rudos foto ...o sodyba matosi ...sulinys pagrindinis akcentas ....ner sulinio ner gyvybes

mokytis mokytis ir dar karta mokytis man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 05 rugsėjo 2013 - 20:55