Laba Atnesu 3ND. Tik uz puponautus nemuskit
24 mm
36 mm
50 mm
24 mm
36 mm
50 mm
QUOTE(sayonara @ 2013 09 25, 08:14)
kritikai ir komentarams įdėjai?
Geras klausimas.
QUOTE(robobebras @ 2013 09 25, 07:32)
Geras klausimas.
p.s. čia šiaip padurniavau, vieną anksčiau čia besilankiusią narę prisiminiau
QUOTE(Blond @ 2013 09 24, 23:40)
Kodėl visos foto skirtingo formato?
QUOTE(sayonara @ 2013 09 25, 08:14)
kritikai ir komentarams įdėjai?
kviečiu apsilankyti, mano mokytojo paroda
QUOTE(Mangute @ 2013 09 25, 09:04)
kviečiu apsilankyti, mano mokytojo paroda
aš beveik visas toje galerijoje aplankau, šalia dirbu
QUOTE(sayonara @ 2013 09 25, 10:33)
tau gerai
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 24, 23:28)
Sveikos visos
Kokia butu jusu nuomone apie Morozov'o kursus? Neapsisprendziu
http://www.menine-foto.com/seminarai/
Kokia butu jusu nuomone apie Morozov'o kursus? Neapsisprendziu
http://www.menine-foto.com/seminarai/
Buvau ziema. Patiko. Kitaip kiek nei pas A. Babiciu (kitu kampu leidzia pazvelgti). Patiko Morozovo akcentuojami psichologiniai fotografavimo ir pasiruosimo dalykai. Galimybe pafotografuoti grazu modeli, dizainerio suknele, prabangaus viesbucio aplinkoje
Jei kazkas konkreciai domina, gali i a.z. parasyti
QUOTE(sayonara @ 2013 09 25, 09:33)
O jei dirbtum kitam miesto gale? Neerzinu, nuoširdžiai įdomu Aš, tarkim, lyg ir ne prieš kultūrintis, bet turiu pripažinti, kad bais būtų patogu, jei kultūra pas mane vaikščiotų, o ne atvirkščiai Su parodom man sunkus reikalas, retas svečias aš ten. Išvykus - taip, raginti nereikia, kojos pačios neša, troškulys per akis varva O namuos... dažnai... arti bažnyčia, toli dievas. "Dievas", žinoma, dėl to mažiausiai kaltas
P.S. Nugrybavau šiandien iki galerijos, nes pasitaikė netolies slampinėti, pabučiavau dar užrakintas duris
QUOTE(Iks @ 2013 09 25, 10:24)
O jei dirbtum kitam miesto gale? Neerzinu, nuoširdžiai įdomu Aš, tarkim, lyg ir ne prieš kultūrintis, bet turiu pripažinti, kad bais būtų patogu, jei kultūra pas mane vaikščiotų, o ne atvirkščiai Su parodom man sunkus reikalas, retas svečias aš ten. Išvykus - taip, raginti nereikia, kojos pačios neša, troškulys per akis varva O namuos... dažnai... arti bažnyčia, toli dievas. "Dievas", žinoma, dėl to mažiausia kaltas
nežinau. nueinu ir į tas galerijas, kurios toli
va buvau neseniai Didžiojoje g. prancūzų graviūrų parodoje. Valdovų rūmuose tą stebuklinę "škatulką" irgi aplankiau
jo, ji dirba nuo 12 val. užjaučiu