Panašu, kad nepavyko "atidaryti" temos "Autoportretas" , nors maniau, kad būsiu pirmoji
Artimiausiu metu nebenusimato savęs paveikslavimo seansų- ką jau turiu , taigi tą ir keliu į flickr'ę (Sea Girl temą Autoportretas) .
Artimiausiu metu nebenusimato savęs paveikslavimo seansų- ką jau turiu , taigi tą ir keliu į flickr'ę (Sea Girl temą Autoportretas) .
QUOTE(Kokosė @ 2013 09 18, 10:37)
Labas rytas. 2ND. Važiuojam:
mano akiniai rodo, kad čiuožia ir pasiglamžęs, nelabai tvarkingas fono popierius ar kažkas, iš ko fonas pagamintas Ir šiek tiek šviesiau galėtų būt
QUOTE(Amade @ 2013 09 18, 12:05)
mano akiniai rodo, kad čiuožia ir pasiglamžęs, nelabai tvarkingas fono popierius ar kažkas, iš ko fonas pagamintas Ir šiek tiek šviesiau galėtų būt
pritariu o kompozija visai gera
QUOTE(mamagute @ 2013 09 18, 11:53)
Panašu, kad nepavyko "atidaryti" temos "Autoportretas" , nors maniau, kad būsiu pirmoji
mačiau, patiko. Kai dukra eis pietų miegoti, aš eisiu atidžiau apžiūrėti
Čia man vienai gal ta Bad Panda dar grybauja? ar jums visą dieną gerai veikia flickr'as?
QUOTE(kristalines @ 2013 09 18, 12:33)
mačiau, patiko. Kai dukra eis pietų miegoti, aš eisiu atidžiau apžiūrėti
Čia man vienai gal ta Bad Panda dar grybauja? ar jums visą dieną gerai veikia flickr'as?
ta panda, tai mane užknisa
QUOTE(Kokosė @ 2013 09 18, 12:50)
Nu bet jūsų ir akytės įžvalgios. Kol nepasakot, tol nematau nieko. O po komentarų viskas atrodo taip elementaru
pirmoj ir antroj foto, mano akim žiūrint, fokuso trūksta
Popietės žiūriniai: Desiree Dolron