Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 09 17, 11:35)
CR2 ir yra RAW.  mirksiukas.gif  Redagavus nuotrauką reikia ją išsaugoti jpeg ar png formatu.

Ačiū 4u.gif Jaučiuosi tokia kerpė blush2.gif ax.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 09 17, 14:13)
Kai puikioji Iks po puikiąja paklode darė namų darbelius, jai Say nė 1 (vieno) žodžio nepasakė... O čia?!? - gavo žmogus atviruką, tai ne, duok jam dar ir paspirtuką biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 09 17, 14:13)
Na.., įžūlumas užkrečiamas. Pareguliuosiu ir aš Say gyvenimą, nedrąsiai primindama, kad savaitgalio avantiūroje ne tik Saigha dalyvavo ax.gif Ar galima tikėtis komentarų tęsinio? smile.gif

galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 09 17, 15:13)
Kai puikioji Iks po puikiąja paklode darė namų darbelius, jai Say nė 1 (vieno) žodžio nepasakė... O čia?!? - gavo žmogus atviruką, tai ne, duok jam dar ir paspirtuką biggrin.gif

Na.., įžūlumas užkrečiamas.

Kas per tamstos įžūlumas išvadinti nekaltą miško žvėrelį Opšra įžūlia?.. blink.gif
Išsilepinot mane nuo pirmų dienų, tai dabar teks ir paspirtuką duoti, ir dviratį, o kai penktuosius namų darbus atsiskaitysiu - Lexuso norėčiau ax.gif Prie gero greit įprantama ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

help unsure.gif

Noriu padaryti filmuką iš nuotraukų, prasiknisau visą dieną, nieko gero nepadariau doh.gif Gal kas parekomenduotumėt padorią kokybę for free? DVD maker, Windows movie maker nea, dar kožkokių prisiunčiau, kompas baigia užlinkti, nu nesekas ir viskas g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos ciocės biggrin.gif

noriu pasidalinti foto, nu ***** sužavėjo mane g.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 09 17, 15:56)
Sveikos,

help  unsure.gif

Noriu padaryti filmuką iš nuotraukų, prasiknisau visą dieną, nieko gero nepadariau  doh.gif Gal kas parekomenduotumėt padorią kokybę for free? DVD maker, Windows movie maker nea, dar kožkokių prisiunčiau, kompas baigia užlinkti, nu nesekas ir viskas g.gif  4u.gif

Picasa g.gif
Atsakyti
Mangute,o kuom sužavėjo?

Suprem,o windows movie kodėl netinka? Man asmeniškai sočiai, užtenka ką turi. Nebent jau nori dar kažkokių mandrybių smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus. Nesakysiu kas skamba mano galvoj juos paskaičius... nes paskui ateina protas ir atrodo viskas teisinga. O kadangi noriu išmokti, tai vėl ir vėl einu bandyti...

Taigi:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokosė @ 2013 09 17, 20:27)
Ačiū visoms už komentarus. Nesakysiu kas skamba mano galvoj juos paskaičius... nes paskui ateina protas ir atrodo viskas teisinga. O kadangi noriu išmokti, tai vėl ir vėl einu bandyti...

galima būtų vos šviesėliau. Aš sakau TAIP
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 09 17, 19:41)
Mangute,o kuom sužavėjo?

Suprem,o windows movie kodėl netinka? Man asmeniškai sočiai, užtenka ką turi. Nebent jau nori dar kažkokių mandrybių smile.gif

Afre, nu žinok nežinau, bet nu toks kažkodėl wow! gal ta mergina, ta poza, ta tuja, lyg falas.. nu kažkaip, pamačiau ir nu šakes.. smile.gif

KOkose, aš sakau taip wink.gif
Atsakyti
Kokose, taip, keliauk varstyti diafragmos wink.gif
Atsakyti
Ouje clap_1.gif Reiškias ramiai miegot galėsiu. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 09 17, 10:09)

įdomių kadrų radau smile.gif

p.s. Maggie, ačiū. Bandau po truputį prisijaukinti spalvas, nors kolkas jų visai nemyliu, dauguma vistiek pavirsta i JB smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 18 rugsėjo 2013 - 09:29