QUOTE(Iks @ 2013 09 15, 13:46)
[...] Tik va ... pavargusios akys jau nebesufleruoja, ar nepaspringo kažkiek fokusas paveikslėlyje Nr.3? (rimtai, šiandien man apskritai pasaulis out of focus ). Sudėjusi visus matytus bandymus ir išvedusi bendrą vardiklį vis tik gaunu TAIP. Su niuansais (netardyk, gražiuoju prašau ), bet +
Nežinau, kas dar labiau sudomintų Opšrą (kaip nerimtą ir plėšrų žvėrį) tardymams, jei ne paminėjimas, jog kažkas nepasakoma, ir dar prašymas neklausti, kas... Bet šiandien aš apsimesiu mandagia, sekmadienis visgi, šventa diena, tai tiesiog padėkosiu už nulesiotą pliusiuką
Dėl fokuso - mano akis šiaip nėra kompetentinga spręsti, springsta jis ar giliai kvėpuoja, bet teoriškai turėtų nebūti paspringęs - trečias kadras buvo gamintas tarp pirmojo ir antrojo, prie fokuso nagų nekišta, galėjau nebent fotoaparatą milimetru ar dviem stumtelti sukdama diafragmos ratuką, bet ryškumo zonos tokiomis sąlygomis pakeisti tai negalėjo, o ir tada mažiau tikėtina, kad vidurinė nuotrauka būtų su fokusu...
Pusiau techninis klausimas - duotuoju atveju fokusavau į pelėdos akį. Gal reikėjo kur kitur, tarkim, į "pasprink"?
QUOTE(korete @ 2013 09 15, 13:11)
[...]tiek to jau, aš duodu TAIP[...]
Irgi dėkavoju.
(Ne)kantriai lauksiu trečiojo teisėjo verdikto