QUOTE(korete @ 2013 09 14, 13:22)
Pabandyk tą geltoną knygą geriau pakišt po pelėda, vot tada tai jau bus ryškus pirmo plano objektas, atsiskiriantis nuo fono.
Spalviškai bus gražu, bet tada labai nesisietų pelėda su knyga, po ja padėta... Kažkokia liepsnojanti pelėda
QUOTE(Iks @ 2013 09 14, 13:45)
juk mes iš Tavęs ne pėstininką, o cielą generolą ruošiamės daryt Tad...
Ohoho, aš net pati sau tokių lūkesčių nekeliu, o čia taip... Jaučiuosi įpareigota nenuvilti
QUOTE(kristalines @ 2013 09 14, 14:24)
Niekam neįdomu, kokiu būdų, sąlygomis ir kaip atleikami ND, tavo tikslas juos atlikti nepriekaištingai, be jokių klonavimų (su horizontu pamenu pati daug bėdų turėjau), kad gautum 3 taip
Tai neįdomu, kokiu būdu ir sąlygomis ar visgi įdomu?
Aš sakau, buvau nusiteikusi, kad nagų kišti prie fotoaparato rezultato šiukštu, tik sudvejojau, kai man buvo pasiūlyta namų darbams pateiktą baldą PS restauruoti...
Bet netęsiant betikslės diskusijos, nenaudosiu aš to PS. Galų gale ir neturėčiau kaip - neturiu
QUOTE(Iks @ 2013 09 14, 21:27)
O aš manau, kad minimoji lengvesnės duonos kriaukšlės kaip tik ir nekaulija, rožėmis kloto kelio kaip tik ir neieško
Ooo, parodykit jūs man tą rožėm klotą kelią, kuriuo galima iki generolo nueiti, ir aš pasišokinėdama!..
O čia dar vienas 2 ND dublis (tuoj pradėsiu jaustis kaip koks briedis... ).
Gal dabar geriau? Labai norėjau išlaikyti kažkokį sąryšį tarp objekto ir knygos...
Jei negausiu trijų taip, turiu iš anksto pasiruošusi atsarginį darbą, keistą labai konkrečiai pagal rekomendacijas, ir tikrai šiokią tokią mintį nešantį