Nuomonė iš šalies: šituos du žvėris (briedį ir opšrą) reikia laikyti skirtinguose narveliuose Briedis - per rimtas, bet žoliaėdis, opšra - per nerimta, bet plėšrūnė. Konfliktas užprogramuotas. Gal apsimeskite viena kitos nepastebinti ar ką?, nes Opšra, vargu, ar pradės rupšnoti žolytę, o briedis, vargu, ar nusiims tamstos mokytojos akinius Opšra, nervus, kurie nelaiko, patariu, pasilaikyti vis tik, pravers ypatingesnėmis progomis Žuvusių nervų ląstelių su PS nenusipaišysi Beje, man pelėda tiko, Koretei ne, ką žadi daryti?
ND - handmade , bet keletą nereikšmingų smulkmenų pataisyti su programa galima Apie vieną tokią neseniai buvo užsiminęs Robobebras, neatkartosiu taip mandrai
Pandre, nuo vakar galvoju apie Tavo foto.
Iks, pradžioje galvojau pasitikėti tavo nuomone apie pelėdą, bet kai parašei, kad Opšra yra per nerimta...
O jei rimčiau, nesugalvojau namuose objekto, kuris labiau derintųsi prie knygų. O kišti į kadrą kažko šviesaus tik tam, kad būtų šviesus, nesinori. Todėl koretei padėjau po pelėda knygą (kuri, tik dabar supratau, irgi tamsi, tai naudos jokios ).
F6.3
F11
F29
O jei rimčiau, nesugalvojau namuose objekto, kuris labiau derintųsi prie knygų. O kišti į kadrą kažko šviesaus tik tam, kad būtų šviesus, nesinori. Todėl koretei padėjau po pelėda knygą (kuri, tik dabar supratau, irgi tamsi, tai naudos jokios ).
F6.3
F11
F29
QUOTE(Opšra @ 2013 09 14, 12:51)
Todėl koretei padėjau po pelėda knygą (kuri, tik dabar supratau, irgi tamsi, tai naudos jokios ).
ir tamsi, ir marga...
Šiaip tai jau tvarkingiau atrodo , bet kaip man norisi tą geltoną knygą išimt lauk, arba perdėti toliau nuo pelėdos, nes dabar toji geltonoji labai užbrėžia pelėdos ribas, ir rodos perspėja, kad nė snapelis už tos geltonos ribos neišlystų!
Pabandyk tą geltoną knygą geriau pakišt po pelėda, vot tada tai jau bus ryškus pirmo plano objektas, atsiskiriantis nuo fono.
QUOTE(Opšra @ 2013 09 14, 11:51)
Sunkiau nei dangus
Opšra, iš principo neblogai. Į Koretės pastabą įsiklausyčiau. Gal ir truputį iš blusinėjimo srities, bet juk mes iš Tavęs ne pėstininką, o cielą generolą ruošiamės daryt Tad...
QUOTE(Opšra @ 2013 09 14, 11:30)
Kadangi šiandien laisvadienis, leisiu sau ir laisvai pasisakyti.
Nu briedi, nebegaliu, dievaži
Ir man tikrai paprasčiau būtų truputį PS pasukti nuotraukėlę negu kad vėl išardyti pusę namų ir susirinkti savo fotostudiją, patikėk manim.
Nu briedi, nebegaliu, dievaži
Ir man tikrai paprasčiau būtų truputį PS pasukti nuotraukėlę negu kad vėl išardyti pusę namų ir susirinkti savo fotostudiją, patikėk manim.
Niekam neįdomu, kokiu būdų, sąlygomis ir kaip atleikami ND, tavo tikslas juos atlikti nepriekaištingai, be jokių klonavimų (su horizontu pamenu pati daug bėdų turėjau), kad gautum 3 taip
O tu norėtum kad dbr kažkas išvardintų ko negalima nuotraukoms daryti? Karpyti, šviesinti, kontrastinti ir t.t.? )) Gal tada lengviau tiesiog būtų suvokti, kad šioje kovoje esi tik tu ir fotoaparatas, be jokių programų foto tvarkyti. ai, ir vertintojai dar, patarėjai. Tad leisk sau geriau eiti tinkamai ND atlikti, o ne aukščiausius kvieskis.
Papildyta:
Tiesa, Pandres foto, patiko, labai, nuo kojyčių, tiksliau pėdučių, akių atitraukt negaliu, nu taip gražiai ir švelniai jos
Ir Say atvirukas jėga
O aš manau, kad minimoji lengvesnės duonos kriaukšlės kaip tik ir nekaulija, rožėmis kloto kelio kaip tik ir neieško
Arba man su teksto suvokimu jau visiška katastrofa
Pandrės foto vis dar mįslė man. Ir smarkiai traukia, ir - jokiu būdu neatstumia!!! - bet lyg užstringa ties kažkuo, kuo - vis dar galvoju...
Ir su siela toliau galvojimų mažai tepasistumėjau... Vieną idėją lyg ir sudaiginau, bet jai trūksta kai kurių priemonių, sveikatos ir (galbūt) savanorių. Bandysiu ją kada nors įgyvendinti vis tiek. Šiaip jau baisiai nesinori pasuot, tad bandau mobilizuot kokią alternatyvą ir guostis, kad prieš akis dar visas sekmadienis
Papildyta:
Iš abiejų pusių, beje
Arba man su teksto suvokimu jau visiška katastrofa
Pandrės foto vis dar mįslė man. Ir smarkiai traukia, ir - jokiu būdu neatstumia!!! - bet lyg užstringa ties kažkuo, kuo - vis dar galvoju...
Ir su siela toliau galvojimų mažai tepasistumėjau... Vieną idėją lyg ir sudaiginau, bet jai trūksta kai kurių priemonių, sveikatos ir (galbūt) savanorių. Bandysiu ją kada nors įgyvendinti vis tiek. Šiaip jau baisiai nesinori pasuot, tad bandau mobilizuot kokią alternatyvą ir guostis, kad prieš akis dar visas sekmadienis
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 09 14, 13:24)
Ir Say atvirukas jėga
Iš abiejų pusių, beje
Echmmm...as cia truputi nematoma jauciuosi...siaip
Ar norit kad pratestumem termina Autoportreto...? Ar ne viena nesiruosia dalyvauti ir tylit
Ar norit kad pratestumem termina Autoportreto...? Ar ne viena nesiruosia dalyvauti ir tylit
Sea Girl -
matyt uždavinys sunkokas, tiek techine prasme, tiek ..hm, kaip čia pasakius.. gal pilietinės drąsos - jos nemažai reik pateikiant save viešumai
matyt uždavinys sunkokas, tiek techine prasme, tiek ..hm, kaip čia pasakius.. gal pilietinės drąsos - jos nemažai reik pateikiant save viešumai
Pandres foto man patinka...truputi siurpi kazkuo, kazkodel pries akis iskyla kokia nors istorija apie sena nama kuriame vaidenasi Siurpi tuo,kad nesimato mergaites veiduko ir man beziurint rodosi kad mergaite galva sukineja plaukuciai suklaidina- is pirmo zvilgsnio atrodo kad mergaitei plaukai ant veido krenta, isiziurejus pamatai kad mergaite istiesu nusisukus(gal todel man sujuda tuo momentu ). Zodziu kazkuo traukia.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 14, 22:15)
tai jei tylim, gal nereikia pratęsinėt? Iks lyg pasisakė už ... Manau, kad kaip nuspręsi, taip ir bus gerai
Papildyta:
QUOTE(saigha @ 2013 09 14, 22:09)
įdomus dalykas
QUOTE(saigha @ 2013 09 14, 21:20)
Sea Girl -
Neliepiu cia i tema deti, galima iskart i flickr tema
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2013 09 14, 21:25)
tai jei tylim, gal nereikia pratęsinėt? Iks lyg pasisakė už ... Manau, kad kaip nuspręsi, taip ir bus gerai
Zodziu, jei iki spalio 7d. nebus ne vienos foto- pratesim