Šuns balsas į dangų neina, klaidinimas pirmų ND aprašyme išlieka
QUOTE(Iks @ 2013 09 04, 22:20)
Oh, Opšra, užduodi sudėtingus klausimus apie ne tokius sudėtingus darbelius [...]
Suprantu ir sutinku su viskuo, ką tu parašei, bet!..
Kol neišmoksi, kad du plius du yra keturi, ir kad du kart du yra keturi, ir kad šaknį galima ištraukti tik iš teigiamo skaičiaus, tol negalėsi suprasti, kad ir iš neigiamų skaičių gali ištraukti šaknį. Aš dar du kart du stadijoj, jei ne du plius du. Todėl kol dar turiu šviežios vištelės
teisę nešti jums visokius nevykusius darbus ir klausinėti visokių nesąmonių, kurie seniau čia mirkstantiems atrodo elementarūs, beigi
pareigą mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis, tol visu tuo ir naudojuosi
Matau čia žmonių, kurių akimi, nuovoka, sveiku (ir nesveiku) protu pasitikiu gerokai labiau negu savo, ir noriu išnaudoti galimybę išgirsti jų kritiką tiek apie horizontą, tiek apie suglamžytą popierių, kompoziciją, spalvas, paklusimą taisyklėms ir viską, ką jie gali pasakyti
Žinau, kad paskui viską, ką jau moku ar dar išmoksiu, reikės pamiršti ir vadovautis nebe instrukcija, bet dabar dar tikrai ne tas laikas
Kai žinosiu, kad galiu padaryti idealiai pagal instrukciją, tik tada galėsiu ją padėti į spintelę ir leisti apdulkėti.
P.S. žinai, kaip aštuonmečiui trimetis atrodo visiškai nupiepęs vaikas, o trimečiui aštuonmetis vajė vajė koks didelis vyras, nors iš esmės tai abu juokingi vaikai?
Tai aš trimetis geriausiu atveju... (Gink Dieve, prašau nepagalvoti, kad ką tik išvadinau Iks aštuonmečiu vaiku
)
Ir dar man trūksta dėmesio... t.y. ne dėmesio, o atsiliepimų apie
šitą darbelį