Labas. Norėčiau ir aš pasimokyti
Dariau šiandien pirmą ND. Bet turbūt per tamsios nuotraukos gavosi?
Čia pvz:
Galbūt ir dar ką nors negerai padariau ir galėsite patarti, kaip ištaisyt klaidas?
Dariau šiandien pirmą ND. Bet turbūt per tamsios nuotraukos gavosi?
Čia pvz:
Galbūt ir dar ką nors negerai padariau ir galėsite patarti, kaip ištaisyt klaidas?
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 10, 18:08)
Kitsune, TAIP, šaunuolė Na, čia neprivaloma, bet man būtų idealu Zenitas ar Kievas koks. Čia tik šeip, bet man patiko.
... tik toks sandeliuke tebuvo uzsilikes juostinukas ...bet zinau, kad pas mama kazkur yra ir Zenit ....reiks paieskoti
uz TAIP
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 10, 18:34)
Objektus siūlyčiau keisti nes: 1) yra nevienodi 2) 'neskaniai' atrodo. Siūlau įjungti fantaziją
ar privaloma, kad visi objektai būtų vienodi?
Aster, tu teisi - tamsoka. Gali eiti prie didelio lango kur daugiausiai šviesos, gali didinti ISO jautrumą, mažinti diafragmos skylę ar ilginti išlaikymą. Tavo pasirinkimas
Objektus siūlyčiau keisti nes: 1) yra nevienodi 2) 'neskaniai' atrodo. Siūlau įjungti fantaziją
briedi, ar tau neatrodo, kad perlenki ir isismaginai
mažinti diafragmos skylę
Tikrai? Ir tai padės sukurti šviesią nuotrauką?
Šiaip su šviesumu įkeltoje nuotraukoje tikrai viskas gerai. Tik keistai atrodo smarkiai šviesesnės vietos.
Aster, tu teisi - tamsoka. Gali eiti prie didelio lango kur daugiausiai šviesos, gali didinti ISO jautrumą, mažinti diafragmos skylę ar ilginti išlaikymą. Tavo pasirinkimas
Jei turėčiau teisę ką nors siūlyti, tai siūlyčiau briedžiui įjungti savikritiką... Bet neturiu, tai einu toliau galvoti apie savo pareigas
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 10, 14:48)
Maziau kalbu - daugiau darbu Treciojo TAIP negavau - bandau kita atributika atitempti su 2 ND....tik gaila kad niekaip fotografo stopke neisipaise i kadra
Taip
labas vakaras,
Kad nebūtų tik "sveikos ciocės" tai šį kartą ateinu su fotografija kritikai
ir dar dėl to Wb gal galėtų man kas nors paaiškinti?????
Ps. vienas iš pasiekimų - išmokau su PS uždėti rėmelį
Kad nebūtų tik "sveikos ciocės" tai šį kartą ateinu su fotografija kritikai
ir dar dėl to Wb gal galėtų man kas nors paaiškinti?????
Ps. vienas iš pasiekimų - išmokau su PS uždėti rėmelį
QUOTE(Ka @ 2013 09 10, 21:21)
Tikrai? Ir tai padės sukurti šviesią nuotrauką?
Šiaip su šviesumu įkeltoje nuotraukoje tikrai viskas gerai. Tik keistai atrodo smarkiai šviesesnės vietos.
Atsiprašau, susimaišiau. Dininti diafragmos skylę, mažinti f