As irgi labai laiminga, nes kai grizau antra karta is Amerikos, tai niekaip nenustojau galvoti apie ja, bet neisivaizdavau, kaip ten vel nuvykti... pabandzius uzpildyti zalia korta, tikrai nieko nesitikejau, nes vis delto is pirmo karto retai kam taip pasiseka.

kiti gi metu metus bando ir nieko, o cia sitaip.. aisku, kad tik neprisisnekeciau, paskiau ambasadoj nebepraleis

O tie darbai - tai, aisku, nebuvo stebuklingi. Pirmais metais, kai variau, tai ir ta anglu kalba buvo gan prasta, tai kas beliko... housekeepingas

bet tas housekeepingas buvo ne tai, kad vienam viesbuty kur nors, o tiesiog valymo firmoj, kur siusdavo mus i visokius apartamentus 5* arba kaip tik ten kur gyvendavo kokiu juodzkiu seimos.. o jie atvarydavo tik paatostogauti, tai oh my god... net nenoriu prisiminti

nu negaliu sakyti, kad buvo labai ziauru, kaip gal dabar isivaizdavot, bet tu ju plauku, maisto visur ir smelioooo... tai ojojoj... ir viska reikedavo tvarkyti labai labai greitai..

O antrais metais labai abejojau ar vaziuoti, nes mano draugas, kai nudege pirmais metais, kai buvom kartu, tai jam kazkaip nebekilo rankos vaziuoti vel... tai, aisku, buvo visokiausiu dvejoniu ir kai jau tvirtai apsisprendziau, kad vis delto reikia pabandyti isnaudoti ta paskutini sansa taip lengvai isvaziuoti, tai jau buvo balandzio pabaiga ir plauke paskutiniai pasiulymai is PLC... tai pamenu, kad gavau darba tik 05.03 ir tai buvo housekeepingas, nes tik toks pasiulymas buvo likes. bet ten buvo KITA AMERIKA, nes ALABAMA - tai ne Amerika. Buvau New Hampshire, Hampton Beach`e. nu ten netoli Bostono

wa ten tai pagyvenom... tas viesbutukas buvo mazas, tik 30 kambariu, mes buvom 7 lietuviai, tai tas darbukas buvo toooks lengvas,darbdaviai nerealus, viskas ant vandenyno kranto, nu vienu zodziu, pasakele

ir po to susiradom antra darba, tai ten buvo prie zaidimu. tipo kviesti zmones zaisti tam tikrus zaidimus. is pradziu dirbau prie balionu, kur zmones turedavo su dartais metyti, o paskiau pastate mane prie krepsinio, kur jau turejau su mikrafu kviesti zmones prie to kasio, kad jie zaistu, tai ten isvis linksma budavo

nu vnz... tikrai nejuokaukit ir lekit lekit, kas dvejoja

Beje, skaiciau, kad kazkam tevai priestarauja, tai zinokit, kad mano tetis irgi buvo labai pries pirmais metais, o po to su malonumu pinigus dave, tik varyk, pamatyk, pajusk ta gyvenima

NEPASIDUOKIT IR SIEKIT SAVO SVAJONIU!