Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Talbots gal butu norinciu prisijungti-daugiau perkant-didesne nuolaida smile.gif
http://www.talbots.c...;colorOverride=
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 09 05, 09:16)
Amazon'e vel imete gera kaina $5.05 EA Green tea dezodoranto. Gal man kas i kompanija? ax.gif reik kad butu bent 4 vnt., free ship'ui
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_4

O aš, kažkodėl, "nesusidraugavau" su šiuo dezodorantu unsure.gif Man nepatogu su juo naudotis schmoll.gif O gal nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 09 05, 12:36)
Jungiuos prie klausimo  4u.gif
Ar conversai atitinka dydzius?

Merginos koks shipas is FamousFootwear? blush2.gif

4.50 ship is Famousfootwear 4u.gif

6pm -10% imsiu , laukiu norinciu 15min
. ax.gif
Atsakyti
gal turite kuri šitus džinsus ar aptempia jei taip kaip foto smile.gif DŽINSAI
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 09 05, 14:39)
gal turite kuri šitus džinsus ar aptempia jei taip kaip foto  smile.gif DŽINSAI

Turiu AE velvetinius jegginsus, tirkai aptempia kaip foto smile.gif.
Atsakyti
labas, issiunciau mergaitems koduka Gap 25 % , galioja ir vaiku prekems, junkites neblogos kainos gaunasi, ten ir taip ispardavimas iki 40 % wink.gif
Atsakyti
Labukas, dedu HM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 09 05, 14:39)
gal turite kuri šitus džinsus ar aptempia jei taip kaip foto  smile.gif DŽINSAI

Jegginsai aptempia kaip timpos. Na prie pat kauliuko gal kiek laisviau, bet as perku Long su 173cm ugiu, o ne Regular. Nemegstu, kai baigiasi kelnes ties kauliuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 09 05, 11:36)
Jungiuos prie klausimo  4u.gif
Ar conversai atitinka dydzius?

Merginos koks shipas is FamousFootwear? blush2.gif

Sveiki turiu conversus us7 su nepilnai 24cm didesniu nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 09 05, 13:59)
Jegginsai aptempia kaip timpos. Na prie pat kauliuko gal kiek laisviau, bet as perku Long su 173cm ugiu, o ne Regular. Nemegstu, kai baigiasi kelnes ties kauliuku  rolleyes.gif

o medžiaga jų kaip timpų? Dar dėl dydžio kas galite priminkit su 102 klubais imt 12 ar 10dydį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2013 09 05, 14:16)
O aš, kažkodėl, "nesusidraugavau"  su šiuo dezodorantu  unsure.gif  Man nepatogu su juo naudotis  schmoll.gif O gal nemoku  g.gif

O kame yra nepatogumas?
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 09 05, 15:08)
o medžiaga jų kaip timpų? Dar dėl dydžio kas galite priminkit su 102 klubais imt 12 ar 10dydį ax.gif

Ne timpų medžiaga, plonytis džinsas, labai daug jos nesitempia schmoll.gif Dydį reikia pataikyti, nes į mažus neįlysit, o dideli kabos g.gif Šiaip tai dydiis jų atitinka, aš pirkau tokį kokį ir nešioju, nedidinti ir nemažinti rolleyes.gif
Atsakyti