Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(simba3 @ 2013 09 06, 17:49)
Aciu 4u.gif  4u.gif Begu paziuret biggrin.gif

Jeigu netiks , rasyk. Bandysiu dar karta versti knyga ir daugiau rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 05, 21:39)
Nea, mes nenaudojam nieko, tik el.dienyną. Jokių knygelių nebepildom - būtų dvigubas darbas...

o mes turim naudot ir tą, ir tą, nes daug tėvelių negali prisijungt, nėra sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 09 06, 17:49)
Aciu 4u.gif  4u.gif Begu paziuret biggrin.gif

Aciu Gorgone, siaip ne taip, bet iskaitysiu. ACIUUUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau penktadienis, VALIO VALIOOOOOOO!

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 06, 00:39)
man tai tamo visai patinka. maziau vargo. susivedziau vertinimo sablonus, kuriu dazniausiai reikia, dar pakopijuoju keliems vaikams, jei panasiai tinka. bent jau man, tai tikrai maziau rasliavos, nei anksciau budavo.

gal gali pasidalinti vertinimo šablonais? blush2.gif

QUOTE(NOKIA @ 2013 09 06, 14:51)
per abi klases 24 mokiniai, o turi būti 25. doh.gif

kiek daug reiškia 1 vaikas? tikras - aukso kalnas doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko MEILES KOLIAZAS 4u.gif

Gal yra kazkoks ivadas i ta koliaza?? Kaip iki jo privest tevelius, ar tiesiog paprasot savo vaika apibudinti??
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą naudingų nuorodų, gal kai kam bus naudinga bent viena ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš ie vieną įmečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 06, 15:40)
Nuoširdus ačiū už nuolatinius kvietimus  4u.gif ! Mieloji, kaip man palengvini gyvenimą, tai net pati neįsivaizduoji  lotuliukas.gif, nereikia pačiai kuistis ir visko ieškoti. Ačiū Tau labai labai [img]

wub.gif Smagu, kad galiu pagelbėti smile.gif
Atsakyti
Labai prašau mielų kolegių pagalbos ax.gif
Gal turite nusiskenavusios "Gilės" mokytojo knygą III kl.?
Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės 4u.gif
Visų pirma su naujų mokslo metų pradžia
Jūs šaunuolės, visur spėjat. O aš kažkaip vis dar neįsivažiuoju. Dėl tos priežasties specialiai čia ir nelindau. Gal ir gerai, kad anksčiau čia nepasirodžiau, nes būčiau ir aš užsikrėtusi internetiniu herpesu lotuliukas.gif
O dabar kol jus pasivijau... doh.gif
Naujus mokslo metus pradedu nujuose namučiuose tiek čia - dėkui pekliukui, tiek mokykloje. Pirmą kartą, kiek dirbu mokykloje, pagaliau turiu SAVO vienos klasę ir man nereikia ja su niekuo dalintis. Žodžiu - pati sau šeimininkė thumbup.gif

Lutute, tau noriu padėkoti už puikias nuorodas, pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 08, 08:30)
Labai prašau mielų kolegių pagalbos ax.gif
Gal turite nusiskenavusios "Gilės" mokytojo knygą III kl.?
Būčiau dėkinga.

O pašte nėra šios knygos? Galėčiau padėti, bet neprižadu visos iš karto dalimis galiu. Ar tinka? Šiandien galėčiau pradėti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 09 08, 17:33)
O pašte nėra šios knygos? Galėčiau padėti, bet neprižadu visos iš karto dalimis galiu. Ar tinka? Šiandien galėčiau pradėti.

Pašte Gilės mokytojo knyga yra. Gal kas turit pratybų sąsiuvinį Gilės 3 klasės.
Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti