Sveikos mergaitės, pasimetus visai kuo toliau, tuo nebeaišku labiau aš dėl MANO DIENYNO. Kaip jūs rašot vertinimus ( lygiais-a, pg, pt, npt) ar žodeliais - puikiai, l. gerai ir t.t. Pas mus prašo rašyt lygiais ir šalia komentarą. Popieriniam dienyne, gink Dieve, nebuvo galima vertint lygiais, o čia galima nebesuprantu, pasimečiau visai apšvieskit - pirmi metai pas mus elektroninis
QUOTE(laurija @ 2013 10 02, 19:41)
sveikos,
norėjau paklausti iš kur sužinote apie įvairius konkursus? kiek susirandu, tai visada pasibaigę...
kolegės tai nesidalina naujienomis, slepia
norėjau paklausti iš kur sužinote apie įvairius konkursus? kiek susirandu, tai visada pasibaigę...
kolegės tai nesidalina naujienomis, slepia
atsiunčia į mokyklas kvietimus
QUOTE(pusele30 @ 2013 10 02, 19:57)
Sveikos mergaitės, pasimetus visai kuo toliau, tuo nebeaišku labiau aš dėl MANO DIENYNO. Kaip jūs rašot vertinimus ( lygiais-a, pg, pt, npt) ar žodeliais - puikiai, l. gerai ir t.t. Pas mus prašo rašyt lygiais ir šalia komentarą. Popieriniam dienyne, gink Dieve, nebuvo galima vertint lygiais, o čia galima nebesuprantu, pasimečiau visai apšvieskit - pirmi metai pas mus elektroninis
nesuprantu, popieriniame dienyne jūs pusmečius nevertinat lygiais?
QUOTE(klaipedike @ 2013 10 01, 22:04)
Sveikutės.
O va aš noriu pasidžiaugti, nes man mokinukas laimėjo Skinijos pagrindinį prizą. Sekmadienį važiavom į Kauną(TEN VYKO APDOVANOJIMAI) grįžom pakylėti, juk pagal jo piešinį numegstas pėtkelnes demonstravo mažosios manekenės.
O dar ir mokyklos direktorė pasveikino, tai vaikas, kaip ant sparnų...
Mėgstu tokias akimirkas
O va aš noriu pasidžiaugti, nes man mokinukas laimėjo Skinijos pagrindinį prizą. Sekmadienį važiavom į Kauną(TEN VYKO APDOVANOJIMAI) grįžom pakylėti, juk pagal jo piešinį numegstas pėtkelnes demonstravo mažosios manekenės.
Mėgstu tokias akimirkas
Kokia smagi žinia Mokytojai ir jos auklėtiniui valio
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2013 10 02, 18:57)
Mums į dienyną nereikia jokių vertinimų kasdieninių raštyi. Rašome tik pusmečius - būtinai lygiais.
Sveikutės,
Sveikinimai
Mums į dienyną nereikia jokių vertinimų kasdieninių raštyi. Rašome tik pusmečius - būtinai lygiais.
O kur rašote kasdieninius ir atsiskaitomųjų darbų vertinimus?
QUOTE(klaipedike @ 2013 10 01, 22:04)
Sveikutės.
O va aš noriu pasidžiaugti, nes man mokinukas laimėjo Skinijos pagrindinį prizą.
O va aš noriu pasidžiaugti, nes man mokinukas laimėjo Skinijos pagrindinį prizą.
Sveikinimai
QUOTE(R.@usra @ 2013 10 02, 19:19)
O kur rašote kasdieninius ir atsiskaitomųjų darbų vertinimus?
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 20:51)
Aš jas turiu visas darbe, tik mano skaneris šlubuojantis. Bet galiu pabandyt nuskenuot savaitgalį, jei labai reiktų. ...
Yra lietuvių k. skirtoje p.d.
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 02, 19:27)
Yra lietuvių k. skirtoje p.d.
Bet ne visos turim priėjimą ten
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 19:38)
Sveikos
Aš nuo pirmos dienos išdalinau vaikams skaitymo korteles pagal lygius, daviau skaitymo lapelius ir jie mokėsi namie, atsiskaitinėjo. Į kortelės klijavau po lipduką už perskaitytą kortelę. Viso reikėjo perskaityt apie 30 lapelių. Kas perskaitė- daviau aukštesnio lygio.
Aš nuo pirmos dienos išdalinau vaikams skaitymo korteles pagal lygius, daviau skaitymo lapelius ir jie mokėsi namie, atsiskaitinėjo. Į kortelės klijavau po lipduką už perskaitytą kortelę. Viso reikėjo perskaityt apie 30 lapelių. Kas perskaitė- daviau aukštesnio lygio.
labai fainas dalykas, aš irgi tokių noriu.
QUOTE(klaipedike @ 2013 10 01, 21:04)
Sveikutės.
Mėgstu tokias akimirkas
Mėgstu tokias akimirkas
sveikinu
QUOTE(pusele30 @ 2013 10 02, 17:57)
mes vertiname raidelėmis, o pusmečius lygiais
QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 02, 18:42)
Sveikute, galiu atsųsti į paštą tas korteles pirmokų skaitymui, jei dar nera pašte.
Tai gali daryti tik pirmokiukė. Jei pati skenavai- siųsk kur nori.
QUOTE(klaipedike @ 2013 10 01, 21:04)
Mėgstu tokias akimirkas
Mėgstu tokias akimirkas
Nuoširdžiausi sveikinimai
Gal kas turit, merginos, ką nors apie dinozaurus pasaulio pažinimui? Man penktadienį "Dinozaurų klestėjimo laikai".