Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Mergelė @ 2013 09 30, 23:24)
per 23 metų darbo praktiką neturėjau. Ko gero pasenau ir nusenau, nesuprantu jaunimo.

kiekvienai būna akimirkų, kai tenka susidurti su tokia situacija. Pilnai tave suprantu ir užjaučiu

QUOTE(Bites Rites @ 2013 10 01, 08:12)
Absurdas mūsų mokyklose, kuo tolyn, tuo baisyn.

100 procentų pritariu šiai minčiai, bet nuo to tik liūdniau darosi doh.gif

ar dalyvavot šiandien konstitucijos egzamine?
mes piešėm, svarbu, dalyvavom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kiekvienoje laidoje atsiranda super „protingų“ mamyčių, matančių tik savo vaiką, bet mes nieko nepakeisim. Oi kaip reikia auklėti tėvus, labai, labai.
Man atualus kitas klausimas. Ar užduodate pirmokams skaityti namuose ir užbaigti matematikos pratybų puslapį, jei nespėjo klasėje. Ką skaitote iš Pupos, ar namuose skiriate papildomai skaityti? Pasidalinkite, nes nežinau kaip išmokyti reikės neskaitančius vaikus.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 28, 22:27)
Tik aš siūlau kiek kitaip. Suorganizuoti forumiečių susitikimą "Kolega- kolegai" tam, kad viena iš kitos kažko pasimokytume.

Oi kiek yra ko pasimokyti vienoms iš kitų. Tik susitikimo vietą reik išsirinkt.

QUOTE(simba3 @ 2013 09 29, 17:15)
O as siulyciau pas mane. Gyvenu geroj strateginej vietoj. PLius minus  60 km vilnietem, kaunietem, panavezietem, rokiskietem. biggrin.gif
O pajury gal vasara geriau butu daryt 4u.gif

Pas mane irgi galima. Ir auditoriją su projektorium garantuoju.
Ar jum reikia per mokinių atostogas dirbt?

QUOTE(Vaivorytė @ 2013 09 30, 14:58)
O ką daryt, jei ir ant kalnelio norisi ir į Klaipėdą biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Bites Rites @ 2013 10 01, 06:12)
kažkur girdėtos istorijos, turbūt kiekvienoj mokykloj atsiranda "gudručių", kurios mato tik savo vaiką gerą, visi kiti blogi, ir ateina teisybę įrodinėt. ne išsiaiškint, o kaltint  cool.gif O mes turim laviruot, kad nė viena pusė neliktų įžeista. Absurdas mūsų mokyklose, kuo tolyn, tuo baisyn. Ir ne mes nusenom, o tėveliai su auklėjimu persistengia - neprižiūri vaikų, o jei tie pasiskundžia, puola gint  doh.gif

Ir kaip iki skausmo gerai tai pažįstama... jau dabar pradedu bijot pirmokų, nes kasmet ateina vis labiau "mamyčių mylimi", geriausi pasaulyje banderlogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 09 30, 22:43)
Aš dirbu pagal ,,Early shool English". Tai kažin, ar kas tiks...?

Manau principas panasus, as noriu gebejimu daugiau pasirinkt, nes jau galva nenesa prirasyt ju. Gal gali imest i musu emaila.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 10 01, 20:22)
Man atualus kitas klausimas. Ar užduodate pirmokams skaityti namuose ir užbaigti matematikos pratybų puslapį, jei nespėjo klasėje. Ką skaitote iš Pupos, ar namuose skiriate papildomai skaityti? Pasidalinkite, nes nežinau kaip išmokyti reikės neskaitančius vaikus.

Aš nuo pirmos dienos išdalinau vaikams skaitymo korteles pagal lygius, daviau skaitymo lapelius ir jie mokėsi namie, atsiskaitinėjo. Į kortelės klijavau po lipduką už perskaitytą kortelę. Viso reikėjo perskaityt apie 30 lapelių. Kas perskaitė- daviau aukštesnio lygio.
O pabaigt matematiką liepdavau ir tėvams pasakiau, kad ne visi suspėja padaryt per pamoką, tad likusios užduotys namie. Dar išmokiau pasižymėti. Tai dabar jau antrokai patys žymisi. Ir jiems gerai, ir tėvams.

QUOTE(Aurute @ 2013 10 01, 20:26)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Mums reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 spalio 2013 - 19:40
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 19:38)
Mums reikia  unsure.gif

Tada sudėtingiau. Reik ieškot laisvadienių...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 10 01, 20:26)
Oi kiek yra ko pasimokyti vienoms iš kitų. Tik susitikimo vietą reik išsirinkt.
Pas mane irgi galima. Ir auditoriją su projektorium garantuoju.

Reikia.... labai negaudo, bet kazkaip nepiktnaudziaujam. Beto prisigalvoja visokiu susirinkimu , seminaru per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 20:38)
Sveikos 4u.gif
Aš nuo pirmos dienos išdalinau vaikams skaitymo korteles pagal lygius, daviau skaitymo lapelius ir jie mokėsi namie, atsiskaitinėjo. Į kortelės klijavau po lipduką už perskaitytą kortelę. Viso reikėjo perskaityt apie 30 lapelių. Kas perskaitė- daviau aukštesnio lygio. 

Gal turi kortelių pavyzdžių. Kokios tai kortelės? O iš vadovėlio ar jau ką nors skaitote, nes ten tik po kelias eilutes ir jas stipresni išmoksta atrmintinai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 01, 21:13)
Gal turi kortelių pavyzdžių. Kokios tai kortelės? O iš vadovėlio ar jau ką nors skaitote, nes ten tik po kelias eilutes ir jas stipresni išmoksta atrmintinai.

Buvo jos "PUPOS" lygtai "skaitiniai" vadinosi g.gif Senas turėjau.
Dar yra 3 lygio, tai jau yra ką veikt. Kiekvieno lygio kortelės vis sunkėja.

Va čia 2 lygio kortelė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 spalio 2013 - 20:21
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 21:18)

Va čia 2 lygio kortelė.
user posted image

Ačiū už pavyzdį. Tikrai geros kortelės, reikės kaik kur bandy ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 01, 20:18)

Ar gerai suparatu, kad kortelės "Pupos"? Tokių nesu mačiusi. Ar daug jų yra?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 01, 21:35)
Ačiū už pavyzdį. Tikrai geros kortelės, reikės kaik kur bandy ieškoti.

QUOTE(rityte @ 2013 10 01, 21:37)
Ar gerai suparatu, kad kortelės "Pupos"? Tokių nesu mačiusi. Ar daug jų yra?

Aš jas turiu visas darbe, tik mano skaneris šlubuojantis. Bet galiu pabandyt nuskenuot savaitgalį, jei labai reiktų. Yra triju lygiu, gerai nepamenu, bet lygtai pirmo lygio 28, antro 30, trečio 30. Pačioj pradžioj, kai tik atsirado "PUPA", prie jos "Skaitiniai" buvo išleisti. Ten visų lygių kortelės pirmokams ir lentelė skaitymo kortelės atžymėjimui, kai perskaito.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 spalio 2013 - 20:59