Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(b.s @ 2013 09 26, 20:51)
Papildyta:
labai labai dėkinga būsiu, nes reikia pirmadieniui  thumbup.gif
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

jau turetu buti paste 4u.gif
skaitet jau tikriausiai http://www.naisiuvas...us-pasitinkant/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 26 rugsėjo 2013 - 20:11
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 26, 21:03)
jau turetu buti paste  4u.gif
skaitet jau tikriausiai http://www.naisiuvas...us-pasitinkant/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 rugsėjo 2013 - 20:19
QUOTE(rityte @ 2013 09 26, 18:40)
Smart failas su 9 skaidrėmis. Kiekviena parengta remiantis populiariosiomis trimis šviesoforo spalvomis. Žalia - viską puikiai mokėjau, geltona - šiek tiek reikėjo pagalbos, raudona - daug ko nesupratau ir pan.

ačiū šaunuolė
bet kaip taip ir prigalvoji
labai įdomiai
tikrai panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 26, 21:59)
ačiū šaunuolė
bet kaip taip ir prigalvoji
labai įdomiai
tikrai panaudosiu biggrin.gif

Turėjau trijų spalvų paveiksliukų, tai ir šovė mintis, kad galiu pakeisti ganėtinai pabodusį šviesoforą smile.gif
Dar pamiršau pasakyti, kad tie trijų spalvų paveikslėliai skaidrėje yra ne trys, ten kiekvienam paveikslėliui nustatytas neribotas daugiklis, tad užteks visiems klasės vaikams ir dar liks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 26, 18:45)
Mes tai pavadinome sutrumpintu komentaru.

pas mus analogiškai, sakinį sutrumpinome iki raidės smile.gif
Atsakyti
Su tais tėveliais taip sunku rast aukso vidurį... Šiandien vaikai sunešė "knygų medžius", o viena mergaitė taip nuoširdžiai sako: "Mane visą vasarą vertė skaityti, į lauką neišleido..." Nu, irgi gaila vaiko.. Aišku, perskaitė ji daug ir rašo diktantus žymiai geriau, nei antroj klasėj, nes mama visą vasarą vertė kas dieną rašyti... Bėda tik, kad jai tie mokslai jau taip įgrįsę, kad ji kiekvieną pamoką tokiu atbukusiu žvilgsniu į mane žiūri... Motyvacija mokytis nulinė.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Lutute, labai malonu buvo siandien su tavimi susipazinti. Aciu uz nuostabu seminara, dabar nieko nejudinu, leidziu galvoje viskam susiguleti. Mazoka laiko, kaip tokiam seminarui. Gal galima testinuma padaryt??? bigsmile.gif (mums dar iki pazengusiuju toli... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 27, 14:55)
Turėjau trijų spalvų paveiksliukų, tai ir šovė mintis, kad galiu pakeisti ganėtinai pabodusį šviesoforą smile.gif
Dar pamiršau pasakyti, kad tie trijų spalvų paveikslėliai skaidrėje yra ne trys, ten kiekvienam paveikslėliui nustatytas neribotas daugiklis, tad užteks visiems klasės vaikams ir dar liks  smile.gif

Žaviuosi tavim tavo sumanumu, tavo darbais.

QUOTE(simba3 @ 2013 09 27, 18:37)
Sveikutes 4u.gif

Lutute, labai malonu buvo siandien su tavimi susipazinti. Aciu uz nuostabu seminara, dabar nieko nejudinu, leidziu galvoje viskam susiguleti. Mazoka laiko, kaip tokiam seminarui. Gal galima testinuma padaryt??? bigsmile.gif (mums dar iki pazengusiuju toli... ax.gif )

Gal ką praleidau? Prašome plačiau. bigsmile.gif
Labas vakaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 27, 21:04)

Gal ką praleidau? Prašome plačiau. bigsmile.gif
Labas vakaras ax.gif

Siandien buvau Vilniuje seminare apie svetainiu kurima, pasirodo ji vede musu lutute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 09 27, 20:29)
Siandien buvau Vilniuje seminare apie svetainiu kurima, pasirodo ji vede musu lutute bigsmile.gif

O pa pa... Pražiopsojau...
O gal mūsų būrelį į vieną krūvą ir Lutute ir mus pamokytų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip jūs fiksuojat su savo antrokais užklasinį skaitymai. Man rūpi. kaip kiekvienas mokinys asmeniškai? Ar kažkokius sąsiuvinius vedat? Ar kažkokias formas dalinat ir jie aprašo? O gal yra kažkur nustatyta, kaip užklasinis skaitymas turi būti fiksuojamas ir vedamas? g.gif

Aš duodavau lapus su tam tikromis grafomis, vaikai aprašydavo ir darydavau bendrą knygą. Bet gal taip negerai...? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 rugsėjo 2013 - 08:41
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 28, 09:39)
Sveikos 4u.gif
Kaip jūs fiksuojat su savo antrokais užklasinį skaitymai. Man rūpi. kaip kiekvienas mokinys asmeniškai? Ar kažkokius sąsiuvinius vedat? Ar kažkokias formas dalinat ir jie aprašo? O gal yra kažkur nustatyta, kaip užklasinis skaitymas turi būti fiksuojamas ir vedamas? g.gif

Aš duodavau lapus su tam tikromis grafomis, vaikai aprašydavo ir darydavau bendrą knygą. Bet gal taip negerai...? unsure.gif

Padariau kiekvienam stende tokią knygą, įrašo ant kiekvieno puslapio skaitytos knygos autorių (jei toks yra), pavadinimą ir psl. skaičių.
Atsakyti